x-latek Napisano 18 Października 2013 Napisano 18 Października 2013 (edytowane) Karty wcześniej wyraźnie pokazały mi że wyjdę z obecnej nieprzyjemnej sytuacji finansowej. W związku z tym spytałem się kart jakby to się stało, bo co do tego to dalej nie widać znaków na poprawę mej sytuacji, a czas mnie nagli. Mówię, nic przyjemnego taka sytuacja. Jakby to się stało?/Jak to się stanie? Diabeł/Mag/Kochankowie podsumy Głupiec HB>>Głupiec-Cesarz Ha! Patrzcie! Same WA wyszły, a ciągnąłem z całej talii. Bodajże Starowieyska pisze że Diabeł obok Maga to znaczy akt seksualny (o ile dobrze pamiętam). Jeszcze te Kochankowie na końcu... hm, ciekawe. I Diabeł też ma w sobie potencjał Arkanu VI. Jeśli nawet gdyby to było to, nie można przecież tak zawężać sprawy do samego seksu, prawda? Może w takim wypadku chodziłoby tu o potencjalną relację (dłuższą czy krótszą, czy chwilową, nieważne). Ale! Przecież wcale nie musi być w ten sposób. To była dopiero taka moja druga myśl. Moja pierwsza to taka że, ten Diabeł to ta moja sytuacja w której jestem osaczony, być może i na dniach jeszcze się ona pogłębi. Czaruś-Mag zrobi tu ni stąd, ni z owąd pewien magic trick, taki, że będzie przepływ czy pewne porozumienie między mną a drugą stroną (Kochankowie). Jak Wy to widzicie? Hę? EDIT: O, co jeszcze mi przyszło do głowy! A może w tym Diable dopuszczę się jakiegoś niecnego czynu i zdecyduję wtedy (Kochankowie), że to tak ma właśnie być, a nie inaczej, żeby dalej przeżyć. Hm przykro mi o tym tutaj teraz pisać - jeśli to tak ma być - ale jak znamy życie to ludzie czasami dopuszczają się różnych czynów z powodu braku pieniędzy. Edytowane 18 Października 2013 przez x-latek Cytuj
Trida Napisano 18 Października 2013 Napisano 18 Października 2013 Jakby to się stało?/Jak to się stanie?Diabeł/Mag/Kochankowie podsumy Głupiec HB>>Głupiec-Cesarz powiedziałabym, ze albo ktoś Ci pomoże albo, bardziej prawdopodobne, dostaniesz niespodziewaną propozycję nie do końca czystej pracy (np sprzedaż papierosów bez akcyzy czy coś). 1 Cytuj
x-latek Napisano 18 Października 2013 Autor Napisano 18 Października 2013 A to Tridunia już wstała tak wcześnie? Oczka przetarła i do komputerka już? Cytuj
Trida Napisano 18 Października 2013 Napisano 18 Października 2013 i kto to mówi do pracy się szykuję więc mogę te krótsze rozkłady pointerpretować Cytuj
x-latek Napisano 18 Października 2013 Autor Napisano 18 Października 2013 i kto to mówi do pracy się szykuję więc mogę te krótsze rozkłady pointerpretować Ależ oczywiście, możesz:icon_smile: Praktyka jest ważna. Cytuj
x-latek Napisano 19 Października 2013 Autor Napisano 19 Października 2013 Spojrzy ktoś jeszcze? Ciekawy jestem tego. Tridunia widzę już zdała egzamin z samego rańca wtedy... Cytuj
Cicha23 Napisano 20 Października 2013 Napisano 20 Października 2013 Diabeł to pewnie Twoja obecna sytuacja? Pułapka. Albo, że jest tak bo wydajesz pieniądze na jakieś używki, roztrwaniasz kasę. (Palisz? Pijesz?) Mag, zawsze kojarzy mi się, a nawet tak pokazuje w mojej talii tarota egipskiego, że trzeba podjąć jakiś krok, brać sprawy w swoje ręce, bo mamy ku temu możliwości nawet jeśli ich nie dostrzegamy, a może czas wyjść z jakiegoś nałogu? i tak to się stanie.. (o ile nadużywasz czegoś, bo nie wiem) Albo seksik za pieniążki? xD Żarcik 1 Cytuj
x-latek Napisano 20 Października 2013 Autor Napisano 20 Października 2013 (edytowane) Albo seksik za pieniążki? xD Żarcik :lol: Są przecież i mężczyźni którzy zarabiają na seksie. Tzw. męska prostytucja. Przeważnie tacy to obsługują starsze kobiety z tego co wiem. No nie hehehehe, do takiego serwisu to nie należę. Jedynie mój nałóg to papierosy aktualnie. Sobie nawet wypiłbym większą ilość alkoholu żeby odstresować się trochę, ale nie mogę pozwolić sobie na to. A no postaram się dostrzec w najbliższych dniach co to za ewentualne możliwości leżą za rogiem hehe. Dziękuję za interpretę. Edytowane 20 Października 2013 przez x-latek Cytuj
SacralNirvana Napisano 20 Października 2013 Napisano 20 Października 2013 (edytowane) Przede wszystkim Diabel nie pozwala dzialac. Uzaleznia. Nie pozwala uwierzyc we wlasne mozliwosci, wychylic nosa z domu, zeby zadzialac. Diabel juz sam w sobie ma potencjal Kochankow. Czyli "wyjdz poza swoje ograniczenia, dzialaj, idz za glosem serca, czyli dzialaj wg siebie!"... Dalej masz Maga. Mag wyszedl poza ograniczenia Diabla i zaczal dzialac. Dzialac wg siebie, wg swoich potrzeb i oczekiwan. Kochankowie. Dzialac wg serca, ale i wspolpraca z ludzmi, ktorzy rowniez wspieraja Ciebie. Glupiec z Cesarzem... to poczatek czegos nowego. Poczatkowy chaos, ale i wizja stabilizacji. Takze z tych kart widac, ze wyjdziesz ze swojej nory, mozliwe, ze skumasz sie z jakimis sprzyjajacymi Tobie ludzmi i przede wszystkim wyjdziesz z tej dotychczasowej stagnacji, zaczniesz konkretnie dzialac, przedtem takze praktycznie planowac. Mag nie poddaje sie. U niego jest tak, jak on tego chce. Mag manipuluje swoja rzeczywistoscia, podczas gdy karta Diabla paralizuje w leku i nie pozwala we wlasne mozliwosci, umiejetnosci, uwierzyc. Takze bardzo pozytywne karty. Edytowane 20 Października 2013 przez SacralNirvana literowka 1 Cytuj
niiwa Napisano 20 Października 2013 Napisano 20 Października 2013 Diabeł/Mag/Kochankowie Diabeł cię trzyma w szachu, chyba jesteś w sytuacji , z której ciężko ci się teraz wyplątać, wyrwać się z niej. Z Magiem masz na to ogromne szanse, ale będziesz musiał postawić na jedną kartę, nawet zaryzykować, zawierzyć swojej wyobraźni i swoim zdolnościom. W efekcie okaże się,że ktoś bliski może ci pomóc i być ci wsparciem - może warto więc otworzyć się przed tą osobą i ujawnić swoje słabości, a nie trzymać tego w sobie jak paw/Mag/? - wtedy wszystko wyda ci się mniej skomplikowane i z łatwością podejmiesz działania/Głupiec/. Karty wskazują abyś się oswobodził z ograniczeń, odciął od tego co cię blokuje/a jednocześnie przyciąga - Sam jeden wiesz/lub/ pomyśl - co to takiego? - a dalej już widać powodzenie 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi