panna.marta Napisano 17 Października 2013 Napisano 17 Października 2013 1. Co nastąpi wraz z pełnią księżyca w sferze uczuć? 6 buław, koło fortuny X, 4 denarów dołożone świat XXI -> rydwan VII wydaje mi się,że w sferze uczuc zupełnie niespodziewanie nastąpi jakaś okazja wejścia do trwałej relacji 2. Co nastąpi wraz z pełnią księżyca w sferze zawodowej? 10 buław, królowa mieczy, 9 pucharów-> diabeł XV bardzo dużo męczącej pracy, trochę mnie to zirytuje,ale jednocześnie da poczucie bezpieczeństwa, że jest praca i to całkiem dobra 3. Co nastąpi wraz z pełnią księżyca w sferze towarzyskiej? cesarzowa III, 7 mieczy, słońce XIX-> rydwan VII uwierze w siebie i w to co mnie otacza, przestanę być podejrzliwa, wyjdę do ludzi, na miasto, może i na imprezę 4. Co mnie zaskoczy wraz z nową fazą księżyca/ niespodziewana sytuacja? głupiec, 2 denarów, król denarów-> eremita IX szansa na nową relację z jakimś panem, albo jakiś pan będzie szukał kontaktu ze mną Cytuj
panna.marta Napisano 19 Października 2013 Autor Napisano 19 Października 2013 looknie ktoś??????????????????????? Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 19 Października 2013 Napisano 19 Października 2013 1. Co nastąpi wraz z pełnią księżyca w sferze uczuć? 6 buław, koło fortuny X, 4 denarów dołożone świat XXI -> rydwan VII oj coś się zacznie nowego ktoś wraca z przeszłości co myślałaś że ta relacja całkiem umarła ale wraca 2. Co nastąpi wraz z pełnią księżyca w sferze zawodowej? 10 buław, królowa mieczy, 9 pucharów-> diabeł XV przytłacza cię,chcesz się z tej rpacy wydostać i ją zakońćzyć ona cię bardzo denerwuje i osacza 3. Co nastąpi wraz z pełnią księżyca w sferze towarzyskiej? cesarzowa III, 7 mieczy, słońce XIX-> rydwan VII będziesz królowała na jakiejś imprezie spotkaniu ,albo ajkiś niespodziewany wyjazd uważaj na pllotki........... 4. Co mnie zaskoczy wraz z nową fazą księżyca/ niespodziewana sytuacja? głupiec, 2 denarów, król denarów-> eremita IX propozycja od pana całkiem niespodziewana i mądrze przmeyślana Cytuj
panna.marta Napisano 19 Października 2013 Autor Napisano 19 Października 2013 AngeloYasmine, bardzo Ci dziękuje za wpis:) Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 19 Października 2013 Napisano 19 Października 2013 nie ma za co ,na Ciebie zawsze mogę liczyć w moich interpretacjach to ja się odwdzięczam wtedy gdy mam czas i moge luknąć na twoje:) Cytuj
panna.marta Napisano 19 Października 2013 Autor Napisano 19 Października 2013 dzięki, zgadza się z tą pracą, osttanio wkurza mnie pare kwestii... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi