Aislinn Napisano 19 Października 2013 Napisano 19 Października 2013 Zastanawiam się nad rozpoczęciem własnej działalności, raczej tak dodatkowo, nie spodziewam się wysokich zarobków. Postawiłam na to karty i w pewnych miejscach mam trudności z interpretacją. Zerkniecie? 1. Czy posiadasz odpowiednie predyspozycje, zdolności? Koło fortuny Nie mam pojęcia, jak to interpretować... nawet jeśli nie mam, to będzie to dla mnie korzystne doświadczenie, które nieco mnie nauczy? A może po prostu będzie mi sprzyjało szczęście? 2. Czy teraz jest dobry czas na otworzenie działalności? As denarów (o) Teraz niezbyt dobry, bo braki w funduszach... 3. Czy masz lub jesteś w stanie uzyskać odpowiednie środki? Sąd boży Tak, nie powinno być z tym problemów. 4. Czy potrzebny ci wspólnik? Król Pucharów Oj tak, przydałby się taki już obeznany w temacie, który służyłby dobrą radą. 5. Wskazówka, dobra rada. 10 mieczy (o) Tutaj mam problem. Gdyby nie Paź Denarów niżej, to zastanawiałabym się, czy sobie tego pomysłu nie wybić z głowy... Jako dobra rada odwrócona Dziesiątka mieczy może mówić o tym, żeby się nie zniechęcać, mimo trudności i solidnie pracować. 6. Co będzie sią działo w ciągu roku? Paź Denarów Napewno czegoś się nauczę, co później może mi się przydać w życiu. Może zacznę lepiej organizować sobie czas. A przede wszystkim włożona w to przedsięwzięcie praca przyniesie efekty - nie miliony, ale jakiś skromny dodatek do oszczędności :> A wy jak to widzicie? Cytuj
Aislinn Napisano 22 Października 2013 Autor Napisano 22 Października 2013 Może jednak ktoś rzuci okiem? Cytuj
iridos Napisano 23 Października 2013 Napisano 23 Października 2013 wg mnie tej działalności w takiej formie o jakiej myślisz nie otworzysz albo zupełnie odejdziesz od pomysłu Cytuj
Tarocistka_doradca Napisano 23 Października 2013 Napisano 23 Października 2013 Witaj serdecznie, Zastanawiam się nad rozpoczęciem własnej działalności, raczej tak dodatkowo, nie spodziewam się wysokich zarobków. Postawiłam na to karty i w pewnych miejscach mam trudności z interpretacją. Zerkniecie? 1. Czy posiadasz odpowiednie predyspozycje, zdolności? Koło fortuny Nie mam pojęcia, jak to interpretować... nawet jeśli nie mam, to będzie to dla mnie korzystne doświadczenie, które nieco mnie nauczy? A może po prostu będzie mi sprzyjało szczęście? Kolo fortuny moze mowic, ze jesli chodzi o predyspozycje zawodowe, to kolo fortuny mowi o zmiennosci, niestabilnosci. Sa te predyspozycje ale nie do konca takie mocne i stabilne, mozliwe ze malo doswiadczenia, oraz malo doswiadczenia takze ogolnie w biznesach, obracaniu pieniedzmi (kolo fortuny). Tutaj warto sie trzymac scisle pytania, ktore mowi o predyspozycjch zawodowych. 2. Czy teraz jest dobry czas na otworzenie działalności? As denarów (o) Teraz niezbyt dobry, bo braki w funduszach... As monet z jednej strony moze mowic ze jest to dobry czas na te dzialania, pod warukiem ze obok karty beda sprzyjajace. Ale z drugiej strony to bedzie jednak wymagac od ciebie nowych, ciekawych pomyslow oraz funduszy, inwestycji, nowych planow. 3. Czy masz lub jesteś w stanie uzyskać odpowiednie środki? Sąd boży Tak, nie powinno być z tym problemów. Albo ze strony rodziny (sad), albo trzeba prosic o pomoc anioły, na karcie mamy aniola stróża 4. Czy potrzebny ci wspólnik? Król Pucharów Oj tak, przydałby się taki już obeznany w temacie, który służyłby dobrą radą. Tak. albojakis facet, ktokolwiek, partner, badz jakis doradca alnbo wróż 5. Wskazówka, dobra rada. 10 mieczy (o) Tutaj mam problem. Gdyby nie Paź Denarów niżej, to zastanawiałabym się, czy sobie tego pomysłu nie wybić z głowy... Jako dobra rada odwrócona Dziesiątka mieczy może mówić o tym, żeby się nie zniechęcać, mimo trudności i solidnie pracować. Tak mysle, ze jednak obecnie dac sobie spokoj, oraz porzucic ten plan, (10 mieczy), usmiercic plan (10 mieczy). 6. Co będzie sią działo w ciągu roku? Paź Denarów Napewno czegoś się nauczę, co później może mi się przydać w życiu. Może zacznę lepiej organizować sobie czas. A przede wszystkim włożona w to przedsięwzięcie praca przyniesie efekty - nie miliony, ale jakiś skromny dodatek do oszczędności :> Oh zarobki beda skromniutkie (paz), oraz bedziesz musiala duzo sie szkolic, zbierac doswiadczenie (paz), szlifowac warsztat. A wy jak to widzicie? Pozdrawiam, zycze powodzenia. Cytuj
beatrycze18 Napisano 24 Października 2013 Napisano 24 Października 2013 Ostatnie karty raczej przesądzają, na razie dałabym sobie spokój.Może w przyszłości, kiedy będą ku temu sprzyjające warunki: większe doświadczenie, rezerwa funduszy, wsparcie -wspólnik, partner. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi