Cicha23 Napisano 20 Października 2013 Napisano 20 Października 2013 (edytowane) Moja mama obecnie pracuje.. ale ma dość obecnej pracy. Ciągłe intrygi i okropna szefowa, mała płaca, a dużo roboty sprawia, że mama nie ma siły wstawać już do niej. No i jeszcze dochodzi niepłatne wolne... Które zawsze przypada w okresie wakacyjnym. Ma na oku już pewna prace w przyszłym roku, chciałabym Was prosić o pomoc. Czy widzicie może tu zmianę pracy, albo nową prace? rok 2014 Styczeń > Królowa Buław Luty > Król mieczy Marzec > 5 mieczy Kwiecień > Królowa mieczy Maj > 5 buław Czerwiec > 6 mieczy Lipiec > 10 buław Sierpień > 4 denary Wrzesień > As mieczy Październik >2 puchary Listopad > Świat Grudzień > 6 pucharów Ja tu widzę od Listopada 2014 a tak to użeranie się ze starą... A Wy co sądzicie? Dziękuję w imieniu mamy i moim, za każda odpowiedź. EDIT: Ta praca którą moja mama ma na oku, to złożyła już w niej swoje cv i podanie, jest to stała praca, mało płatna ale stała.. Edytowane 20 Października 2013 przez Cicha23 Cytuj
x-latek Napisano 21 Października 2013 Napisano 21 Października 2013 Najdalej w czasie to właśnie wyglądałoby na ten Świat (listopad). Ale numer:) Na 12 kart tylko jeden AW wyszedł. Ale i można obstawiać też na 10 Buław, 2 Puchary odpowiednio do podanego miesiąca. To tylko tak moim zdaniem. Tak z minimalnym prawdopodobieństwem nieśmiało stawiałbym i na Królową Buław (styczeń). To energiczna, przebojowa kobieta. A tak naprawdę to nie mam przekonania do tego rodzaju rozkładów. Prawie że pod każdą kartę szło by coś tu przypasować hehe. Cytuj
niiwa Napisano 21 Października 2013 Napisano 21 Października 2013 QBuław - odczuwa przypływ energii i pragnie podjąć działania, ale to też kobieta odpowiedzialna, która zdaje sobie sprawę z konsekwencji decyzji Król Mieczy - może ją przekonać aby nie podejmowała pochopnych decyzji /albo to jej szef lub partner życiowy/ 5 mieczy - czuje się oszukiwana, czuje ogromny niesmak, jest podekscytowana i ma dość QMieczy - jest na granicy wytrzymałości, znów wraca do tematu pracy - ale już w bardzo racjonalny sposób - ocenia na trzeźwo swoją sytuację 5 buław - tu energicznie walczy o coś - możliwe, że o nowe stanowisko - daje z siebie wszystko, ale nie jest łatwo, bo konkurencja jest duża 6 mieczy - wiązałoby się to z wyjazdem/dojazdem z miejsca zamieszkania 10 buław - jest bardzo zmęczona,odczuwa nawał pracy, ale daje radę - trzyma ją poczucie odpowiedzialności 4 denarów - TU jest stabilizacja zawodowo - finansowa - nie wiem skąd ona się wzięła, ale jest/ nie ma tu wciąż zmiany pracy, ale jest już spokojna i ma poczucie bezpieczeństwa As mieczy - teraz czeka i ocenia co dalej wyniknie po sierpniu/4 den/ - ale jest dobrej myśli, że to koniec kłopotów 2 puch - jest zadowolona ŚWIAT - jest spełniona, osiągnęła to co chciała 6 puch - dawna praca daje jej satysfakcję i nie chce niczego zmieniać Nie widzę zmiany pracy, ale swoje przejdzie - sądzę, że ustabilizuje się sytuacja w tej, w której jest - przełomem będzie MAJ-5 buław, chyba zmieni stanowisko, co da jej pełny etat i w efekcie zadowolenie. Zgadzam się z x-latkiem - również nie preferuję takich rozkładów - ale znam go - jego autorką jest jedna z uczestniczek tego forum - - najpewniej by było, gdyby Ona się wypowiedziała na jego temat. - 1 Cytuj
Cicha23 Napisano 21 Października 2013 Autor Napisano 21 Października 2013 Użyłam tego rozkładu bo mojej mamie zależy na czasie.. Ma już dość pracy tam. Chce jak najszybciej to zmienić, dlatego chodzi jej o miesiąc. Cytuj
x-latek Napisano 21 Października 2013 Napisano 21 Października 2013 To może zastosuj wahadełko czy coś tam. Bo sama widzisz taki rozkład to tylko taka zgaduj-zgadula hehe Cytuj
Cicha23 Napisano 21 Października 2013 Autor Napisano 21 Października 2013 Ogólnie co do tej nowej pracy, to mama czeka. Wszystko zależy od gościa w typie Króla Mieczy, który ma w przyszłym roku do niej zadzwonić i zawiadomić, czy ja przyjmą czy nie. Trochę tak głupio, że nie podał jej do jakiego czasu. Robiłam już kiedyś rozkład czy zostanie przyjęta wyszło w wyniku. 4 buław. Cytuj
x-latek Napisano 21 Października 2013 Napisano 21 Października 2013 4 Buławy powiadasz wyszło na wyniku. Karta pozytywna ale co to by miało konkretnie znaczyć to nie wiem. Cytuj
x-latek Napisano 21 Października 2013 Napisano 21 Października 2013 To znaczy ? No nie wiem. To zależałoby od kart poprzednich, znaczy się ogólnego spojrzenia na karty, odbioru własnej intuicji i w ogóle... Cytuj
niiwa Napisano 21 Października 2013 Napisano 21 Października 2013 4 buław to zadowolenie z tego co się osiągnęło - w pyt. czy została przyjęta? - Cicha - to są buławy, które mówią w tym wypadku o ambicjach, poczuciu zadowolenia, - - 4 - to cyfra stałości, nie chce zmian - może więc jednak mama pozostanie na starej posadzie, na tym, co będzie miała zaoferowane i ją to usatysfakcjonuje/? Cytuj
SacralNirvana Napisano 21 Października 2013 Napisano 21 Października 2013 Widze to podobnie, jak niiwa... Karty, ktore moglyby sugerowac wyjscie w kierunku nowej pracy przeplataja sie z kartami przeszlosci i starego, znanego. Nie za bardzo czuje ten rozklad, przyznam szczerze. Bardziej wymowny w tej kwestii bylby dla mnie celt z zaznaczeniem blizszej i dalszej przyszlosci. Takze w konkretnych ramach czasowych widac, co tam sie moze wydarzyc. Ewentualnie dociagniecie kart wtedy... Z jednej karty... nie za wiele dla mnie tu wynika. Ale patrzac ogolnie tutaj zinterpretowalabym jak niiwa. 1 Cytuj
Cicha23 Napisano 21 Października 2013 Autor Napisano 21 Października 2013 Być może Niiwa, ale ta praca obecna to piekło, więc nie wiem jak wytrzyma. Tymczasem dziękuje Wam bardzo. Jestem wystarczająco doinformowana. Cytuj
Cicha23 Napisano 21 Października 2013 Autor Napisano 21 Października 2013 Widze to podobnie, jak niiwa... Karty, ktore moglyby sugerowac wyjscie w kierunku nowej pracy przeplataja sie z kartami przeszlosci i starego, znanego. Nie za bardzo czuje ten rozklad, przyznam szczerze. Bardziej wymowny w tej kwestii bylby dla mnie celt z zaznaczeniem blizszej i dalszej przyszlosci. Takze w konkretnych ramach czasowych widac, co tam sie moze wydarzyc. Ewentualnie dociagniecie kart wtedy... Z jednej karty... nie za wiele dla mnie tu wynika. Ale patrzac ogolnie tutaj zinterpretowalabym jak niiwa. Postawie na jej prace celta w przyszłym roku. Zależy jej na tej nowej pracy bo to praca państwowa. Powiększyła by się jej emeryturka, a z KRUSU to wiecie jaka emerytura..... Cytuj
niiwa Napisano 21 Października 2013 Napisano 21 Października 2013 Cicha23 - - w sytuacjach, gdy ma się czegoś "bardzo dość" najlepiej stawiać rozkłady na teraz, już - bo wtedy "łapana" jest energia, ten pęd chwili/potrzeb. Może więc lepiej warto skupić się na tym co jest teraz u twojej mamy - jak ona się czuje w obecnej sytuacji w pracy i jakie są rokowania w niej. Jeśli ma umowę określoną - to zapytaj czy ma szansę na jej przedłużenie, ewentualnie jakiś awans/zmianę stanowiska. Piszę to tylko dlatego, że mój osobisty stosunek do rozkładów kart tarota wiąże się z intensywnością energii, którą w danej chwili odczuwamy, - tzn. uważam, że działa to wtedy, jeśli energia"pytania" po prostu żyje na maksa i wtedy jest właśnie wychwytywana poprze tarota. - dlatego rozkłady dalej/terminowe niekoniecznie muszą się sprawdzić - bo i tak przyświeca im nasze aktualne zaangażowanie w temat Nie wiem czy zrozumiałaś mój przekaz - - Ty się kieruj swoją intuicją - może się okazać, że właśnie ona jest słuszna - to twój rozkład i ważne jest jak ty go czujesz. Pozdrawiam Cytuj
Cicha23 Napisano 21 Października 2013 Autor Napisano 21 Października 2013 Tak oczywiście zrozumiałam, masz racje zgadzam się. Energia jest najważniejsza. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi