Gość AngeloYasmine Napisano 19 Października 2013 Napisano 19 Października 2013 Jest Pan i dziwnie się zachowuje 2 kroki do przodu 3 do tyłu i dziwne podchody ,ogólnie coś jest ale nie wiem o co mu tak naprawdę kaman...................prześwietliłam go i sama nie wiem 1 Jego intencje wobec Ciebie x1 walet pucharow---przyjacielskie ,nieśmiałe 2 Jego oczekiwania wobec Ciebie x1 wieża 7 mieczy -że zburzę mu to co ma skostniałe jakiejś wyobrażenia o kobietach 3 Jak Cię postrzega x1 as pucharow --zakochał się ,ma ciepłe uczucia myśli ciągle 4 Co Tobie może dać x1 król pucharów--miłość bycie moim królem hehehe tylko ma problem z okazywaniem tych uczuc 5 Ogólne jego nastawienie do Ciebie x1 sprawka--chłodne wykalkulowane???? 6 Co ukrywa x3 10 pucharow 7 denarow krolowa mieczy -inną babkę z którą byl w relacji 7 Czego Ty oczekujesz x1 walet mieczy --że zawalczy o mnie 8 Co możesz dać z siebie x1 gwiazda --cieple uczucie 9 Obraz relacji w chwili obecnej x1 papież --hmhm nie czuje tego nie wiem coś poważnego się zacyzna ale czas trzeba 10 Jego działania w twoją stronę w ciągu kolejnego mies x3 paź denarow księżyc 8 denarow---jakiejś spotkania rozwoj relacji ale wszytko ukrywane przed pracą czy kolegami i koleżankami z pracy 11 W jakim kierunku zmierza relacja ? x3 arcykaplnaka gwiazda pustelnik --i tutaj wogole nie wiem jak to wszystko widziec na pewno to ważna relacja skoro 3 AW ---hmhm tylko się boje że relacja ukrywana ,nie będzie oficjalna do rozstania na koncu pustelnik sama nie wiem hmhm z innych rozkładów widać zainteresowanie ,dobre karty ogolnie w realu też ma ciepłe uczucia tylko to jego cofanie się do tyłu hehehe A jak to widzicie? Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 19 Października 2013 Napisano 19 Października 2013 luknie ktos? proszę Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 19 Października 2013 Maestro Napisano 19 Października 2013 1 Jego intencje wobec Ciebie x1 walet pucharow---jest nastawiony pozytywnie,przyjaźnie,czuje do Ciebie sympatię 2 Jego oczekiwania wobec Ciebie x1 wieża 7 mieczy -że go nie zawiedziesz 3 Jak Cię postrzega x1 as pucharow --jesteś wrażliwa, uczuciowa, stanowisz dla niego szansę na zmianę wizerunku kobiety w jego oczach 4 Co Tobie może dać x1 król pucharów--może się w Tobie naprawdę zakochac 5 Ogólne jego nastawienie do Ciebie x1 sprawka--jest wobec Ciebie uczciwy 6 Co ukrywa x3 10 pucharow 7 denarow krolowa mieczy -ma dośc kobiety, która przy nim była, ale na razie nie umie się od niej odciać 7 Czego Ty oczekujesz x1 walet mieczy --szczerej rozmowy 8 Co możesz dać z siebie x1 gwiazda --szansę, nadzieję na odmianę jego zycia 9 Obraz relacji w chwili obecnej x1 papież -traktujecie siebie przyjaźnie, ale powściągliwie 10 Jego działania w twoją stronę w ciągu kolejnego mies x3 paź denarow księżyc 8 denarow---będziecie sie spotykali w pracy, ale kryć przed innymi zainteresowanie sobą nawzajem 11 W jakim kierunku zmierza relacja ? x3 arcykaplanka gwiazda pustelnik --karty mówią: dajcie sobie czas i wierzcie w lepszą przyszłość, dla mnie tu nie ma konkretnej odpowiedzi na pytanie, raczej nauka cierpliwości i pokory wobec tego co niesie los Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 19 Października 2013 Napisano 19 Października 2013 dzięki inezkochyb musze nauczyc się czekać Cytuj
