Maestro Inez2503 Napisano 20 Października 2013 Maestro Napisano 20 Października 2013 Też zrobiłam:) Ogolna aura tygodnia - 8 kielichów 2 buław 5 buław suma Cesarzowa HB Diabeł/Kochankowie upadki i wzloty., szereg kontaktów, spory ruch w interesie Samopoczucie - 10 kielichów Moc suma Kochankowie HB Świat/Cesarzowa (do sumowania wg HB Moc przyjmuje jako 11) będe sie świetnie czuła, kobieco i elegancko:) Dom/rodzina/dzieci - Królowa Kielichów Mag suma Śmierć HB Mag będę dobra dla rodziny,troskliwa i serdeczna:) Praca - Król Mieczy Rycerz Mieczy 7 mieczy suma Mag HB Rydwan ktoś mnie może zaskoczyć, jakieś plotki,uniki mogą być, ktoś mnie może obserwować z ukrycia Finanse - Cesarz Pustelnik suma Śmierć HB Śmierć/Cesarz będe pilnowała, zeby za dużo nie wydawać Uczucia - Królowa Mieczy Giermek Mieczy 2 mieczy 3 buław 6 monet suma Gwiazda HB Siła/Kapłanka widąc konkretne rozmowy wyjasniające z kims i wątpliwosci co do jakiegos wyjazdu,ale możliwe, ze jakieś spotkanie będzie Niespodzianka Giermek Buław Król Buław Koło 7 buław suma Głupiec HB Gwiazda/Sprawiedliwość ktos sie nieoczekiwanie odezwie,zawalczy o coś Rada na ten tydzien Cesarz Pustelnik Moc suma Świat HB Kochankowie mam byc silna, trzymac się swoich postanowień, ale i słuchac swojego serca:) Karty do każdego punktu tasowałam od nowa Cytuj
SacralNirvana Napisano 20 Października 2013 Napisano 20 Października 2013 Fajny rozkladzik. Tez tasuje w tym rozkladzie do kazdego pytania osobno. Ogolna aura tygodnia - 8 kielichów 2 buław 5 buław suma Cesarzowa HB Diabeł/Kochankowie Przede wszystkim tu wyglada tak, jakbys stanela przed jakas decyzja. Albo cos tam mialo sie zadziac a Ty nie do konca byla pewna, jak postapic. Moze bedzie cos, co bedzie Cie ograniczac w jakims stopniu, "ze to nie pora, jeszcze nie czas", ale warto to przemyslec, bo cokolwiek planujesz, w zasadzie sa duze szanse na powodzenie. Tylko sobie pozwolic dzialac. Samopoczucie - 10 kielichów Moc suma Kochankowie HB Świat/Cesarzowa (do sumowania wg HB Moc przyjmuje jako 11) Ogolnie ladnie, ale moga byc wahania emocjonalne i to taki czas, gdzie warto bedzie mimo wszystko wiecej czasu poswiecic sobie, na relaks rowniez a takze i sport, aktywnosc fizyczna, dobrze Ci w tym czasie zrobi. Dom/rodzina/dzieci - Królowa Kielichów Mag suma Śmierć HB Mag No, tu zaznaczasz sie Ty, jako kobieta i matka. Moze byc, ze postawisz w jakiejs kwestii na swoim. Jakis pomysl, idea, ktora wcielisz w zycie. Moze niekoniecznie efekty bedzie widac teraz od razu, ale juz cos swoim dzialaniem rozpoczniesz. Praca - Król Mieczy Rycerz Mieczy 7 mieczy suma Mag HB Rydwan Tu moze czekac Ciebie rozmowa jakas z szefem albo cos moze byc w tle, co z czasem bedzie wymagalo wyjasnienia, bo moze robic Ci nieciekawe tlo i psuc opinie. Takze, jezeli bedziesz czula, ze cos warto by tu wyjasnic, nie boj sie, dzialaj, walcz o swoje. Finanse - Cesarz Pustelnik suma Śmierć HB Śmierć/Cesarz Tu widac jakies konkretne plany. Moze zaplanujesz sobie jakis wiekszy wydatek. Uczucia - Królowa Mieczy Giermek Mieczy 2 mieczy 3 buław 6 monet suma Gwiazda HB Siła/Kapłanka Tu jakas rozmowa sie szykujes. Skojarzylo mi sie, ze z mezem, ze mozesz mu powiedziec, ze oczekujesz od niego wiecej wsparcia. Moze to dotyczyc jakis Twoich planow. Nie wiem, kojarzy mi sie po reszcze kart, ze te plany tez beda dotyczyly rowniez w jakis sposob Twoich finansow... takze tu moze byc wymaganie... wsparcia ze strony meza. Z podsumu rowniez widac, ze bedziesz stawila na swoim a i jakies plany dalekosiezne. Niespodzianka Giermek Buław Król Buław Koło 7 buław suma Głupiec HB Gwiazda/Sprawiedliwość Rozmowa z Bulawowym. Moze okazac sie zazdrosny... lub w inny sposob wykazac zainteresowanie w Twoja strone. Rada na ten tydzien Cesarz Pustelnik Moc suma Świat HB Kochankowie Masz byc konkretna, zastanowic sie zawsze, czego chcesz i walczyc o swoje. Nie bac sie, jezeli na czyms Ci zalezy. Skupic sie na sobie i isc za glosem serca. Cytuj
panna.marta Napisano 20 Października 2013 Napisano 20 Października 2013 Ogolna aura tygodnia - 8 kielichów 2 buław 5 buław suma Cesarzowa HB Diabeł/Kochankowie zastanawiam się czy nie pojawi się nowa znajomość Samopoczucie - 10 kielichów Moc suma Kochankowie HB Świat/Cesarzowa (do sumowania wg HB Moc przyjmuje jako 11) pełna energii, kobieca, otwarta na innych Dom/rodzina/dzieci - Królowa Kielichów Mag suma Śmierć HB Mag życzliwa i dobra dla rodziny, dużo kobminowania co by dobrego zrobić dla domu Praca - Król Mieczy Rycerz Mieczy 7 mieczy suma Mag HB Rydwan chyba będziesz chciała się od kogoś odizolować Finanse - Cesarz Pustelnik suma Śmierć HB Śmierć/Cesarz będe pilnowała, zeby za dużo nie wydawać- bardzo możliwe, lub poszukiwanie dodatkowego źródła zarobku lub lepszego Uczucia - Królowa Mieczy Giermek Mieczy 2 mieczy 3 buław 6 monet suma Gwiazda HB Siła/Kapłanka troche chłodu i i krytycznego spojrzenia na innych się pojawi Niespodzianka Giermek Buław Król Buław Koło 7 buław suma Głupiec HB Gwiazda/Sprawiedliwość ktoś będzie chciał nieoczekiwanie o coś zawalczyć, przypomni się Rada na ten tydzien Cesarz Pustelnik Moc suma Świat HB Kochankowie szukaj dla siebie jak najlepszej drogi, takiej ktora da Ci duzo perspektyw na przyszlosc Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 28 Października 2013 Autor Maestro Napisano 28 Października 2013 WERYFIKACJA Ogolna aura tygodnia - 8 kielichów 2 buław 5 buław suma Cesarzowa HB Diabeł/Kochankowie upadki i wzloty., szereg kontaktów, spory ruch w interesie Depresyjnie, nerwowo, dużo się działo, było mi smutno jak diabli, ale dałam radę i udało mi się wyciszyć maksymalnie Samopoczucie - 10 kielichów Moc suma Kochankowie HB Świat/Cesarzowa (do sumowania wg HB Moc przyjmuje jako 11) będe sie świetnie czuła, kobieco i elegancko:) Było rodzinnie, Moc pokazała, ze byłam silna jak cholera, a sytuacje były nieciekawe.. Dom/rodzina/dzieci - Królowa Kielichów Mag suma Śmierć HB Mag będę dobra dla rodziny,troskliwa i serdeczna:) Starałam się być jak najbardziej troskliwa i wyrozumiała Praca - Król Mieczy Rycerz Mieczy 7 mieczy suma Mag HB Rydwan ktoś mnie może zaskoczyć, jakieś plotki,uniki mogą być, ktoś mnie może obserwować z ukrycia ktoś pode mną dołki kopie, sieje plotki... Finanse - Cesarz Pustelnik suma Śmierć HB Śmierć/Cesarz będe pilnowała, zeby za dużo nie wydawać musiałam ich pilnować Uczucia - Królowa Mieczy Giermek Mieczy 2 mieczy 3 buław 6 monet suma Gwiazda HB Siła/Kapłanka widąc konkretne rozmowy wyjasniające z kims i wątpliwosci co do jakiegos wyjazdu,ale możliwe, ze jakieś spotkanie będzie nieporozumienia ze znajomym, który mnie wkurzył, wątpliwości co do tego,czy jest sens rozwijać znajomość Niespodzianka Giermek Buław Król Buław Koło 7 buław suma Głupiec HB Gwiazda/Sprawiedliwość ktos sie nieoczekiwanie odezwie,zawalczy o coś ta niespodzianka z dzisiaj ; znajomy zaskoczył mnie, bo nagle zrobił się aktywny Rada na ten tydzien Cesarz Pustelnik Moc suma Świat HB Kochankowie mam byc silna, trzymac się swoich postanowień, ale i słuchac swojego serca:) tak, jak pisałam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi