Cicha23 Napisano 19 Października 2013 Napisano 19 Października 2013 (edytowane) Spotkanie ma być we wtorek, kierowniczka wzywa... Zapytałam co chce mi przekazać. Wieża XVI, Giermek mieczy, 6 buław = Kochankowie VI (jak dobrze policzyłam) Zapytałam co dalej, jak to się dalej potoczy (tak ogólnie) >> 5 mieczy, 2 miecze, Rycerz denarów > Nowa praca? Zmiana pracy? Prawdopodobnie zwolnienie z pracy, będzie to rozmowa dużo wyjaśniająca, ale te 6 buław? nie mam pomysłu, być może pierwsze dwie karty symbolizują moje myśli, bo jest redukcja etatów, no ale nie miałam aż takich negatywnych jak stawiałam. Ta rozmowa przyniesie pozytywne wieści, no nie wiem. Może zwolni mnie w tym miejscu a i przeniesie na inne. Albo chce mnie zwolnić ale mogę coś jeszcze wywalczyć... Może giermek mieczy symbolizuje kierowniczkę, lub złe wieści. Postawiłam potem celta jak będzie wyglądać praca tam dalej. Bo wyżej napisane pytania są tak ogólnie o wiadomościach od kier. 1,to jest >>> Rycerz pucharów (to ja w tej sytuacji, wrażliwa, dążę by jakoś pozytywnie rozwiązać problem) 2.Co powoduje pogłębienie problemu >>> 5 denarów (niepokój o stratę pracy, co oznacza brak pieniędzy > kłopoty materialne.) 3.Powód danej sytuacji >>>5 buław (ktoś inny chce pracować na moim miejscu pracy (rywal) albo ktoś chce wepchać go zwalniając mnie) 4. Sytuacje z przeszłości które wpływają na obecna sytuację >>> Król buław (jakiś mężczyzna coś zadecydował, lub to o nim mowa wyżej) 5. Moja postawa i obecne przekonania, cel do jakiego dążę, lub jakich oczekuje efektów w związku z tą pracą >>> Giermek buław (mam nadzieje na pomoc kogoś, np. w poparciu) 6,to co nadchodzi >>> Mag (może symbolizować ze teraz czas na wzięcie sprawy w swoje ręce, czyli pójść na spotkanie i może o coś powalczyć, o coś co nie do końca może być stracone) 7.nastawienie pytającego >>> Gwiazda (mam ogromna nadzieje, że jednak sprawy potoczą się dobrze, choć świadomie wiem co może mnie czekać) 8. otoczenie >>> Głupiec (otoczenie ma nadzieje, że mam nowe pomysły związane ze sferą zawodową) 9.nadzieje, obawy >>> Rycerz buław (nadzieja na zastąpienie nową pracą ) 10,ostateczny wynik >>> 9 mieczy 4 denary 3 miecze (strata jej, zwolnienie przez co będę się czuć przygnębiona i rozczarowana przy czym będę również musiała, ratować to co mam, oszczędzając) Dziękuje z góry każdemu za odpowiedź Przepraszam na śmierć zapomniałam!!! Chodzi mi tylko o wynik ! Proszę to tylko interpretować no to ja ja tu widzę zwolnienie z pracy. Edytowane 19 Października 2013 przez Cicha23 Cytuj
Trida Napisano 19 Października 2013 Napisano 19 Października 2013 poprosimy o interpretację celta jeszcze 1 Cytuj
Trida Napisano 19 Października 2013 Napisano 19 Października 2013 ahhh i jaki rodzaj pracy? Bo giermek moze wskazywać wg mnie na 'ostatnią szansę' jeśli jest to praca biurowa choć karty pokazują niestety zwolnienie jak dla mnie, ciężkie poszukiwania i znalezienie czegoś nowego (rycerz denarów) Cytuj
SacralNirvana Napisano 19 Października 2013 Napisano 19 Października 2013 Poprosze o interpretacje celta albo wykasowanie go. W przeciwnym razie temat ZAMYKAM. 1 Cytuj
Cicha23 Napisano 19 Października 2013 Autor Napisano 19 Października 2013 Rodzaj pracy? fizyczna praca Cytuj
farmerro Napisano 19 Października 2013 Napisano 19 Października 2013 (edytowane) Pierwsze trzy karty i wynikowa, jak na moje oko mówią o niezdecydowaniu i o przyszłych wiadomościach. Są takie nijakie. Wynikowa w Kochankach wygląda mi na wybór między dwoma osobami. Staram się nie myśleć o tym że napisałaś o zwolnieniach i jakoś doszukać czegoś pozytywnego, ale marnie mi idzie, bo 5 mieczy to karta podstępu i zdrady, 2 miecze to zamknięcie w sobie i lęk przed zmianami, a Rycerz denarów wygląda mi bardziej na przyjaciela. Wynikową jak dobrze policzyłem jest kapłanka, którą biorąc negatywnie za innymi kartami daje zamknięcie w sobie, niestabilność itp.Na początku doszukiwałem się czegoś pozytywnego, ale mi przeszło. Nie rozumiem trochę celta z świadomością, podświadomością i otoczeniem. Nie wiem jak to ugryźć. P.S uwaga trochę zardzewiałem ostatnimi czasy. P.S SacralNirvana, wybacz Edytowane 19 Października 2013 przez farmerro 1 Cytuj
Cicha23 Napisano 19 Października 2013 Autor Napisano 19 Października 2013 Ja do krzyża celtyckiego, tak naprawdę do pytania 4 (ta podświadomość) używam klucza > Sytuacja z przeszłości która wpływa na obecna sytuacje. Skupiam się tu tylko na wyniku, z reszta nie mam problemu.. Cytuj
SacralNirvana Napisano 19 Października 2013 Napisano 19 Października 2013 Jezeli wstawiasz rozklad to jest potrzebna interpretacja. Albo usuwasz niezinterpretowany rozklad. Prosze po raz ostatni... inaczej zamykam temat i bedzie oficjalne upomnienie. Farmerro... bylo mowione, ze rozklad nie jest do konca uzupelniony. PROSZE NIE INTERPRETOWAC rozkladu dopoki nie zostanie odpowiednio wyedytowany. Cytuj
iridos Napisano 19 Października 2013 Napisano 19 Października 2013 zwolnienie raczej nie może byc przesuniecie na inne stanowisko/do innego działu/innej placówki ewentualnie kurs/szkolenie 1 Cytuj
x-latek Napisano 19 Października 2013 Napisano 19 Października 2013 (edytowane) Też tak pomyślałem widząc te 6 Buław na końcu, że może tu chodzić o przesunięcie Cię na inne stanowisko. W końcu to 6 Buław wieńczy rozkład, a nie Wieża czy inna jakaś tam szokująca karta. 6 Buław to bodajże też karta powrotu. Byłaś wcześniej na jakiejś innej pozycji w tej swojej pracy? Jeśli tak to może wrócisz tam na taką. Cichutka, dlaczego nie chcesz podać swej interpretacji co do celta? Przecież jak widzę po Twych postach to umiesz czytać karty. EDIT: O, spojrzałem teraz w górę i widzę, że zinterpretowałaś. Sorry. EDIT2: Jeszcze inaczej pomyślałem co do tych kart z pierwszego rozkładu. Giermek Mieczy to zagrywki firmy (nie zawsze szczere), 6 Buław Twoja duma. Znaczy się duma w tym sensie, że kierowniczka może postawić Cię w obliczu pewnego wyboru (Kochankowie z podsumy) - albo przyjmiesz to co Ci oferuję, albo out. Propozycja od kierowniczki może okazać się zupełnie niezadowalająca/czy upokarzająca Ci i w związku z tym Ty odrzucisz to. Oj, tam widzę, że w podsumie w/g HB masz jeszcze Głupca. Głupiec to "wyzerowanie", zaczynanie spraw od początku. Zapytałam co dalej, jak to się dalej potoczy (tak ogólnie) >> 5 mieczy, 2 miecze, Rycerz denarów No nieprzyjemne karty wyszły Ci. Ten Rycerz Den to może jakiś mężczyzna, czy dobrze znany już Ci osobnik, który wyjdzie do Ciebie z jakąś ofertą pomocy w związku z tą Twoją sytuacją. Co do celta to też tu widzę zwolnienie z pracy. Nie rozumiem tylko tego Maga na 6. pozycji (ale to byłaby Ci ta dobra informacja w tym wypadku). Że mimo przypuszczalnego zwolnienia będziesz sobie dobrze radzić? Czy że podejmiesz później następną, nową pracę? Chociaż żal i zmartwienia po obecnej pracy będą Ci siedzieć w głowie przez jakiś czas (ostatnia pozycja w celcie). A otoczenie to jest jeszcze nieświadome tej Twojej sprawy (Głupiec) - poważnej rozmowy z kierowniczką (tak by wyglądało że poważnej), czy ewentualnego zwolnienia z pracy Ciebie. Edytowane 20 Października 2013 przez x-latek 1 Cytuj
x-latek Napisano 21 Października 2013 Napisano 21 Października 2013 No nie. Chciałbym coś sprostować z tym Magiem. Tym Magiem może okazać się pewien mężczyzna, od którego to będzie zależał Twój los w tej pracy. Z jego zdaniem będą się liczyć. Może też tak być, że ten Król Buław z przeszłości przerodzi się/czy raczej już się przerodził w tego Maga. 1 Cytuj
Cicha23 Napisano 22 Października 2013 Autor Napisano 22 Października 2013 weryfikacja Kłóciłam się z kierowniczką.. zarzucała mi, że źle robię swoja prace, dokładnie, że czegoś tam nie zrobiłam. To była rozmowa ostra, dużo wyjaśniająca (giermek mieczy) broniłam swojej racji.. ze mam za mało płacone.. Pracuje za kilka osób. 6 buław > podwyższenie pensji o 18 zł.. Nie zwolniła mnie, dała ostra reprymendę. Ta wyżej napisana, sytuacja z krzyża celtyckiego to ten Mag > ukazane najbliższej przyszłości.. a zwolnienie i tak może wisieć w dalekiej. Cytuj
iridos Napisano 22 Października 2013 Napisano 22 Października 2013 18 zł....swego rodzaju sukces jednak:okok: Cytuj
x-latek Napisano 22 Października 2013 Napisano 22 Października 2013 (edytowane) To i całe szczęście że to tak się kończyło:) Zaraz zaraz... to dała Ci ostrą reprymendę i dała jednocześnie podwyżkę? Hm, dziwny jest ten kraj:) No to w porządku:) To co miał znaczyć ten Mag w takim razie? Tam nie chciałem Cię więcej martwić wtedy, ale mi w celcie na pracę na ostatniej pozycji wyszło 9 Mieczy (odwrócone) i w około rok po tej wróżbie właśnie straciłem pracę. Hm... a to ciekawe. Grunt że u Ciebie w porządku. EDIT: Pamiętam też, że na 6. pozycji - "co przede mną?" miałem 8 Buław. Czyli też niby fajna karta. Edytowane 22 Października 2013 przez x-latek Cytuj
x-latek Napisano 22 Października 2013 Napisano 22 Października 2013 mag jest tu podwyżką ową Aaaaaa! Chyba masz rację Cytuj
iridos Napisano 22 Października 2013 Napisano 22 Października 2013 a tego nie wiem czy ją mam:z_jezorem_na: Cytuj
Cicha23 Napisano 22 Października 2013 Autor Napisano 22 Października 2013 Teraz już wiem, że gdy stawiam pytanie na 3 losowane karty, to pierwsza z nich pokazuje moje myśli, lub czego się spodziewam, druga przebieg, trzecia jak się to zakończy. Najdalsza przyszłość wcale nie wróży dobrze.. Jeszcze jak taka kierowniczka agresywna do mnie jest.. Dziękuję serdecznie za odpowiedzi. Cytuj
x-latek Napisano 22 Października 2013 Napisano 22 Października 2013 a tego nie wiem czy ją mam:z_jezorem_na: To znaczy nie jesteś pewna tego Cytuj
Cicha23 Napisano 22 Października 2013 Autor Napisano 22 Października 2013 To i całe szczęście że to tak się kończyło:)Zaraz zaraz... to dała Ci ostrą reprymendę i dała jednocześnie podwyżkę? Hm, dziwny jest ten kraj:) No to w porządku:) Hahahha tak tak dokładnie xlatku ;P Cytuj
iridos Napisano 22 Października 2013 Napisano 22 Października 2013 To znaczy nie jesteś pewna tego no prognoz przecież nikt nigdy nie jest pewien no celta dalej nie brałabym pod uwagę bo pytałaś o ten jeden konkret reszta tam tez zwolnienia wprost nie widać wg mnie Cytuj
Cicha23 Napisano 22 Października 2013 Autor Napisano 22 Października 2013 (edytowane) no celta dalej nie brałabym pod uwagę bo pytałaś o ten jeden konkretreszta tam tez zwolnienia wprost nie widać wg mnie Może masz racje, bo jakby mieli mnie zwolnic to by wyszła, śmierć, wieża itp. Bo jakby tak zesumować wynik 9 mieczy 3 mieczy i 4 denary to wychodzi Cesarz czyli stabilizacja. Edytowane 22 Października 2013 przez Cicha23 Cytuj
Gość Nayala Napisano 22 Października 2013 Napisano 22 Października 2013 niestety ja widze zwolnienie. Cytuj
iridos Napisano 22 Października 2013 Napisano 22 Października 2013 gdyby miała cie zwolnic nie pakowałaby sie w koszta podwyżki a po drugie ram czasowych nie określiłaś po3 to 4 den to jest stabilizacja finansowa a 3m nie jest karta zwolnienia tam może byc problem w wyniku słabych zarobków nie zwolnienia Cytuj
Caliel Napisano 22 Października 2013 Napisano 22 Października 2013 Mysle, ze sama sie zwolnisz, jak znajdziesz inny etat. Ewentualnie pojdziesz na swoja dzialalnosc. Cytuj
Gość Nayala Napisano 22 Października 2013 Napisano 22 Października 2013 mi tu cos smeirdzi przeciez osattnia karta to smutek i lzy wiec gdzie tu podwyzka? Cytuj
x-latek Napisano 22 Października 2013 Napisano 22 Października 2013 mi tu cos smeirdzi przeciez osattnia karta to smutek i lzy wiec gdzie tu podwyzka? Więc mówię, jestem żywym przykładem takiego przypadku. U mnie w celcie gdy kładłem karty z określeniem na rok czasu wyszło na ostatniej pozycji odwrócone 9 Mieczy i tak się stało, że straciłem pracę. Żal tym większy że to była naprawdę dobra praca. Więc tak na wszelki wypadek niech Cicha będzie przygotowana mentalnie na ewentualną taką niespodziankę. Cytuj
iridos Napisano 22 Października 2013 Napisano 22 Października 2013 ale u cichej brak 9m odwróconej Cytuj
x-latek Napisano 22 Października 2013 Napisano 22 Października 2013 ale u cichej brak 9m odwróconej Oj Iridos już nie rób jaj proszę Bo Cicha nie stosuje odwróconych. Cytuj
Cicha23 Napisano 22 Października 2013 Autor Napisano 22 Października 2013 hehe ok będę pamiętać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi