Skocz do zawartości

Tydzien od 21. - 27. pazdziernika 2013

SacralNirvana

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Fajny rozkladzik, ladnie pokazuje mniej wiecej, co tam jest...

Ogolna aura tygodnia - Paz Mieczy + Krolowa Bulaw ---> VIII Sprawiedliwosc

Czeka mnie pare spraw do wyjasnienia. Na pewno sa sprawy urzedowe do zajecia sie nimi. Takze to, co juz teraz wiem.

Samopoczucie - 8 Kielichow

Przemeczenie. Moze wylazic zmeczenie z ostatnich tygodni, miesiecy.

Dom/rodzina/dzieci - XII Wisielec

Ferie jesienne. Wiec odpoczynek.

Praca - IV Cesarz + Krol Monet ---> I Mag, HB IV Cesarz

Roboczo. Nic nowego. Zadnych wyskokow.

Finanse - 10 Kielichow + 4 Monet ---> XII Wisielec, HB XIV Umiarkowanie i V Papiez

Ogolnie zle nie bedzie, ale bede musiala uwazac, bo pewnych ram nie bedzie mi wolno finansowo przekroczyc. ;)

Uczucia - 5 Kielichow + As Bulaw ---> XVI Wieza, HB VI Kochankowie

Cos mnie rozczaruje, ewentualnie cos zobacze w innym swietle. Moze dostrzege jakies opcje, ktorych do tej pory nie dostrzegalam.

Niespodzianka x 3 - 3 Mieczy, 4 Kielichow, Krol Bulaw ---> XVIII Ksiezyc, HB VII Rydwan

Tu kojarzy mi sie typowo z mezem. Z czyms sie ujawni. Moze w kontekscie rozwodu.

Rada na ten tydzien x 3 - Krol Kielichow, VI Kochankowie, Krolowa Bulaw ---> XIX Slonce, HB VI Kochankowie

Pielegnowac kontakty z fajnym znajomym.

• Maestro
Napisano

troche ropzmów , przekomarzanek słownych, załawiania waznych spraw Ciebie czeka

może być zmienne, upadki i wzloty

w domu bez zmian, odpoczniesz

widac deutsche ordnung;)))Wszytsko zapięte na ostatni guzik, zaplanowane, pod kontrolą:)

Finanse - 10 Kielichow + 4 Monet ---> XII Wisielec, HB XIV Umiarkowanie i V Papiez

bez zmian, aczkolwiek trzeba będzie pilnować wydatków

możesz miec poczucie bycia oszukaną, rozczarowaną, stąd pewnie zainicjujesz jakis kontakt,rozmowę

Niespodzianka x 3 - 3 Mieczy, 4 Kielichow, Krol Bulaw ---> XVIII Ksiezyc, HB VII Rydwan

ktos może Ciebie zranić, tak że będziesz miała dość, ładnie to koresponduje z kartą 8 kielichów wyżej,mozliwe,ze to sprawka meża będzie

Rada na ten tydzien x 3 - Krol Kielichow, VI Kochankowie, Krolowa Bulaw ---> XIX Slonce, HB VI Kochankowie

zajmij się tym co lubisz,masz wsparcie pana kielichowego, który się do Ciebie przykleił (w rozkładzie na sen i w 100 innych tez go masz:lol:)

Napisano

Dzieki Inezko... :bukiet:

No... Kielichowy... wiem, kto to... :crazyangel:

Hehe... zobaczymy...

Deutsche Ordnung... :witch: Haha... cos w tym jest...

Napisano

Hehe... zobaczymy...

• Maestro
Napisano

Hehe... zobaczymy...

Kilkanaście lat temu,jeszcze za czasów licealnych byłam na wyjeździe razem z kilkoma osobami ze szkoły, jechaliśmy na Elbę, ale z grupą niemieckich uczniów (to był taki wyjazd w ramach docenienia nas za dobre wyniki z j.niemieckiego),najpierw musieliśmy przyjechac do Niemiec. Pamiętam, że od 4 rano siedzieliśmy na dworcu, gdzie było cichutko i przyjemnie, punkt 6.00 nagle ruszyły wszelkie maszyny czyszczące powierzchnię:) Do dziś kojarzy mi się to z niemieckim porządkiem:)

Napisano

zaczniesz prostować te sprawy, uda Ci sie to z pewnoscią

różnie, możemieć wszystkiego dosyć i

Sokojnie. Skoro ferie:) Polenicie się. Albo dziewczyny zajmą sie sobą, moze wyjadą gdzieś, albo Wy razem?

w pracy stabilnie, bedziesz zwarta, kompetentna i chyba pełna zapału

Ja myśle, ze z dziewczynkami gdzieś wyskoczycie (choćby na miasto, do kina, basen czy cos w tym stylu - niedaleko) i troszke je porozpieszczasz (w granicach rozsądku)

Tak, coś może Cię rozczarować. Zdenerwujesz się i coś będziesz próbowała zmienić, zadziałasz. Może jakieś spotaknie nie wypali, albo ktoś sie nie odezwie lub po prostu jakaś spawa przyjmie inny obrót.

Być może z mężęm. Zawiedziesz sie na całej linii.

Może wymiga sie z jakiegos spotkania (nie wiem, czy cos z nim planujesz). Lub ktos inny. Ale zakończenie wyglada pozytywnie

Pielegnowac kontakty z fajnym znajomym- skoro jest jakis fajny znajomy, to rónież myślę, ze chodzi tu o niego:)

Napisano

WERYFIKUJE

Czeka mnie pare spraw do wyjasnienia. Na pewno sa sprawy urzedowe do zajecia sie nimi. Takze to, co juz teraz wiem.

Tak, jak przypuszczalam, bylo pare spraw urzedowych wlasnie, ktorymi trzeba bylo sie zajac.

Przemeczenie. Moze wylazic zmeczenie z ostatnich tygodni, miesiecy.

Tak wlasnie bylo. Zmeczenie wyszlo. Wieksza potrzeba odpoczynku byla.

Ferie jesienne. Wiec odpoczynek.

Dzieci w domu, ferie, wiecej luzu.

Roboczo. Nic nowego. Zadnych wyskokow.

Co trzeba bylo to trzeba bylo. Od pewnych obowiazkow uciec sie nie dalo. :) Jak to zycie.

Ogolnie zle nie bedzie, ale bede musiala uwazac, bo pewnych ram nie bedzie mi wolno finansowo przekroczyc. ;)

Dokladnie, trzeba bylo radzic sobie z tym, co bylo. Zle natomiast nie bylo. Normalnie. Zadnych ekstra, ale normalnie.

Cos mnie rozczaruje, ewentualnie cos zobacze w innym swietle. Moze dostrzege jakies opcje, ktorych do tej pory nie dostrzegalam.

Ogolnie nic wielkiego, poczucie tylko zlego zainwestowania uczuc, jezeli tak to mozna nazwac. Poczucie, ze czlowiek zapatrzyl sie w nie ten objekt, co trzeba.

Tu kojarzy mi sie typowo z mezem. Z czyms sie ujawni. Moze w kontekscie rozwodu.

Tak, mezu zaczal konkretnie darzyc do wszystkich formalnosci zwiazanych z rozwodem. Co tez zle nie jest.

Pielegnowac kontakty z fajnym znajomym.

Tak, kontakty z Kielichowym, ale tu bardziej chodzilo chyba, zeby sie nie spinac i potraktowac sprawe na luzie. Jednoczesnie nie tracac przy tym wlasnego zdania.

Dziekuje wszystkim pieknie za interpretacje :bukiet: