Skocz do zawartości

garnek pełen kasiorkii

Gość AngeloYasmine

Rekomendowane odpowiedzi

Gość AngeloYasmine
Napisano

Trochę zabawy w odkrywaniu nowych rozkładów ,dlatego sprawdziłam pieniądze:):)

1. Podstawa, fundament 5 buław----ciągła walka o kasę

2. Pieniadze, ktore wkrotce sie pojawia 2 kielichy---oj ktoś kto jest za mną pomoże mi

3. Mozliwosci finansowe, ktore powininno sie wziac pod uwage umiarkowanie---spokojne wywarzanie za i przeciw ,cierpliwość

4. Mozliwosci/projekty, dzieki ktorym moga pojawic sie nowe mozliwosci finansowe krolowa mieczy---inne stanowisko moze kierownicze

5. Co mozna zmienic w swoim otoczeniu? cesarz----przestać czekać tylko zacząć działac

6. Rezultat (blizsza finasowa przyszlośc) 6 monet ----równowaga ,wyjście z długów,spadek,ogólnie dobra karta na finanse ,korzystny biznes podwyższenie zarobków

Napisano

1. Podstawa, fundament 5 buław

Widać, ze nie najlepiej czujesz się finansowo, nie za dużo odkładasz, takie życie ‘na styk’ albo życie w ciągłym stresie, zę trzeba pracować żeby mieć pieniążki etc

2. Pieniadze, ktore wkrotce sie pojawia 2 kielichy

lepsza perspektywa pracy bym powiedziala

3. Mozliwosci finansowe, ktore powinno sie wziąć pod uwage umiarkowanie

przede wszystkim mierz siły na zamiary

4. Mozliwosci/projekty, dzieki ktorym moga pojawic sie nowe mozliwosci finansowe krolowa mieczy

nowa praca może własna działalnosć

5. Co mozna zmienic w swoim otoczeniu? cesarz

pracodawcę ;)

6. Rezultat (blizsza finasowa przyszlośc) 6 monet

to, co dasz to otrzymasz
  • Maestro
Napisano

1. Podstawa, fundament 5 buław----

sporo nerwów u Ciebie związanych z finansami, czasem mogą byc nawet kłótnie i spory na tym tle

2. Pieniadze, ktore wkrotce sie pojawia 2 kielichy--

ktos bliski Ci pomoże, albo nawiażesz jakąś współpracę

3. Mozliwosci finansowe, ktore powininno sie wziac pod uwage umiarkowanie---

daj sobie trochę czasu, bo co nagle to po diable,widac harmonię i zadowolenie

4. Mozliwosci/projekty, dzieki ktorym moga pojawic sie nowe mozliwosci finansowe krolowa mieczy---

moliwe, że Ciebie docenią w pracy

5. Co mozna zmienic w swoim otoczeniu? cesarz-

pierwsze skojarzenie - zmienic szefa

a potem pójdzie jak z płatka;))

6. Rezultat (blizsza finasowa przyszlośc) 6 monet ---

będzie równowaga finansowa, docenią Cię

Napisano

1. Podstawa, fundament 5 buław----ciągła walka o kasę lub nerwy by ją zdobyć

2. Pieniadze, ktore wkrotce sie pojawia 2 kielichy---ktoś może pomóc,ale myślę też,że możesz je zarobić przy wykonywaniu jakiejś czynności , którą bardzo lubi/pasji

3. Mozliwosci finansowe, ktore powininno sie wziac pod uwage umiarkowanie---rozważnie wydawać pieniążki

4. Mozliwosci/projekty, dzieki ktorym moga pojawic sie nowe mozliwosci finansowe krolowa mieczy---myślę,że bardziej walczyć o swoje

5. Co mozna zmienic w swoim otoczeniu? cesarz----być bardziej wymagającym lub skupić się na tym co jest najważniejsze i najpotrzebniejsze

6. Rezultat (blizsza finasowa przyszlośc) 6 monet ----ja myślę,że ktoś Cię wesprze finansowo

Gość AngeloYasmine
Napisano

Macie rację dziewczyny po pierwsze zmienić pracę bo mnie ogranicza i wykańcza pozatym iść na swoje i umiarkowanie zadziałać.......Dziękuję wam:)