kasiulinek87 Napisano 19 Października 2013 Napisano 19 Października 2013 jak mi sie tu bedzie pracowalo do konca tego roku? pracuje dopiero miesiac, wdrazam sie. 2 bulaw giermek den krolowa bulaw 6 bulaw no taki zastoj na razie jest, wdrazam sie, zero sprzedazy poki co... (pracuje w banku) ale potem powinno sie ruszyc cos. moze w strzelcu? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 19 Października 2013 Maestro Napisano 19 Października 2013 Na razie czujesz się jak na rozdrozu, ale widąć Twój rozwój, dzięki któremu zyskasz wiecej pewności siebie, 6 buław to zawsze sukces jakby nie było:) Cytuj
kasiulinek87 Napisano 19 Października 2013 Autor Napisano 19 Października 2013 dokladnie jest tak jak piszesz, czuje sie jak na rozdrozu... nie wiem czy to byla dobra decyzja - podjecie tej pracy... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 19 Października 2013 Maestro Napisano 19 Października 2013 dokladnie jest tak jak piszesz, czuje sie jak na rozdrozu... nie wiem czy to byla dobra decyzja - podjecie tej pracy... Masz 6 buław dziewczyno:) Głowa do góry:) Cytuj
Cicha23 Napisano 19 Października 2013 Napisano 19 Października 2013 Jesteś przestraszona trochę tą pracą, dostosowujesz się do atmosfery w pracy oraz do wszystkiego co cie otacza, wydaje mi się choć nie jestem pewna, ze to pierwsza w Twoim życiu, tego typu praca. Na końcu widzę 6 buław, bardzo Lubie tę kartę to naprawdę pozytywny znak, na pokonanie przeszkód ! Będziesz czuła satysfakcje z dokonań. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi