chili27 Napisano 19 Października 2013 Napisano 19 Października 2013 czy jestem w ciazy? (AW) raczej malo prawdopodobne, ale pytam tak dla swietego spokoju cesarzowa, rydwan, slonce raczej nic konkretnego tutaj nie widac, wiec mysle ze nie. Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 19 Października 2013 Napisano 19 Października 2013 a ja myśle że jesteś ,jak masz za mało konkretnych kart zarówno cesarzowa jak i słońce to ciąża ,same AW pozatym szybkie zajście w ciążę rydwan ,obstawiam że jesteś i nie zdziwiłabym się gdyby to była ciąża bliźniacza.A zamiast kart się pytać idź po test rozwieje wątpliwości ,jestem może przesądna ale w ciąży nie powinno się kart kłaść bo mieszasz 2 energie dziecka i swoją i możesz szkody narobić..... Cytuj
chili27 Napisano 19 Października 2013 Autor Napisano 19 Października 2013 hmm, w sumie to raczej malo prawdopodobne, bo seks byl tuz przed okresem, i pozniej mialam normalnie okres, tylko teraz boli mnie prawy jajnik, i nie wiem dlaczego, a nigdy tak nie mialam, i to mnie tylko zastanawia, czy wszystko jest ok, a moze to jakies hormonalne zmiany?? zadalam jeszcze takie pytanie kartom: co jest powodem bolu jajnika? (wrozone z AW) gwiazda, glupiec, kaplanka kaplanka to chyba bardziej zapowiada ciaze w ciagu 2 lat, wiec raczej nie teraz Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 19 Października 2013 Napisano 19 Października 2013 zrób sobie test bo mnie się wydaje że ty jesteś już w ciąży i oby to nie była ciąża pozamaciczna ,dlatego mogła wyjść kapłanka niby ciąża jest ale nie taka ja się spodziewasz ale kart już więcej o to się nie pytaj poprostu sprawdź ........................ Cytuj
chili27 Napisano 19 Października 2013 Autor Napisano 19 Października 2013 ok, zrobie i dam znac pozniej weryfikacje Cytuj
Trida Napisano 19 Października 2013 Napisano 19 Października 2013 Cesarzowa i Słonce to wg mnie karty BARDZO na tak jesli chodzi o ciażę jesli nie teraz, to w bliskiej przyszłosci Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 19 Października 2013 Moderator Napisano 19 Października 2013 Jesteś w ciązy, mówi o tym pierwsza karta cesarzowa, także słońce to karta dzieci. karta gwiazda to karta nadziei, bo jesteś przy nadziei, głupiec to dziecko, kapłanka to jeszcze o tym nie wiesz.. miałaś okres... kobiety po zapłodnieniu mogą mieć okres (właściwie pseudookres) przez I trymestr ciązy, mogą się pojawić skąpe krwiawienia, także to, że jest czerwono, nie oznacza, że jest bezpiecznie Cytuj
slawa Napisano 19 Października 2013 Napisano 19 Października 2013 Jestes w ciazy na bank. Kaplanka mowi ze jest to okryte jeszcze tajemnica,zawoalowane. Koniecznie sprawdz i zweryfikuj. Moje gratulacje:brum: Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 19 Października 2013 Maestro Napisano 19 Października 2013 Tylko,że to rozkład z samych AW!! Gdyby z całej talii wyszły takie karty, to nie miałabym wątpliwości. A tak, to karty mogą sugerować, ze musisz uważać na wpadkę.. Jajnik boli podczas jajeczkowania, przy ciazy to raczej inne objawy są.. Cytuj
bridaa Napisano 19 Października 2013 Napisano 19 Października 2013 karty jak najbardziej ciążowe, ale tak jak Inez napisała - rozkład tylko z arkan wielkich, więc jest tu duże ale Cytuj
emilr Napisano 19 Października 2013 Napisano 19 Października 2013 (edytowane) Karty ciążowe, ale AW. ale ja, zawsze sceptyczna pisze, że nie. chociaż karty temu przeczą Za chwile bedzie okres (rydwan) i chyba Twój luz (słońce) Ale czekamy na weryfikację Edytowane 19 Października 2013 przez emilr Cytuj
Gość Daffne Napisano 19 Października 2013 Napisano 19 Października 2013 czy jestem w ciazy? (AW) raczej malo prawdopodobne, ale pytam tak dla swietego spokoju cesarzowa, rydwan, slonce raczej nic konkretnego tutaj nie widac, wiec mysle ze nie. wg mnie zakładasz możliwość bycia w ciąży aktualnie lub po prostu jej chciałabyś w najbliższym czasie - stąd tu karta cesarzowej na pierwszym miejscu. Kolejne kartypokazują,że ciąży nie ma.. Ale widać, że bedą starania (rydwan) by to zmienić (slońce) i powinno się udać Powodzenia Cytuj
Cicha23 Napisano 20 Października 2013 Napisano 20 Października 2013 Karty pokazują Twoje myśli, czyli sytuacje tu i teraz (cesarzowa). Odpowiedź może być taka jaka Ciebie satysfakcjonuje, jeśli chcesz dziecko to są karty CIĄŻOWE. Jeśli uważasz, ze jeszcze to nie najlepszy moment (czyli po prostu nie chcesz teraz), to karty ukazują ze nie jesteś, jako dobra nowina dla Ciebie. Tu jak zawsze daje przykład z życia wzięty :flamenco: Wróżyłam koleżance, czy jest w ciąży, wyszły karty bardzo świadczące o ciąży, też słońce, cesarzowa i coś jeszcze. Odpowiedzi jej nie podałam od razu, zapytałam "a jaka odpowiedz by cie satysfakcjonowała?, chciałabyś mieć to dziecko czy nie?" ona powiedziała, że wszystko legło by w gruzach i była by to dla niej zła wiadomość. Powiedziałam jej, że nie jest i nie była jak się później okazało. Cytuj
iridos Napisano 22 Października 2013 Napisano 22 Października 2013 i tu pod mądrą odp cichej się podpisuje zależy jakie jest twoje nastawienie do kwestii macierzyństwa na chwile obecna no i pyt od czy... wiec na dwoje babka wróżyła ale test juz chyba zrobiony i wszystko jasne? 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi