Skocz do zawartości

I znowu praca

Geranium

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wyszłam dzisiaj parę minut wcześniej z pracy i szefowa się o tym dowiedziała (mam taką pracę, że wcale nie musi się dowiedzieć, nie będę wnikać). Nie ukrywałam tego specjalnie, bo to serio było raptem 10 min, ale reprymenda poszła. Nie chcę podpaść, bo już jedno spięcie z szefową miałam, to dobra kobieta jest, bo ma dobrą wolę i jakoś się dogadałyśmy. Spytałam kart jakie konsekwencje tego wcześniejszego wyjścia poniosę.

Mag, umiarkowanie, paź monet -> pustelnik

Chyba nie będzie tak źle, wydaje mi się, że na tej reprymendzie się skończy, może obetnie mi dniówkę albo nawet nie. W końcu to było tylko 10 minut, powinno obejść się bez cięższych konsekwencji, może będzie mi się uważniej przyglądać. Jak sądzicie?

Napisano

jakieś plany ktore masz w głowie zaczniesz realizowac z opóźnieniem, spokojnie jakoś tu. Będzie dobrze :okok:

Napisano

Nie rozumiem za bardzo wzmianki o opóźnieniu w planach w odniesieniu do sytuacji :D

Napisano
Nie rozumiem za bardzo wzmianki o opóźnieniu w planach w odniesieniu do sytuacji :D

Przeraszam, nie doczytałam :ysz:

Z kart wynika, że oprócz repremendy nic się nie staje, nieco przyczajona będziesz i obserwująca sytyuacje w pracy spodziewając sie ewentualnych konsekwencji, ale nic się takiego nie powinno stac :)

Napisano

będzie gadane, bezie obserwowane i nie zdziwiłabym się, gdybyś jednak dostała deczko mniej przy wypłacie na poczet 'nauczki'

Napisano

Z podsumu masz Diabla i Kochankow...

Hmm... Bedzie na pewno rozmowa... moze tez jakas "umowa" na przyszlosc, w stylu "zeby mi to bylo ostatni raz", bo na przyszlosc bedzie zle czy cos w tym stylu. Ogolnie Paz Monet zamyka rozklad... wiec przy Umiarkowaniu wojny ani zgrzytow to nie oznacza.

Mozliwe tez, ze dodatkowo... ma dla Ciebie jakis projekt... w ktory bedziesz musiala sie zaangazowac.

Napisano

brak niepomyślnych dla ciebie konsekwencji

staniesz na głowie zeby to sie nie powtorzyło

Napisano

A więc szefowa już nie wspomniała ani słowem na ten temat, tak więc upiekło mi się i postaram się więcej nie zawieść :)

Napisano (edytowane)
poczekajmy do wypłaty ;)

Kochana, ja wyplate biore sobie sama z kasy, kiedy chce i juz to zrobilam :D Gdybym miala dostac za to reprymende, juz bym dostala, bo byl kierowca po kase, takze wielkie uff i oby to byl moj ostatni faux pas xD

Edytowane przez Geranium