panna.marta Napisano 19 Października 2013 Napisano 19 Października 2013 (edytowane) poniewaz poprzedni rozklad sprawdzil sie w 100%, zrezygnowałam z Pani i zdecydowałam się na nową. Spotkanie w tygodniu. 1. Czy Pani M. to odpowiednia osoba? cesarzowa III, 6 pucharów, 4 mieczy-> mag I cesarzowa mówi,że tak, 6 pucharów też, mag także a co z tą 4 mieczy? 2. Czy będę zadowolona z jej efektu? rdywan VII, 9 denarów, król mieczy-> śmierć XIII No i tutaj lepsze karty, karta szybkiego obrotu sprawy, korzystnej ceny (9 denarów), autorytetu w tym co się robi. Zastanawia mnie tylko śmierć. Co Wy o tym myślicie? Edytowane 19 Października 2013 przez panna.marta Cytuj
emilr Napisano 19 Października 2013 Napisano 19 Października 2013 1. Czy Pani M. to odpowiednia osoba? cesarzowa III, 6 pucharów, 4 mieczy-> mag I wg mnie tak! mze 4 mieczy to to, ze sie przyłoży, zabieg ptrwa, przysniesz moze 2. Czy będę zadowolona z jej efektu? rdywan VII, 9 denarów, król mieczy-> śmierć XIII bedziesz zadowolona. Śmierć to zmiana. 1 Cytuj
duo70 Napisano 19 Października 2013 Napisano 19 Października 2013 poniewaz poprzedni rozklad sprawdzil sie w 100%, zrezygnowałam z Pani i zdecydowałam się na nową. Spotkanie w tygodniu. 1. Czy Pani M. to odpowiednia osoba? cesarzowa III, 6 pucharów, 4 mieczy-> mag I cesarzowa mówi,że tak, 6 pucharów też, mag także a co z tą 4 mieczy? 2. Czy będę zadowolona z jej efektu? rdywan VII, 9 denarów, król mieczy-> śmierć XIII No i tutaj lepsze karty, karta szybkiego obrotu sprawy, korzystnej ceny (9 denarów), autorytetu w tym co się robi. Zastanawia mnie tylko śmierć. Co Wy o tym myślicie? śmierć mówi o transformacji czyli przemianie. Jednym zdaniem mówiąc, zmienisz się, wypiękniejesz Tak mi się to skojarzyło. 1 Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 19 Października 2013 Napisano 19 Października 2013 bedziesz zadowolona i wypiękniejesz:) Cytuj
x-latek Napisano 20 Października 2013 Napisano 20 Października 2013 1. Czy Pani M. to odpowiednia osoba? cesarzowa III, 6 pucharów, 4 mieczy-> mag I Cesarzowa zna się na pięknie. 6 Pucharów - spełni Twe oczekiwania/wymogi/okaże się pomocna. 4 Miecze - jest to osoba rozważna, roztropna, precyzyjna w swym fachu i... doświadczona. 2. Czy będę zadowolona z jej efektu? rdywan VII, 9 denarów, król mieczy-> śmierć XIII Nie rozumiem zupełnie tego Króla Mieczy pod tym pytaniem. Ale reszta kart jest na tak. 1 Cytuj
Trida Napisano 20 Października 2013 Napisano 20 Października 2013 1. Czy Pani M. to odpowiednia osoba? cesarzowa III, 6 pucharów, 4 mieczy-> mag I Kobieta kompetentna, kobieca, znająca się na tym, co robi. 6 kieli mówi o doświadczeniu a 4 miecze – odcinają Twoje obawy wg mnie:) 2. Czy będę zadowolona z jej efektu? rdywan VII, 9 denarów, król mieczy-> śmierć XIII Powiedziałabym, że tak. Szybki zabieg, w towarzystwie będziesz zachwycała ale odnoszę wrażenie, jak przy poprzednim rozkładzie, zę rzęsy mogą nie być na tyle trwałe na ile byś tego chciała. 1 Cytuj
panna.marta Napisano 20 Października 2013 Autor Napisano 20 Października 2013 dzięki kochani :* Cytuj
panna.marta Napisano 22 Października 2013 Autor Napisano 22 Października 2013 (edytowane) zrezygnowałam z tej Pani i wybrałam jeszcze inną,gdyż Pani nie starała się za bardzo o klientki. Świetnie to obrazują 4 mieczy i śmierć. Już po zabiegu. Może efekt nie jest spektakularny. Ale w porównaniu do tych dwóch bardzo się starała i jest fajną osobą. Dzięki za wpisy. Daję punkty. Edytowane 22 Października 2013 przez panna.marta Cytuj
x-latek Napisano 22 Października 2013 Napisano 22 Października 2013 Ale ta druga pani też coś kręciła? Czy ot tak po prostu zrezygnowałaś z niej? Co było tego powodem że z drugiej zrezygnowałaś? Cytuj
panna.marta Napisano 22 Października 2013 Autor Napisano 22 Października 2013 xiku szkoda gadać, ludzie nie szanuja pracy. Trzecia Pani jest the best, nawet umówiłyśmy się na kawę albo piwo Cytuj
x-latek Napisano 22 Października 2013 Napisano 22 Października 2013 W takim razie rozumiem już prawidłowo tego Króla Mieczy i te 4 Miecze odpowiednio pod pytaniami. Dzięki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi