Iza1991 Posted March 15, 2009 Share Posted March 15, 2009 Śniło mi sie, ze byłam z chłopakiem w sypialni moich rodziców (w snie to był mój chłopak, ale tak naprawdę nieznana osoba). Zaczęliśmy sie rozbierać i wiadomo do czego miało dojść. Wtedy uslyszałam, ze ktos wchodzi i wybiegłam do holu. Wrócił mój tata. O dziwo nieczego sie nie domyslil. Dodam, że chlopak nie byl zbyt atrakcyjny. Sprawdzałam w senniku co oznaza seks, ale w moim śnie wlaściwie do niczego nie doszło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
patsy Posted March 15, 2009 Share Posted March 15, 2009 Śniło mi sie, ze byłam z chłopakiem w sypialni moich rodziców (w snie to był mój chłopak, ale tak naprawdę nieznana osoba). Zaczęliśmy sie rozbierać i wiadomo do czego miało dojść. Wtedy uslyszałam, ze ktos wchodzi i wybiegłam do holu. Wrócił mój tata. O dziwo nieczego sie nie domyslil. Dodam, że chlopak nie byl zbyt atrakcyjny. Sprawdzałam w senniku co oznaza seks, ale w moim śnie wlaściwie do niczego nie doszło. Sny o charakterze erotycznym pokazuja nasze pragnienia bliskosci,kontaktu z drugim czlowiekiem.Nie wiem ile masz lat,ale mozliwe,ze sex to dla Ciebie troche temat tabu,skoro mialo do czegos dosc i nagle pojawil sie tata-jest on tutaj we snie jakby Twoim sumieniem i straznikiem,zebys nie zaczela za wczesnie,moze troche symbolem wstydu?(zazwyczaj jak jestesmy mlodzi wstydzimi sie tematu sexu w czasie rozmowy z rodzicami).To,ze chlopak nie byl atrakcyjny-moze oznaczac,ze uwazasz,ze tylko u takich chlopcow masz szanse. pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts