Skocz do zawartości

Następne znaczące wydarzenie w najbliższym czasie?

x-latek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Następne znaczące wydarzenie w najbliższym czasie?

Świat/7 Buław/Pustelnik

podsumy Diabeł HB>>>Koło Fortuny-Mag

Dowiem się o jakichś nowych możliwościach, które mogłyby okazać się mi pomocne. Spojrzę na me problemy z perspektywy korzystnego ich rozwiązania. Stanę śmielej do walki z przeciwnościami, będę w tym uparty. A Pustelnik? Co ma ten Pustelnik znaczyć?

Ze mnie i tak już dobry pustelnik hehe.

Napisano

Otworzysz sie na cos, co bedzie wiazac sie tez z walka, co ostatecznie zakonczy sie Twoim wycofaniem, ja bym powiedziala, ze moze to miec zwiazek z jakas kobieta :P

Napisano

No ja tu widze bardziej okopanie sie i zajecie soba.

Czas dla siebie, swoje sprawy i wysciubianie nosa tylko kiedy bedzie naprawde potrzeba.

PS. Co do Eremity. A Ty X-latku nie numerologiczne 9?

Napisano

Z cos wązneo i istotnego szykuje sie w Twoim życiu. Ale moze to doczyć tego, co w środku siedzi. 7 buław bardziej kojarzy mi sie z walka z samym sobą. A pustelnik? To poszukiwanie, droga. Nie chaotycznie i bez celu, ale w skupieniu. Moze rzezcywisście sam do czegos bedziesz musiał dojść, ale wyjdziesz z tego bogatszy, osiagniesz sppokój, mądrość, wyciągniesz wnioski itp. Wiesz o co mi chodzi ;)? Nie wiem, jakiej dziedziny dotyczy pytanie, dlatego tak ogólnie.

Z podsumowania widać, że weźmiesz sprawy wswoje rece i chyba coś postanowisz zmienić.

Napisano
NPS. Co do Eremity. A Ty X-latku nie numerologiczne 9?

Nie. Jestem 7.

Z cos wązneo i istotnego szykuje sie w Twoim życiu. Ale moze to doczyć tego, co w środku siedzi. 7 buław bardziej kojarzy mi sie z walka z samym sobą. A pustelnik? To poszukiwanie, droga. Nie chaotycznie i bez celu, ale w skupieniu. Moze rzezcywisście sam do czegos bedziesz musiał dojść, ale wyjdziesz z tego bogatszy, osiagniesz sppokój, mądrość, wyciągniesz wnioski itp. Wiesz o co mi chodzi ;)?

Wiem wiem o co chodzi :tak::okok:

Napisano

Uda Ci się poukładać swoje życie, znajdziesz w sobie siłę i pokonasz przeciwności losu.

Pustelnik - gdy już to będzie po "walce" będziesz mógł spokojnie zastanowić się nad tym co było i co będzie, przemyśleć swoje dotychczasowe postępowanie; zmienić to co było złe i ulepszyć dobre; zaplanować przyszłość. Nikt Ci w tym nie pomoże, sam będziesz musiał do wszystkiego dojść (przemyśleniami).

Napisano

Bardzo dziękuję za wpisy Kobiety.

Bardzo podoba się mi Twój tekst Orchideo :icon_smile: Żeby to tak jeszcze było to o czym piszesz to byłoby super.

Słuchajcie! O czymś przypomniałem/skojarzyłem coś. Już od dłuższego czasu planuję przejść na ostrą dietę. I to nie tak, że na jakiś czas, ale już na resztę mego życia. Coraz częściej i bardziej zastanawiam się nad tym. Może to i być to? Hę?

7 Buław, te moje zmagania, bo na początku to na pewno nie będzie łatwo. Pustelnik, jedno ze znaczeń to przecież też pewna taka asceza, odmawianie sobie pewnych rzeczy/przyjemności, wytrwałość w takich sprawach.

To też mogłoby mieć sens. Hę?

Napisano

Do diety jak najbardziej karty mi pasują. napisałam przeciez, ze walka z samym sobą;) I świat na początku.... Nowe idzie ;)

na początku nie jest łatwo, potem to już przzwyczajnie i sposób bycia, zycia. Ewentualne odstępstwa to prawdziwa przyjemność, uczta dla zmysłów.

Tez jestem na takiej diecie "do końca życia"

Napisano
Tez jestem na takiej diecie "do końca życia"

O! Można wiedzieć na jakiej to? Jeśli nie chcesz to nie mów, też zrozumiem.

Napisano
napisze na priv

Emilr, jeśli Ci to nie wygodne jest w jakiś tam sposób to nie musisz mi mówić.