Skocz do zawartości

Tydzień od 21.10 do 27.10.2013 r.

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Też zrobiłam:)

Ogolna aura tygodnia - 8 kielichów 2 buław 5 buław suma Cesarzowa HB Diabeł/Kochankowie

upadki i wzloty., szereg kontaktów, spory ruch w interesie

Samopoczucie - 10 kielichów Moc suma Kochankowie HB Świat/Cesarzowa (do sumowania wg HB Moc przyjmuje jako 11)

będe sie świetnie czuła, kobieco i elegancko:)

Dom/rodzina/dzieci - Królowa Kielichów Mag suma Śmierć HB Mag

będę dobra dla rodziny,troskliwa i serdeczna:)

Praca - Król Mieczy Rycerz Mieczy 7 mieczy suma Mag HB Rydwan

ktoś mnie może zaskoczyć, jakieś plotki,uniki mogą być, ktoś mnie może obserwować z ukrycia

Finanse - Cesarz Pustelnik suma Śmierć HB Śmierć/Cesarz

będe pilnowała, zeby za dużo nie wydawać

Uczucia - Królowa Mieczy Giermek Mieczy 2 mieczy 3 buław 6 monet suma Gwiazda HB Siła/Kapłanka

widąc konkretne rozmowy wyjasniające z kims i wątpliwosci co do jakiegos wyjazdu,ale możliwe, ze jakieś spotkanie będzie

Niespodzianka Giermek Buław Król Buław Koło 7 buław suma Głupiec HB Gwiazda/Sprawiedliwość

ktos sie nieoczekiwanie odezwie,zawalczy o coś

Rada na ten tydzien Cesarz Pustelnik Moc suma Świat HB Kochankowie

mam byc silna, trzymac się swoich postanowień, ale i słuchac swojego serca:)

Karty do każdego punktu tasowałam od nowa

Napisano

Fajny rozkladzik. Tez tasuje w tym rozkladzie do kazdego pytania osobno.

Ogolna aura tygodnia - 8 kielichów 2 buław 5 buław suma Cesarzowa HB Diabeł/Kochankowie

Przede wszystkim tu wyglada tak, jakbys stanela przed jakas decyzja. Albo cos tam mialo sie zadziac a Ty nie do konca byla pewna, jak postapic. Moze bedzie cos, co bedzie Cie ograniczac w jakims stopniu, "ze to nie pora, jeszcze nie czas", ale warto to przemyslec, bo cokolwiek planujesz, w zasadzie sa duze szanse na powodzenie. Tylko sobie pozwolic dzialac.

Samopoczucie - 10 kielichów Moc suma Kochankowie HB Świat/Cesarzowa (do sumowania wg HB Moc przyjmuje jako 11)

Ogolnie ladnie, ale moga byc wahania emocjonalne i to taki czas, gdzie warto bedzie mimo wszystko wiecej czasu poswiecic sobie, na relaks rowniez a takze i sport, aktywnosc fizyczna, dobrze Ci w tym czasie zrobi.

No, tu zaznaczasz sie Ty, jako kobieta i matka. Moze byc, ze postawisz w jakiejs kwestii na swoim. Jakis pomysl, idea, ktora wcielisz w zycie. Moze niekoniecznie efekty bedzie widac teraz od razu, ale juz cos swoim dzialaniem rozpoczniesz.

Tu moze czekac Ciebie rozmowa jakas z szefem albo cos moze byc w tle, co z czasem bedzie wymagalo wyjasnienia, bo moze robic Ci nieciekawe tlo i psuc opinie. Takze, jezeli bedziesz czula, ze cos warto by tu wyjasnic, nie boj sie, dzialaj, walcz o swoje.

Tu widac jakies konkretne plany. Moze zaplanujesz sobie jakis wiekszy wydatek.

Uczucia - Królowa Mieczy Giermek Mieczy 2 mieczy 3 buław 6 monet suma Gwiazda HB Siła/Kapłanka

Tu jakas rozmowa sie szykujes. Skojarzylo mi sie, ze z mezem, ze mozesz mu powiedziec, ze oczekujesz od niego wiecej wsparcia. Moze to dotyczyc jakis Twoich planow. Nie wiem, kojarzy mi sie po reszcze kart, ze te plany tez beda dotyczyly rowniez w jakis sposob Twoich finansow... takze tu moze byc wymaganie... wsparcia ze strony meza.

Z podsumu rowniez widac, ze bedziesz stawila na swoim a i jakies plany dalekosiezne.

Niespodzianka Giermek Buław Król Buław Koło 7 buław suma Głupiec HB Gwiazda/Sprawiedliwość

Rozmowa z Bulawowym. Moze okazac sie zazdrosny... lub w inny sposob wykazac zainteresowanie w Twoja strone.

Masz byc konkretna, zastanowic sie zawsze, czego chcesz i walczyc o swoje. Nie bac sie, jezeli na czyms Ci zalezy. Skupic sie na sobie i isc za glosem serca.

Napisano

zastanawiam się czy nie pojawi się nowa znajomość

pełna energii, kobieca, otwarta na innych

życzliwa i dobra dla rodziny, dużo kobminowania co by dobrego zrobić dla domu

chyba będziesz chciała się od kogoś odizolować

będe pilnowała, zeby za dużo nie wydawać- bardzo możliwe, lub poszukiwanie dodatkowego źródła zarobku lub lepszego

troche chłodu i i krytycznego spojrzenia na innych się pojawi

ktoś będzie chciał nieoczekiwanie o coś zawalczyć, przypomni się

szukaj dla siebie jak najlepszej drogi, takiej ktora da Ci duzo perspektyw na przyszlosc

• Maestro
Napisano

WERYFIKACJA

upadki i wzloty., szereg kontaktów, spory ruch w interesie

Depresyjnie, nerwowo, dużo się działo, było mi smutno jak diabli, ale dałam radę i udało mi się wyciszyć maksymalnie

będe sie świetnie czuła, kobieco i elegancko:)

Było rodzinnie, Moc pokazała, ze byłam silna jak cholera, a sytuacje były nieciekawe..

będę dobra dla rodziny,troskliwa i serdeczna:)

Starałam się być jak najbardziej troskliwa i wyrozumiała

ktoś mnie może zaskoczyć, jakieś plotki,uniki mogą być, ktoś mnie może obserwować z ukrycia

ktoś pode mną dołki kopie, sieje plotki...

będe pilnowała, zeby za dużo nie wydawać

musiałam ich pilnować

widąc konkretne rozmowy wyjasniające z kims i wątpliwosci co do jakiegos wyjazdu,ale możliwe, ze jakieś spotkanie będzie

nieporozumienia ze znajomym, który mnie wkurzył, wątpliwości co do tego,czy jest sens rozwijać znajomość

ktos sie nieoczekiwanie odezwie,zawalczy o coś

ta niespodzianka z dzisiaj ; znajomy zaskoczył mnie, bo nagle zrobił się aktywny

mam byc silna, trzymac się swoich postanowień, ale i słuchac swojego serca:)

tak, jak pisałam