patrycja91 Napisano 18 Października 2013 Napisano 18 Października 2013 (edytowane) Może mi ktoś pomóc zinterpretować karty? Zadałam kilka pytań. Uczę się więc chcę się upewnić czy moja interpretacja jest okej. 1. Czy jest szansa na powrót do siebie: diabeł,gwiazda,papież, pod tym, słońce,kochankowie,rydwan. 2. Co on o mnie myśli: słońce,papież,rydwan, pod tym, kochankowie,sprawiedliwość,pustelnik, pod tym, koło fortuny,moc,kapłanka. 3. Czy on kogoś ma: rydwan,gwiazda,koło f. pod tym pustelnik,śmierć, umiarkowanie. Czasem ciągne 3,czasem 6 a czasem 9 kart. Zależy jak mi się interpretuje. Z góry dziękuję za pomoc. Moja interpretacja: 1. Relacja się poprawi, skoro wychodzi z diabła. Jest ruch przy kochankach czyli może będzie miał wybór. Ale nie sądzę, żeby był tu powrót. 2. Jest ojcem na odległość a naszą relacje a raczej jej koniec widzi przez sprawiedliwość czyli ocenia to jako ''masz co chciałaś,związek się skończył bo na to zasłużyłaś''. Widzi mnie jedynie jako matkę swojego dziecka i tylko tyle n co wskazuje kapłanka. 3. Ma kogoś na co wskazuje koniec z samotnością (śmierć koło pustelnika). Nie robię konkretnych rozkładów. Wyczytałam w pewnej książce, że zadaje się pytanie i kładzie trzy karty , sześć lub dziewięć. Więc kładę III karty pod tym III karty i pod tym znów III karty jeśli dziewięć. Edytowane 19 Października 2013 przez patrycja91 Cytuj
Gość Daffne Napisano 18 Października 2013 Napisano 18 Października 2013 Wszystko gra dobrze trafiłaś - tu mamy tarota :] Tylko podaj swoją interpretacje zgodnie z regulaminem i będzie cacy Cytuj
Geranium Napisano 18 Października 2013 Napisano 18 Października 2013 (edytowane) Usunięte, gdyz osoba zakładająca wątek nie była laskawa podać swojej interpretacji! Edytowane 19 Października 2013 przez Inez2503 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 19 Października 2013 Maestro Napisano 19 Października 2013 Geranium,usuwam Twoja interpretację.Dziewczyna naruszyła Regulamin, nie podając swojej interpretacji!! Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 19 Października 2013 Napisano 19 Października 2013 Mialabym prosbe abys czytelniej umieszczala rozklady. Bardzo niejasne jest 3. Czy on kogoś ma: rydwan,gwiazda,koło f. pod tym pustelnik,śmierć, umiarkowanie. Do jakiego pytania odnosza sie te pogrubione karty? Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 19 Października 2013 Napisano 19 Października 2013 Może mi ktoś pomóc zinterpretować karty? Zadałam kilka pytań. Uczę się więc chcę się upewnić czy moja interpretacja jest okej.1. Czy jest szansa na powrót do siebie: diabeł,gwiazda,papież, pod tym, słońce,kochankowie,rydwan. 2. Co on o mnie myśli: słońce,papież,rydwan, pod tym, kochankowie,sprawiedliwość,pustelnik, pod tym, koło fortuny,moc,kapłanka. 3. Czy on kogoś ma: rydwan,gwiazda,koło f. pod tym pustelnik,śmierć, umiarkowanie. Czasem ciągne 3,czasem 6 a czasem 9 kart. Zależy jak mi się interpretuje. Z góry dziękuję za pomoc. Moja interpretacja: 1. Relacja się poprawi, skoro wychodzi z diabła. Jest ruch przy kochankach czyli może będzie miał wybór. Ale nie sądzę, żeby był tu powrót. 2. Jest ojcem na odległość a naszą relacje a raczej jej koniec widzi przez sprawiedliwość czyli ocenia to jako ''masz co chciałaś,związek się skończył bo na to zasłużyłaś''. Widzi mnie jedynie jako matkę swojego dziecka i tylko tyle n co wskazuje kapłanka. 3. Ma kogoś na co wskazuje koniec z samotnością (śmierć koło pustelnika). Nie robię konkretnych rozkładów. Wyczytałam w pewnej książce, że zadaje się pytanie i kładzie trzy karty , sześć lub dziewięć. Więc kładę III karty pod tym III karty i pod tym znów III karty jeśli dziewięć. Ok. Karty kładź jak Ci wygodniej Proponuje jednak na poczatek nie robić sobie mętliku, bo 1 karta w zupelnosci wystarcza (czasem 3, zalezy od pytania) Chodzi mi o to, ze tylko sobie utrudniasz:P ALe rob jak Ci wygodniej:) 1. Czy jest szansa na powrót do siebie: diabeł,gwiazda,papież, słońce,kochankowie,rydwan / suma Cesarzowa - Jest szansa ale Ty musisz tutaj dzialac i pracowac na to. 2. Co on o mnie myśli: słońce,papież,rydwan, kochankowie,sprawiedliwość,pustelnik, koło fortuny,moc,kapłanka. - odpuszczam tutaj. AW maja 22 karty a Ty wyciagnelas wiekszosc z nich bo az 9, przez to rozklad moze byc przeklamany. Patrzac na 1 trzy karty bede interpretowac. Nie ma do Ciebie zalu, cieplo o Tobie mysli, mysli o Tobie jako o matce swojego dziecka, i sadze ze nie mysli o powrocie (rydwan) Ale moge sie mylic, tu sa tylko Arkana wielkie, a wiele mowia tez arkana male 3. Czy on kogoś ma: rydwan,gwiazda,koło f. pustelnik,śmierć, umiarkowanie. - spotyka sie z kims, nie jest to nic powaznego (umiarkowanie) Mi kiedys ta kartka pokazala moja samotnosc z wyboru. Mogl byc ktos, ale nie chcialam, tu moze byc podobnie Cytuj
patrycja91 Napisano 19 Października 2013 Autor Napisano 19 Października 2013 ogromnie dziękuję. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi