Skocz do zawartości

Sen ..kolejny...

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano
Kolejny sen z panem...Miałam go kilka dni temu.. Te sny ewoluuja w ogóle, bo najpierw między nami była odległość (w poprzednuch snach), tzn. on dzwonił, albo widywałam go z daleka,potem już widywałam go face to face,potem w kolejnym snie byliśmy razem na spacerze na moim osiedlu, gdzie on sie do mnie tulił, a w ostatnim snie, tym którego dotyczy rozkład on ze mną mieszkał, pełnił rolę, w jaką wciela się mój mąz (męzem w snie nie był), pamiętam, że miałam w tym snie do siebie żąl, ze za mało uczuć mu daję, za rzadko tulę, a on bardzo potrzebuje czułości i miłości...

S-sygnifikator snu,który przybliży nam faktyczną tematykę snu Rycerz Buław

chodzi o niego, jest młodszy, nastawiony głównie na jedno...

1 - czy sen został wywołany wydarzeniem,które już miało miejsce? 10 kielichów sądzę, że tak

2- czy ten sen odnosi się do tego,co dopiero ma sie wydarzyć? Mag wydaje mi się, ze on sie do mnie niebawem odezwie,znajdzie w sobie siły

3 -jak należy rozumieć symbolikę snu?królowa mieczy jestem zmęczona, znuzona, coraz bardziej sceptyczna wobec relacji międzyludzkich, coraz bardziej nieufna..

4-jak można odnieść ten sen do aktualnej sytuacji pytającego? giermek kiel wciaż wyczuwam szansę na cos lepszego

5-co chce przekazać pytającemu jego podświadomość? śmierć 8 mieczy 4 monet suma Śmierć HB Rydwan zablokowałam się skutecznie na uczucia, ale w śmierci jest szansa na pójście dalej mimo wszystko przy sprzyjających wiatrach

6-co chce przekazać pytającemu jego nadświadomość? koło 3 kielichów suma Mag HB Śmierć/Cesarz widać, że zostanę zaskoczona czyms miłym

7-przed czym ostrzega sen?rycerz mieczy 8-do czego zachęca sen? gwiazda powinnam poddawać się marzeniom, wierzyć w lepsze czasy, miec oczy i uszy otwarte

Napisano

Tak, poza tym moze chodzic o to, ze i Ciebie coraz bardziej do niego ciagnie.

1 - czy sen został wywołany wydarzeniem,które już miało miejsce? 10 kielichów sądzę, że tak

Tak. Znajomosc doszla do punktu, gdzie cos wypadaloby z nia zrobic, pojsc dalej lub kazde w swoja strone.

2- czy ten sen odnosi się do tego,co dopiero ma sie wydarzyć? Mag wydaje mi się, ze on sie do mnie niebawem odezwie,znajdzie w sobie siły

Mag wskazuje na dzialanie wg siebie i swoich oczekiwan. Takze moze pan, ale moze Ty bioraca sprawy w swoje rece.

3 -jak należy rozumieć symbolikę snu?królowa mieczy jestem zmęczona, znuzona, coraz bardziej sceptyczna wobec relacji międzyludzkich, coraz bardziej nieufna..

Jestes doswiadczona zyciowo kobieta i te doswiadczenia maja stale wplyw na Twoje terazniejsze zycie.

4-jak można odnieść ten sen do aktualnej sytuacji pytającego? giermek kiel wciaż wyczuwam szansę na cos lepszego

Marzysz, chcialabys kochac, byc kochana. Chcesz, aby Twoje zycie bylo piekne, pelne uczuc i piekna.

5-co chce przekazać pytającemu jego podświadomość? śmierć 8 mieczy 4 monet suma Śmierć HB Rydwan zablokowałam się skutecznie na uczucia, ale w śmierci jest szansa na pójście dalej mimo wszystko przy sprzyjających wiatrach

Ze pora wyjsc poza swoje 4 sciany i pozwolic, aby to, co ma sie stac, dokonalo sie. Jestes w fazie zmian... ktore jednak sa powolne i trudno Ci mimo wszystko wyjsc poza swoje dotychczasowe blokady, przeszlosc, doswiadczenia.

A powinnas. Bo to bedzie wtedy ruch do przodu.

6-co chce przekazać pytającemu jego nadświadomość? koło 3 kielichów suma Mag HB Śmierć/Cesarz widać, że zostanę zaskoczona czyms miłym

Ze powinnas czerpac z zycia, znajomosci, wiecej radosci... :)

7-przed czym ostrzega sen?rycerz mieczy

Przed dzialaniami, ktore do niczego nie prowadza a wprowadzaja w Twoje zycie zamet.

8-do czego zachęca sen? gwiazda powinnam poddawać się marzeniom, wierzyć w lepsze czasy, miec oczy i uszy otwarte

Do tego, aby patrzec w przyszlosc, pielegnowac przyjaznie, marzyc i nie poddawac sie.

Napisano

S-sygnifikator snu,który przybliży nam faktyczną tematykę snu - Rycerz Buław

Pan charakterny, uparty, silnie seksualny dla Ciebie, pojawiający się i znikający...

1 - czy sen został wywołany wydarzeniem,które już miało miejsce? 10 kielichów -

wydaje się, że tak. Może ostatni kontakt, ciepłe wspomnienie, tęsknota za nim, za bliską relacją.

2- czy ten sen odnosi się do tego,co dopiero ma sie wydarzyć? Mag - tak.

--> tak, jak piszesz. Dodam tylko, że bardzo byś chciała, że myślisz dużo o tym, żeby relacja była lepsza.

4-jak można odnieść ten sen do aktualnej sytuacji pytającego? giermek kiel -

dajesz szansę, jesteś ciekawa co dalej, jesteś otwarta na kontakt, tj. odpiszesz, odbierzesz, nie zamykasz się na niego.

5-co chce przekazać pytającemu jego podświadomość? śmierć 8 mieczy 4 monet suma Śmierć HB Rydwan -

jeżeli chodzi o niego... on jest z jednej strony zablokowany, niby coś się zmienia, chciałby ruszyć, ale coś go powstrzymuje... tak miota się w miejscu.

Jeżeli chodzi o Ciebie - zmieniło się u Ciebie podejście, ochłodziły emocje, chwilami chyba byś chciała, żeby dał spokój raz na zawsze...

6-co chce przekazać pytającemu jego nadświadomość? koło 3 kielichów suma Mag HB Śmierć/Cesarz

Coś Cię zaskoczy. Podejrzewam, że jego zachowanie. Może wyjdzie z miłą propozycją, której byś wcześniej od niego nie dostała.

7-przed czym ostrzega sen?rycerz mieczy

Przed nerwami i żebyś uważała na słowa. Albo była przygotowana na przykrość.

8-do czego zachęca sen? gwiazda powinnam poddawać się marzeniom, wierzyć w lepsze czasy, miec oczy i uszy otwarte

--> tak

Napisano

chodzi o niego, jest młodszy, nastawiony głównie na jedno...

1 - czy sen został wywołany wydarzeniem,które już miało miejsce? 10 kielichów

Mysle,ze tak.10zakonczenie,pkt kulminacyjny-trzeba wybrac.

2- czy ten sen odnosi się do tego,co dopiero ma sie wydarzyć? Mag wydaje mi się, ze do czegos nowego,poznania otoczenia,inicjatywa.

3 -jak należy rozumieć symbolikę snu?królowa mieczy wiesz to tak jak w piosence"kobieta po przejsciach,mezczyzna z przeszloscia........i lapia i lapia troche szczescia.Masz doswiadczenie

i nie dasz sie wodzic za nos.

4-jak można odnieść ten sen do aktualnej sytuacji pytającego? giermek kiel jestes romantyczka,marzysz o zaufaniu,miekkosci,zartobliwosci,chcialabys kochac.

5-co chce przekazać pytającemu jego podświadomość? śmierć 8 mieczy 4 monet suma Śmierć HB Rydwan zablokowała sie psychicznie schowalas sie w swoich 4-rech scianach -a to niestety nie czas

na chowanego tu trzeba zmian,zmian w mysleniu,postepowaniu bo inaczej transformacja i tak sie odbedzie i to nawt szybko(suma)ale bedzie bolesniejsza.

6-co chce przekazać pytającemu jego nadświadomość? koło 3 kielichów suma Mag HB Śmierć/Cesarz widać, odwrocenie biegu wydarzen na lepsze,poczatek czegos dobrego i radosnego dzielona z partnerem,kolega,,chec zycia,cieszenie sie jego urokami,dobre zrozumieenie samego siebie ale tylko na drodze zmian,ktorych ty bedziesz panem/nia.,

7-przed czym ostrzega sen?rycerz mieczy-mysle,ze pzred tym abys nie byla ekstrawagancka,ekscentrycza,abys uleczyla zranione uczucia, 8-do czego zachęca sen? gwiazda do zwiekszenia mozliwosci w kazdej dziedzinie,rozwoju intuicji, nawiazania kontaktu z wlasnymi uczuciami,lepszego zrozumienia siebie i innych,do

cieplej pelnej zrozumienia milosci

:icon_smile:a...aaa....aaaa......aaa.....aaaa.a.a.a.a.a.a.a.a.a.a.a.aa.
Napisano

Kolejny sen z panem...Miałam go kilka dni temu.. Te sny ewoluuja w ogóle, bo najpierw między nami była odległość (w poprzednuch snach), tzn. on dzwonił, albo widywałam go z daleka,potem już widywałam go face to face,potem w kolejnym snie byliśmy razem na spacerze na moim osiedlu, gdzie on sie do mnie tulił, a w ostatnim snie, tym którego dotyczy rozkład on ze mną mieszkał, pełnił rolę, w jaką wciela się mój mąz (męzem w snie nie był), pamiętam, że miałam w tym snie do siebie żąl, ze za mało uczuć mu daję, za rzadko tulę, a on bardzo potrzebuje czułości i miłości...

Wspólne mieszkanie we śnie wskazuje na wspólną przestrzeć w Waszych umyslach, zaczynacie być może myśleć o wspólnej przyszłości coraz poważniej i stąd efekt snu też bardziej zbliżający Was do siebie. Dalsza część mogła pokazać Waszą potencjalną przyszłość i wspólne życie, a żal jaki do siebie czułaś rozumiałabym jako przestrogę by nie przenosić starych doświadczeń na nową relacje i w nowej dawać z siebie to czego samej będziesz potrzebować (uczuć) :).

• Maestro
Napisano

Wspólne mieszkanie we śnie wskazuje na wspólną przestrzeć w Waszych umyslach, zaczynacie być może myśleć o wspólnej przyszłości coraz poważniej i stąd efekt snu też bardziej zbliżający Was do siebie. Dalsza część mogła pokazać Waszą potencjalną przyszłość i wspólne życie, a żal jaki do siebie czułaś rozumiałabym jako przestrogę by nie przenosić starych doświadczeń na nową relacje i w nowej dawać z siebie to czego samej będziesz potrzebować (uczuć) :).

Dzięki:) Chyba odkryłaś przede mną to, czego szukałam. Kiedyś Zoska mi z run na niego wrózyła i psiała o szansie z nim, ale przestrzegła, zebym nie przenosiła starych doświadczeń. Przez ten cały czas zastanawiałam się o co chodzi.Zresztą w kartach Tarota też cos takiego mam...Faktycznie, w relacjach z mężczyznami zazwyczaj byłam tą chłodniejszą, skrytą uczuciowo stroną, izolująca się od wylewu emocji niezależnie od tego ile ich w sobie miałam:)))

Napisano
Dzięki:) Chyba odkryłaś przede mną to, czego szukałam. Kiedyś Zoska mi z run na niego wrózyła i psiała o szansie z nim, ale przestrzegła, zebym nie przenosiła starych doświadczeń. Przez ten cały czas zastanawiałam się o co chodzi.Zresztą w kartach Tarota też cos takiego mam...Faktycznie, w relacjach z mężczyznami zazwyczaj byłam tą chłodniejszą, skrytą uczuciowo stroną, izolująca się od wylewu emocji niezależnie od tego ile ich w sobie miałam:)))

Wychodzi na to, że pokryły się dwie porady :). Trzebya by złamać własny schemat postępowania w byciu tą izolującą się i skrytą uczuciowo. Wbrew pozorom miłość i wzajemności obustronnej można zaznać, gdy się je nie tylko bierze, ale też daje, wiec łam stare schamaty i zobaczysz ile dobrego to przyniesie :D

Chyba warto spróbować czegoś nowego ^^ :D

• Maestro
Napisano
Wychodzi na to, że pokryły się dwie porady :). Trzebya by złamać własny schemat postępowania w byciu tą izolującą się i skrytą uczuciowo. Wbrew pozorom miłość i wzajemności obustronnej można zaznać, gdy się je nie tylko bierze, ale też daje, wiec łam stare schamaty i zobaczysz ile dobrego to przyniesie :D

Chyba warto spróbować czegoś nowego ^^ :D

Mój synek uczy mnie dawania miłości...Bardzo, bardzo...Wiesz, zawsze wydawało mi się, ze skoro dbam o dom, o to, zeby było w nim ładnie, że skoro gotuję, piorę i robię mężowi kanapki do pracy, dbam o niego gdy jest chory to duzo,ale faktycznie nie uświadamiałam sobie tego, że tak mało te uczucia okazuję. Ważne, ze wiem już nad czym mam pracować:)

Napisano
Mój synek uczy mnie dawania miłości...Bardzo, bardzo...Wiesz, zawsze wydawało mi się, ze skoro dbam o dom, o to, zeby było w nim ładnie, że skoro gotuję, piorę i robię mężowi kanapki do pracy, dbam o niego gdy jest chory to duzo,ale faktycznie nie uświadamiałam sobie tego, że tak mało te uczucia okazuję. Ważne, ze wiem już nad czym mam pracować:)

Tak to ważne by wiedzieć nad czym pracować, od tego już tylko dzieli krok do szczęścia :D I tego Ci życze :*

Napisano

S - jak to buławowy...hehehe ciągle niedosyt...

1. tak, czymś co wywołało w tobie miłe emocje, mogła to być pogawędka, jakieś spotkanie

2. tak, zdecydowanie. Pewnie przejdzie do działania, tylko uważaj, bo dla mnie Mag i ten rycek buław, to tacy trochę nieskoordynowani są jakby:-)))

3. chcesz zmiany i to diametralnej... chcesz partnera, ale chcesz też czuć się przy nim wolna, nie czuć zobowiązania, takiego jakby brzemienia...

4. masz nadzieję, że czeka Cię jeszcze jakiś powiew świeżości

5. chcesz transformacji, chcesz zmiany, ale boisz się wyjść poza swoje schematy myśleniowe...

6. zmiany przyniosą Ci szczęście i zadowolenie, a najciekawsze jest to, że zmiany mogą zmienić nawet samego Cesarza...

7. uważać, żeby nie rozpocząć jakiejś bitwy, żeby ktoś nie był zbyt ostry wobec Ciebie

8. wierzyć w swoje marzenia