maddie88 Napisano 20 Października 2013 Napisano 20 Października 2013 (edytowane) 1 Jego intencje wobec Ciebie x1 walet pucharow - Pan ma szczere intencje, jest przyjacielsko i życzliwie nastawiony... Z chęcią się zawsze spotka Może nawet już myśli nad tym, czy bu Cię gdzieś nie zaprosić... 2 Jego oczekiwania wobec Ciebie x1 wieża 7 mieczy - Uległy zmianie, on będzie zachowywać się ostrożnie...ukrywać uczycia...czyli nie będzie grał z Tobą od razu w otwarte karty z obawy, że Ty też nie jesteś z nim do końca szczera... Dmucha na zimne. 3 Jak Cię postrzega x1 as pucharow --zakochał się ,ma ciepłe uczucia myśli ciągle - oj tak, zauroczyłaś go zdecydowanie )) 4 Co Tobie może dać x1 król pucharów--miłość bycie moim królem hehehe tylko ma problem z okazywaniem tych uczuc - problem to on ma teraz...bada teren... Ale gdy już będzie pewien, to...dużo ciepełka ma do zaoferowania 5 Ogólne jego nastawienie do Ciebie x1 sprawka- - Pan najpierw dwa razy pomyśli, podchodzi czysto rozsądkowo...kontroluje się 6 Co ukrywa x3 10 pucharow 7 denarow krolowa mieczy - Inną kobietą, chyba ona sie odcięła...relacja dogorewała...aż zgasła... Ale nie jest tak do końca, że uamrła... Mimo to oboje są świadomi, że zbyt wiele wody w rzece musiałoby upłynąć, żeby z tego coś było... 7 Czego Ty oczekujesz x1 walet mieczy --że zawalczy o mnie - tak, że odważnie będzie zagadywać 8 Co możesz dać z siebie x1 gwiazda --cieple uczucie , przyjaźń, wsparcie...takie porozumienie na płaszczyźnie duchowej... 9 Obraz relacji w chwili obecnej x1 papież - Wygląda na to, że ta relacja się rozwija , albo zaraz zacznie 10 Jego działania w twoją stronę w ciągu kolejnego mies x3 paź denarow księżyc 8 denarow--- Kontakt na pewno, spotkanie... Ale własnie, będzie to jeszcze wszystko takie "delikatne", w ukryciu....mimo to będziecie pracować nad tą relacją, docierac się, poznawac... 11 W jakim kierunku zmierza relacja ? x3 arcykaplnaka gwiazda pustelnik - Bedziecie mieć super kontakt, takie porozumienie na zasadzie duchowej więzi i nadzieja na coś wiecej... W sumie masz Kochanków, czyli jak najbardziej ciagnąć Was do siebie będzie Zgodzę się z Inez, ja też nie widzę jasno zakreślonego finału... Pan będzie musiał wreszcie podjąć decyzję, będzie tak czuł i też okoliczności Was do tego zmuszą... Tak czuję te karty. Potencjał bardzo duży macie Edytowane 20 Października 2013 przez maddie88 Cytuj
panna.marta Napisano 20 Października 2013 Napisano 20 Października 2013 1 Jego intencje wobec Ciebie x1 walet pucharow---dopiero obczaja teren, próbuje coś zrobić, chyba jest lekko nieśmiało albo mało doświadczony 2 Jego oczekiwania wobec Ciebie x1 wieża 7 mieczy -ze zajdą jakieś zmiany, zmieni myślenie lub uratujesz go z czegoś bardzo niekomfortowego 3 Jak Cię postrzega x1 as pucharow --zauroczył się, jest impuls do bliższej relacji 4 Co Tobie może dać x1 król pucharów--ciepłe uczucia, porady, wskazówki, wsparcie emocjonalne 5 Ogólne jego nastawienie do Ciebie x1 sprawka--on dopiero coś rozważa,ale bardzo formalnie z dystansem 6 Co ukrywa x3 10 pucharow 7 denarow krolowa mieczy -ja myślę,że jesteś dla niego narazie niedostępna i ona czeka na rozwój wydarzeń 7 Czego Ty oczekujesz x1 walet mieczy --że sie w końcu zdecyduje na krok do przodu 8 Co możesz dać z siebie x1 gwiazda --narazie bądź dla niego ciepła, otwarta, pokaż że jesteś dobrą kumpelą a z czasem to się rozwinie 9 Obraz relacji w chwili obecnej x1 papież --on narazie na spokojnie podchodzi do tego, myśli o przyszłości,ale w perspektywie wyciągania wniosków z przeszłości 10 Jego działania w twoją stronę w ciągu kolejnego mies x3 paź denarow księżyc 8 denarow---będzie stopniowo wychodził z tego niezdecydowania i pracował nad sobą 11 W jakim kierunku zmierza relacja ? x3 arcykaplnaka gwiazda pustelnik --będziesz czekała dalej, są szanse na jakąś koleżeńską relację, będziecie szukali dobrej drogi do dotarcia do siebie Cytuj
Tarocistka_doradca Napisano 20 Października 2013 Napisano 20 Października 2013 Witaj, 1 Jego intencje wobec Ciebie x1 walet pucharow---przyjacielskie ,nieśmiałe Mysle ze intencje nie sa obecnie powazne, tzw: chec bycia z toba w powaznym zwiazku, malzenstwo, itd, bo to rycerz. Rycerze to osoby aktywne, lubia eksperymentowac, to typ kawalera, ktory dopiero szuka. Ale czuje jakies mile emocje, cos ekscytujacego, a te jego podchody to proba zdobycia cie, moze w taki niesmialy sposob, niepwny, niezdecydowany. 2 Jego oczekiwania wobec Ciebie x1 wieża 7 mieczy -że zburzę mu to co ma skostniałe jakiejś wyobrażenia o kobietach Uf wieza i 7 mieczy, mysle ze obecnie nie ma zadnych powaznych oczekiwan, wieza to karat rozpadu, ruiny a 7 mieczy, to karat albo unikania konfrontacji, nieszczerosci, sporadyczniematactwa, klamstwa, lawirowania. Wiec ja na taowim miejscu bylabym ostrozna, bo on najpierw probuje cie zlapac a za chwile robi unik (jak na karcei czlowiek), i sie po prosru bawi tym. Przy 7 mieczy intencje osoby nie sa szczere, albo po prostu sam nie wie czego chce, badz robi uniki, a raz chce kontaktu, a za chwile ucieka. 3 Jak Cię postrzega x1 as pucharow --zakochał się ,ma ciepłe uczucia myśli ciągle To zalezy o co chodzi w tym pyatniu, czy jak cie postrzega, twoj charakter? jelsi tak, to moze on ci widzi jako kobiete, ktora ma do niego cieple uczucia. A jak on naciebie patrzy? w nim coś sie rodzi, jakas fascynacja. 4 Co Tobie może dać x1 król pucharów--miłość bycie moim królem hehehe tylko ma problem z okazywaniem tych uczuc A moze tutaj to ty sobie tak ustalilas co moze ci dac, swoja milosc. Ktol kielichow w tym pytaniu, a pytanie na jego intencje gdzie wyszly negatywne karty, kompletnie tutaj nie pasuje, sprzeczne informacje. 5 Ogólne jego nastawienie do Ciebie x1 sprawka--chłodne wykalkulowane???? Ale nie widze karty? 6 Co ukrywa x3 10 pucharow 7 denarow krolowa mieczy -inną babkę z którą byl w relacji Albo ma / mialkogos partnerke (rodzine) 10 kielichow, albo z kims jeszcze pisze...albo jakies ogolnie tajemnice rodzinne. 7 Czego Ty oczekujesz x1 walet mieczy --że zawalczy o mnie O tak to moze byc to aby sie wreszcze okreslil co chce ai aby o ciebie powalczyl, jak prawdziwy facet. Albo aby skonczyly siejakies napoecia miedzy wami, jesli sa (nakarcie mamy czlowieka, ktory rusza do ataku). 8 Co możesz dać z siebie x1 gwiazda --cieple uczucie Albo uczucia, albo tylko "nadzieje" nauczucia. 9 Obraz relacji w chwili obecnej x1 papież --hmhm nie czuje tego nie wiem coś poważnego się zacyzna ale czas trzeba Niekoniecznie cos powaznego, moze poprostu: np: jest pouczanie miedzy wami, on cie , badz ty go, albo jedna osoba sprawia wrazenie takiego arcykaplana, ktory wie najlepiej i patrzy z gory na druga osoba, albo ktos sie ogolnie zachowuje jak arcykaplan, boi sie przelamac pewne normy, zasady, bo arcykaplan bardzo chroni swoja reputacje i swoje normy moralne. 10 Jego działania w twoją stronę w ciągu kolejnego mies x3 paź denarow księżyc 8 denarow---jakiejś spotkania rozwoj relacji ale wszytko ukrywane przed pracą czy kolegami i koleżankami z pracy Albo on chce poprostu jakies korzysci z tego (paz monet), albo to bedzie podejscie takie bardzo niedojrzale (bo to paz),albo jakies beda lęki i nepewnosci w tej relacji...mozliwe ze to moze byc jakies ukrywanie (ksiezyc) przez znajomymi w pracy (8 monet). 11 W jakim kierunku zmierza relacja ? x3 arcykaplnaka gwiazda pustelnik --i tutaj wogole nie wiem jak to wszystko widziec na pewno to ważna relacja skoro 3 AW ---hmhm tylko się boje że relacja ukrywana ,nie będzie oficjalna do rozstania na koncu pustelnik oj eremita moze mowic o koncu, rozejsciu oraz ze kazdy pojdzie w swoja strone (eremita), arcykaplanka mowi o cierpliwosci, a gwiazda o wielkich nadziejach, ale mozliwe ze nierealnych na obecna chwile. Pozdrawiam serdecznie, trzymaj sie. sama nie wiem hmhm z innych rozkładów widać zainteresowanie ,dobre karty ogolnie w realu też ma ciepłe uczucia tylko to jego cofanie się do tyłu hehehe A jak to widzicie? Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 23 Października 2013 Napisano 23 Października 2013 Witaj, 1 Jego intencje wobec Ciebie x1 walet pucharow---przyjacielskie ,nieśmiałe Mysle ze intencje nie sa obecnie powazne, tzw: chec bycia z toba w powaznym zwiazku, malzenstwo, itd, bo to rycerz. Rycerze to osoby aktywne, lubia eksperymentowac, to typ kawalera, ktory dopiero szuka. Ale czuje jakies mile emocje, cos ekscytujacego, a te jego podchody to proba zdobycia cie, moze w taki niesmialy sposob, niepwny, niezdecydowany. 2 Jego oczekiwania wobec Ciebie x1 wieża 7 mieczy -że zburzę mu to co ma skostniałe jakiejś wyobrażenia o kobietach Uf wieza i 7 mieczy, mysle ze obecnie nie ma zadnych powaznych oczekiwan, wieza to karat rozpadu, ruiny a 7 mieczy, to karat albo unikania konfrontacji, nieszczerosci, sporadyczniematactwa, klamstwa, lawirowania. Wiec ja na taowim miejscu bylabym ostrozna, bo on najpierw probuje cie zlapac a za chwile robi unik (jak na karcei czlowiek), i sie po prosru bawi tym. Przy 7 mieczy intencje osoby nie sa szczere, albo po prostu sam nie wie czego chce, badz robi uniki, a raz chce kontaktu, a za chwile ucieka. 3 Jak Cię postrzega x1 as pucharow --zakochał się ,ma ciepłe uczucia myśli ciągle To zalezy o co chodzi w tym pyatniu, czy jak cie postrzega, twoj charakter? jelsi tak, to moze on ci widzi jako kobiete, ktora ma do niego cieple uczucia. A jak on naciebie patrzy? w nim coś sie rodzi, jakas fascynacja. 4 Co Tobie może dać x1 król pucharów--miłość bycie moim królem hehehe tylko ma problem z okazywaniem tych uczuc A moze tutaj to ty sobie tak ustalilas co moze ci dac, swoja milosc. Ktol kielichow w tym pytaniu, a pytanie na jego intencje gdzie wyszly negatywne karty, kompletnie tutaj nie pasuje, sprzeczne informacje. 5 Ogólne jego nastawienie do Ciebie x1 sprawka--chłodne wykalkulowane???? Ale nie widze karty? 6 Co ukrywa x3 10 pucharow 7 denarow krolowa mieczy -inną babkę z którą byl w relacji Albo ma / mialkogos partnerke (rodzine) 10 kielichow, albo z kims jeszcze pisze...albo jakies ogolnie tajemnice rodzinne. 7 Czego Ty oczekujesz x1 walet mieczy --że zawalczy o mnie O tak to moze byc to aby sie wreszcze okreslil co chce ai aby o ciebie powalczyl, jak prawdziwy facet. Albo aby skonczyly siejakies napoecia miedzy wami, jesli sa (nakarcie mamy czlowieka, ktory rusza do ataku). 8 Co możesz dać z siebie x1 gwiazda --cieple uczucie Albo uczucia, albo tylko "nadzieje" nauczucia. 9 Obraz relacji w chwili obecnej x1 papież --hmhm nie czuje tego nie wiem coś poważnego się zacyzna ale czas trzeba Niekoniecznie cos powaznego, moze poprostu: np: jest pouczanie miedzy wami, on cie , badz ty go, albo jedna osoba sprawia wrazenie takiego arcykaplana, ktory wie najlepiej i patrzy z gory na druga osoba, albo ktos sie ogolnie zachowuje jak arcykaplan, boi sie przelamac pewne normy, zasady, bo arcykaplan bardzo chroni swoja reputacje i swoje normy moralne. 10 Jego działania w twoją stronę w ciągu kolejnego mies x3 paź denarow księżyc 8 denarow---jakiejś spotkania rozwoj relacji ale wszytko ukrywane przed pracą czy kolegami i koleżankami z pracy Albo on chce poprostu jakies korzysci z tego (paz monet), albo to bedzie podejscie takie bardzo niedojrzale (bo to paz),albo jakies beda lęki i nepewnosci w tej relacji...mozliwe ze to moze byc jakies ukrywanie (ksiezyc) przez znajomymi w pracy (8 monet). 11 W jakim kierunku zmierza relacja ? x3 arcykaplnaka gwiazda pustelnik --i tutaj wogole nie wiem jak to wszystko widziec na pewno to ważna relacja skoro 3 AW ---hmhm tylko się boje że relacja ukrywana ,nie będzie oficjalna do rozstania na koncu pustelnik oj eremita moze mowic o koncu, rozejsciu oraz ze kazdy pojdzie w swoja strone (eremita), arcykaplanka mowi o cierpliwosci, a gwiazda o wielkich nadziejach, ale mozliwe ze nierealnych na obecna chwile. Pozdrawiam serdecznie, trzymaj sie. sama nie wiem hmhm z innych rozkładów widać zainteresowanie ,dobre karty ogolnie w realu też ma ciepłe uczucia tylko to jego cofanie się do tyłu hehehe A jak to widzicie? Dzieki Basiu masz sporo racji w tym co piszesz ,czas pokaże co dalej będzie dziękuję za wnikliwą analizę . Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 23 Października 2013 Napisano 23 Października 2013 1 Jego intencje wobec Ciebie x1 walet pucharow---dopiero obczaja teren, próbuje coś zrobić, chyba jest lekko nieśmiało albo mało doświadczony2 Jego oczekiwania wobec Ciebie x1 wieża 7 mieczy -ze zajdą jakieś zmiany, zmieni myślenie lub uratujesz go z czegoś bardzo niekomfortowego 3 Jak Cię postrzega x1 as pucharow --zauroczył się, jest impuls do bliższej relacji 4 Co Tobie może dać x1 król pucharów--ciepłe uczucia, porady, wskazówki, wsparcie emocjonalne 5 Ogólne jego nastawienie do Ciebie x1 sprawka--on dopiero coś rozważa,ale bardzo formalnie z dystansem 6 Co ukrywa x3 10 pucharow 7 denarow krolowa mieczy -ja myślę,że jesteś dla niego narazie niedostępna i ona czeka na rozwój wydarzeń 7 Czego Ty oczekujesz x1 walet mieczy --że sie w końcu zdecyduje na krok do przodu 8 Co możesz dać z siebie x1 gwiazda --narazie bądź dla niego ciepła, otwarta, pokaż że jesteś dobrą kumpelą a z czasem to się rozwinie 9 Obraz relacji w chwili obecnej x1 papież --on narazie na spokojnie podchodzi do tego, myśli o przyszłości,ale w perspektywie wyciągania wniosków z przeszłości 10 Jego działania w twoją stronę w ciągu kolejnego mies x3 paź denarow księżyc 8 denarow---będzie stopniowo wychodził z tego niezdecydowania i pracował nad sobą 11 W jakim kierunku zmierza relacja ? x3 arcykaplnaka gwiazda pustelnik --będziesz czekała dalej, są szanse na jakąś koleżeńską relację, będziecie szukali dobrej drogi do dotarcia do siebie Marta dużo rpawdy w tym co piszesz,pan zbytnio przez los pokrzywdzony trzymający się na uboczu ,a c dalej będzi eczas pokaże ,będę weryfikować na bieżąco dziekuję Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 23 Października 2013 Napisano 23 Października 2013 1 Jego intencje wobec Ciebie x1 walet pucharow - Pan ma szczere intencje, jest przyjacielsko i życzliwie nastawiony... Z chęcią się zawsze spotka Może nawet już myśli nad tym, czy bu Cię gdzieś nie zaprosić... 2 Jego oczekiwania wobec Ciebie x1 wieża 7 mieczy - Uległy zmianie, on będzie zachowywać się ostrożnie...ukrywać uczycia...czyli nie będzie grał z Tobą od razu w otwarte karty z obawy, że Ty też nie jesteś z nim do końca szczera... Dmucha na zimne. 3 Jak Cię postrzega x1 as pucharow --zakochał się ,ma ciepłe uczucia myśli ciągle - oj tak, zauroczyłaś go zdecydowanie )) 4 Co Tobie może dać x1 król pucharów--miłość bycie moim królem hehehe tylko ma problem z okazywaniem tych uczuc - problem to on ma teraz...bada teren... Ale gdy już będzie pewien, to...dużo ciepełka ma do zaoferowania 5 Ogólne jego nastawienie do Ciebie x1 sprawka- - Pan najpierw dwa razy pomyśli, podchodzi czysto rozsądkowo...kontroluje się 6 Co ukrywa x3 10 pucharow 7 denarow krolowa mieczy - Inną kobietą, chyba ona sie odcięła...relacja dogorewała...aż zgasła... Ale nie jest tak do końca, że uamrła... Mimo to oboje są świadomi, że zbyt wiele wody w rzece musiałoby upłynąć, żeby z tego coś było... 7 Czego Ty oczekujesz x1 walet mieczy --że zawalczy o mnie - tak, że odważnie będzie zagadywać 8 Co możesz dać z siebie x1 gwiazda --cieple uczucie , przyjaźń, wsparcie...takie porozumienie na płaszczyźnie duchowej... 9 Obraz relacji w chwili obecnej x1 papież - Wygląda na to, że ta relacja się rozwija , albo zaraz zacznie 10 Jego działania w twoją stronę w ciągu kolejnego mies x3 paź denarow księżyc 8 denarow--- Kontakt na pewno, spotkanie... Ale własnie, będzie to jeszcze wszystko takie "delikatne", w ukryciu....mimo to będziecie pracować nad tą relacją, docierac się, poznawac... 11 W jakim kierunku zmierza relacja ? x3 arcykaplnaka gwiazda pustelnik - Bedziecie mieć super kontakt, takie porozumienie na zasadzie duchowej więzi i nadzieja na coś wiecej... W sumie masz Kochanków, czyli jak najbardziej ciagnąć Was do siebie będzie Zgodzę się z Inez, ja też nie widzę jasno zakreślonego finału... Pan będzie musiał wreszcie podjąć decyzję, będzie tak czuł i też okoliczności Was do tego zmuszą... Tak czuję te karty. Potencjał bardzo duży macie dziekuje ,fakt relacja dopiero świeża i się może rozwijać albo i nie zobaczymy, dziekuję za mądre spostrzeżenia i trafne:P Cytuj
Lulu86 Napisano 23 Października 2013 Napisano 23 Października 2013 Pan obolały i sam sie chyba zastanawia.byc moze ta relacja ma ci pokazać czego na prawde szukasz. N estetyczne związku nie widze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi