maddie88 Napisano 19 Października 2013 Napisano 19 Października 2013 Witam, Poznałam niedawno pewnego pana Karty pokazują, że nastąpi ponowny kontakt między nami...więc postawiłam dopytać o intencje tego otóż mężczyzny Tak postrzega mnie pan: Król Buław - Chyba już teraz myśli nad kontaktem, kolejnym ruchem... Tak zdaniem pana ja go postrzegam: Wisielec - Nie oczkuję żadnego ruchu ze strony pana.. Takie uczucie pokazuje na zewnątrz: Księżyc - Nie pokazuje Może nawet sam przed sobą ukrywa pewne emocje... To naprawdę czuje: 6 Kielichów (odpowiedź), tło: 3 denarów, Mag - Wspomina, ma pewien sentyment...ale na razie jest skupiony na pracy. Tak widzi naszą relację: 6 Buław (odpowiedź), tło: Rycerz Buław, Kapłan, Kochankowie => Sąd - Pan planuje się odezwać i jest pewien, że osiągnie zamierzony cel Eh...chyba faktycznie z niego jakiś chojrak, skoro wyszedł w buławowym A Waszym zdaniem? )) Pozdrawiam ciepło, Maddie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi