Skocz do zawartości

nieszczęsne prawko:(

Sierva

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Niedługo daję na prawo jazdy. Obawiam się, że nie zdam, bo wyszły takie karty jak:

7 buław- Rycerz Monet- 4 Monet

podsuma: Wieża (!!!) :(

Jest jakaś szansa?

Napisano

A że nie wierzę, że zdam za pierwszym razem, to postawiłam karty na kolejne egzaminy :D

2 egzamin - Sprawiedliwość, Królowa Buław, 9 Buław PODSUMA: Słońce

3 egzamin - Sprawiedliwość Sąd 3 Buław PODSUMA: PUSTELNIK

4 egzamin -Wieża, Wieża, 3 buław PODSUMA ŚMIERĆ

Za 4. razem powinno się chyba udać. Podsuma Śmierć (czyli koniec tego piekła), a 3 buław to pomyślna karta. Wieża oznacza tu koniec niepowodzeń.

Napisano (edytowane)
Niedługo daję na prawo jazdy. Obawiam się, że nie zdam, bo wyszły takie karty jak:

7 buław- Rycerz Monet- 4 Monet

podsuma: Wieża (!!!) :(

Jest jakaś szansa?

Może jak posmarujesz (Rycerz Monet, 4 Monety) to i zdasz :haha::hahahaha:

Żartuję.

Moim zdaniem karty tu nie wskazują konkretnie na rezultat. Chyba bardziej namawiają do większego przyłożenia się do tematu (7 Buław, 4 Monety). Większej determinacji w działaniu co do tego.

EDIT: A to co napisałaś w drugim poście to już nie ma sensu. Poważnie. Jeszcze nie podeszłaś/nie zdałaś jednego, a już stawiasz karty na ten niby przypuszczalny drugi egzamin. Wróżenie w taki sposób staje się bardzo niewymierne moim zdaniem. Jeszcze karty nie mają podstawy, nie mają na czym oprzeć się, żeby Ci prawidłowo odpowiedzieć na ten niby przypuszczalny drugi egzamin, jak jeszcze pierwszy się nie odbył i wynik jest nieznany.

Edytowane przez x-latek
Napisano

wygląda jakby za 3 razem miało się udać.

nie napisałaś jednak czy to teoria czy praktyka to ważne w kartach.

zwłaszcza jesli chce sie mieć dobre interepretacje (dobre czyt. sprawdzalne)

Napisano

Właśnie, jaki to egzamin?

Mi 4 monet pokazała kilka razy zaparkowany (czy stojący w miejscu ) samochód :)

Interpretuję pierwszy rozkład:

rónież wydaje mis ie, że karty pokazały przebieg egzaminu. Jeśli praktyczny, to widać twoje nerwy, które opanujesz i spokojnie sobie poradzisz. A Wieża mi różnie wychodzi, raz dobrze, raz źle. Moze oznaczać szok, ze sie udało, albo Twoje nerwy. Jakąś zmiane na pewno, ogromne emocje. Z tych kart wg mnie masz duże szanse, ze zdasz. Tym bardziej że z wieży rydwan, pełna kontrola.

Napisano

a ja myślę,że za 2 razem masz szanse. Będzie ciężko,ale widać tam twoją energię i charyzmę w podsumie masz słońce, które łagodzi inne karty-zdasz tu na 100%

Trzymam mocno kciuki, też zdaję na prawko,ale nie mam jeszcze drugiego terminu;/

• Maestro
Napisano

Zdasz ten egzamin, 4 monet mówi, ze będziesz go miała, może nie zaliczysz jakos rewelacyjnie, ale na pewno na plus. Suma Wieża informuje o zakończeniu zmagań. Nie nakręcaj się negatywnie, bo to nic nie da.

Napisano (edytowane)

Dzięki Wam bardzo, dam znać, jak mi poszło:) mam egzamin za 3 tygodnie.

Chodzi o egzamin praktyczny.

Edytowane przez Sierva
Napisano

eee a ja bym powiedziałą, ze pierwszy egzamin niestety się nie powiedzie ale drugi jak najbardziej

no aleokaże się za 3 tyg :)

• 3 tygodnie później...
Napisano

Dzisiaj oblałam:(

Mam prośbę do Iridos. Czytałam, że udało Ci się wskazać parę razy, za którym ktoś zda. Spojrzałabyś na te karty?

3 tyg temu w pytaniu, za którym razem zdam wyszły:

SĄD, KRÓLOWA MIECZY, SĄD

Dzisiaj znowu postawiłam karty na to pytanie i wyszło:

10 DENARÓW, 10 KIELICHÓW, 8 BUŁAW

Napisano

ze sie odezwe:ale motasz;-) wg mnei za drugim :) tamte poakzyly,ze mega sie stresowalaas egamiznem...bardz bardzo bardzo. widac byloze slabo bedzie ....ale uda sie za drugim!

Napisano

a gdzie ja tak trafnie obstawiałam z aktorym razem?

nie rozumiem tego rozl sad krolowa mieczy sad

obstawiam po całosci ze po nowym roku dopiero