maddie88 Napisano 17 Października 2013 Napisano 17 Października 2013 Witam Chodzi o pana nowo poznanego...na razie ponownego kontaktu nie było...ale karty pokazują, że pan ma się jeszcze odezwać... Tak postrzega mnie pan: Król Buław - Pan chyba chce kontaktu...jest zdecydowany... Tak zdaniem pana postrzegam go ja: Wisielec - Jego zdaniem nie oczekuję odzewu czy kontynuacji... Takie uczucia pokazuje na zewnątrz: Księżyc - Nic nie pokazuje, może nawet sam przed sobą je ukrywa, próbuje tłumić... To naprawdę czuje: 6 Kielichów (odpowiedź), tło: 3 Denarów, Mag => Sprawiedliwość - Pan wspomina, troszkę podchodzi sentymentalnie , ale racjonalizuje też... Tak widzi naszą relację: 6 Buław (odpowiedź), tło: Rycerz Buław, Kapłan, Kochankowie => Sąd - Pan chciałby kontaktu i wręcz jest pewien, że osiągnąłby swój cel Chyba się odezwie...ale....pan jest chyba jakoś związany inną relacją... Mnie ten Kapłan skojarzył się ze związkiem sformalizowanym... Jak myślicie? Pozdrawiam, Maddie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi