Maestro Inez2503 Napisano 17 Października 2013 Maestro Napisano 17 Października 2013 0 - ja (karta z przelozenia, ze spodu talii), moj cien - 10 kielichów moja rodzina, może sytuacja, gdy mam czegoś dość, może próby pojednania z tymi, którzy nie bardzo tego chcą.. 1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oslepiac - Wisielec Giermek Mieczy Kapłanka suma Sąd HB Umiarkowanie/Kapłan kontakty i wyjasnianie czegoś z kimś, może przyjaźń, może tez i mój rozwój duchowy 2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl 10 monet Głupiec 9 kielichów suma Gwiazda HB Słońce/Koło/Mag spontaniczne zachowania,zabawy, czas imprez itp. 3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie... albo powinno zniknąć 8 monet 3 buław Moc suma Rydwan HB Słońce/Koło/Mag skrupulatne planowanie przyszłości... Cytuj
panna.marta Napisano 17 Października 2013 Napisano 17 Października 2013 0 - ja (karta z przelozenia, ze spodu talii), moj cien - 10 kielichów- skupiasz sie na sobie, swojej rodzinie i swoim szczęściu 1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oslepiac - Wisielec Giermek Mieczy Kapłanka suma Sąd HB Umiarkowanie/Kapłan chyba podświadomie próbujesz powstrzymać jakiegoś Pana przed jakimś działaniem, jesteś bierna i on już nie wie co robić 2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl 10 monet Głupiec 9 kielichów suma Gwiazda HB Słońce/Koło/Mag czas zabaw, beztroski, życia z dnia na dzień. Nadeszły poważne decyzje i przemyślenia 3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie... albo powinno zniknąć 8 monet 3 buław Moc suma Rydwan HB Słońce/Koło/Mag tak jakby pojawiły się myśli co dalej, co z pracą i rozwojem własnej osobowości, nie zostawiaj tego, myśl nad tym dalej i działaj Cytuj
Arshi Napisano 17 Października 2013 Napisano 17 Października 2013 (edytowane) 0 - ja (karta z przelozenia, ze spodu talii), moj cien - 10 kielichów ukrywasz cos przed rodzina albo w rodzinie jakies sprawy 1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oslepiac - Wisielec Giermek Mieczy Kapłanka suma Sąd HB Umiarkowanie/Kapłan mozliwe ze odsunicie sie od kilku spraw poswiecanie sie nauce z dzieckiem 2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl 10 monet Głupiec 9 kielichów suma Gwiazda HB Słońce/Koło/Mag nie zamierzasz czasem zaczac w cos inwestowac a raczej przygladac sie jakims kursom 3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie... albo powinno zniknąć 8 monet 3 buław Moc suma Rydwan HB Słońce/Koło/Mag mozliwe ze jakis wyjazd? Edytowane 17 Października 2013 przez Inez2503 Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 17 Października 2013 Napisano 17 Października 2013 0 - ja (karta z przelozenia, ze spodu talii), moj cien - 10 kielichów moja rodzina, może sytuacja, gdy mam czegoś dość, może próby pojednania z tymi, którzy nie bardzo tego chcą.. a ja bym powiedziała,że fajnie czas spędzony w gronie rodzinnym:) 1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oslepiac - Wisielec Giermek Mieczy Kapłanka suma Sąd HB Umiarkowanie/Kapłan kontakty i wyjasnianie czegoś z kimś, może przyjaźń, może tez i mój rozwój duchowy postój w kontaktach,niedopowiedziane sprawy do końca.. 2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl 10 monet Głupiec 9 kielichów suma Gwiazda HB Słońce/Koło/Mag spontaniczne zachowania,zabawy, czas imprez itp. mi tutaj wygląda n kształcenie,studia:) widać,że osiągnełas swój cel i posiadłas ogromną wiedzę. 3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie... albo powinno zniknąć 8 monet 3 buław Moc suma Rydwan HB Słońce/Koło/Mag skrupulatne planowanie przyszłości... jakby rozglądanie się i poszukiwanie innych lądów. Czyzby rezygnacji z jakiś działań? Cytuj
Gość gość5 Napisano 19 Października 2013 Napisano 19 Października 2013 0 - ja (karta z przelozenia, ze spodu talii), moj cien - 10 kielichówto moze byc zarowno brak spokoju w domu albo pracy 1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oslepiac - Wisielec Giermek Mieczy Kapłanka suma Sąd HB Umiarkowanie/Kapłan - masz swoj cel w chwilowym zaprzestaniu rozmów z kimś 2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl 10 monet Głupiec 9 kielichów suma Gwiazda HB Słońce/Koło/Mag takiej chwilowej ucieczki od tego co wymaga więcej uwagi i podjecia decyzji 3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie... albo powinno zniknąć 8 monet 3 buław Moc suma Rydwan HB Słońce/Koło/Mag "siedzenie" w starym i zarazem szukanie nowych rozwiązań na siłę ( sorki Inez, że tak ale takie mam skojarzenia)- z podsum jak dla mnie Rydwan-rzucanie sie "na oślep" w nieznane, szukanie wyjscia z sytuacji, która Cie męczy , podsumy HB Słonce -zwiazek Kolo- taki, kóry "przychodzi" niespodziewanie Mag- dajacy nadzieje na nowe życie - może to troche pokrętne co napisałam, bo wszystkie karty z ostatniego punktu odczytałam jako cienie- ale tak misie przedstawiło. Mam nadzieje, że Cię nie uraziłam ta interpretacją Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 19 Października 2013 Autor Maestro Napisano 19 Października 2013 0 - ja (karta z przelozenia, ze spodu talii), moj cien - 10 kielichówto moze byc zarowno brak spokoju w domu albo pracy 1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oslepiac - Wisielec Giermek Mieczy Kapłanka suma Sąd HB Umiarkowanie/Kapłan - masz swoj cel w chwilowym zaprzestaniu rozmów z kimś 2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl 10 monet Głupiec 9 kielichów suma Gwiazda HB Słońce/Koło/Mag takiej chwilowej ucieczki od tego co wymaga więcej uwagi i podjecia decyzji 3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie... albo powinno zniknąć 8 monet 3 buław Moc suma Rydwan HB Słońce/Koło/Mag "siedzenie" w starym i zarazem szukanie nowych rozwiązań na siłę ( sorki Inez, że tak ale takie mam skojarzenia)- z podsum jak dla mnie Rydwan-rzucanie sie "na oślep" w nieznane, szukanie wyjscia z sytuacji, która Cie męczy , podsumy HB Słonce -zwiazek Kolo- taki, kóry "przychodzi" niespodziewanie Mag- dajacy nadzieje na nowe życie - może to troche pokrętne co napisałam, bo wszystkie karty z ostatniego punktu odczytałam jako cienie- ale tak misie przedstawiło. Mam nadzieje, że Cię nie uraziłam ta interpretacją Nie no co Ty:)Nie uraziłaś mnie:) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 11 Listopada 2013 Autor Maestro Napisano 11 Listopada 2013 WERYFIKACJA 0 - ja (karta z przelozenia, ze spodu talii), moj cien - 10 kielichów moja rodzina, może sytuacja, gdy mam czegoś dość, może próby pojednania z tymi, którzy nie bardzo tego chcą.. Moim cieniem jest brak poczucia własnego miejsca, brak poczucia szczęścia i tyle,brak spełnienia 1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oslepiac - Wisielec Giermek Mieczy Kapłanka suma Sąd HB Umiarkowanie/Kapłan kontakty i wyjasnianie czegoś z kimś, może przyjaźń, może tez i mój rozwój duchowy zawieszenie relacji, a także to co panna.marta napisała : "chyba podświadomie próbujesz powstrzymać jakiegoś Pana przed jakimś działaniem, jesteś bierna i on już nie wie co robić", ale to ktoś, kto mnie za bardzo nie interesuje... 2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl 10 monet Głupiec 9 kielichów suma Gwiazda HB Słońce/Koło/Mag spontaniczne zachowania,zabawy, czas imprez itp. siedzenie na profilu społecznościowy,przestaje mnie to bawić...poza tym zabawy, flirty z facetami, z których nic nie wynika, mam dość bycia taką maskotką i chyba usunę się z życia uczuciowego, bo to nic dobrego nie przynosi 3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie... albo powinno zniknąć 8 monet 3 buław Moc suma Rydwan HB Słońce/Koło/Mag skrupulatne planowanie przyszłości... tu chyba rogi miała rację : "siedzenie" w starym i zarazem szukanie nowych rozwiązań na siłę " Dziękuję Wam serdecznie za pomoc:) Następna pełnia od 17 listopada:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi