Skocz do zawartości

Przystojny barman

Geranium

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wczoraj po pracy poszlam z koleżanką do fajnego alternatywnego klubu i bardzo wpadł mi w oko barman. Rozmawialiśmy chwilę, potem mi się z daleka przyglądał i wymienialiśmy uśmiechy. Cały czas zerkał. Jako że jestem spontaniczna babka, napisałam mu zabawną karteczkę z numerem telefonu i podalam przy wyjściu ;P Wyszłyśmy z tego klubu o 5 rano, bo poznałyśmy ogolnie ciekawych ludzi, więc świeża sprawa, zastanawiam się, czy on sie w ogóle odezwie.

Czy barman napisze do mnie? (Nie wiedziałam, ile kart wyciągnąć, pomyślałam o jednej, ale dociągnęłam dwie kolejne :))

8 monet, 5 buław, świat -> głupiec

Te 5 buław mnie tutaj niepokoi. Albo się nie odezwie wcale albo zrobi to spontanicznie, jak mówi podsum, a więc niekoniecznie od razu.

Jak potoczy się nasza znajomość w ciągu 3 miesięcy?

królowa mieczy, paź pucharów, 2 pucharów -> diabeł

Chyba ma szanse się nawiazać jakaś bliższa relacja, ale czyżby tylko romans? 2 puchary to karta uczucia, ale podsum trochę psuje tę sielankę. A może w obliczu tych kart mówi tylko o pożądaniu?

Napisano
Czy barman napisze do mnie?

Chyba tak. 8 Monet mi kiedyś pokazało osobę która pisała list. Zresztą, idzie to nawet podpasować pod obrazek na karcie (R-W). Moim zdaniem 5 Buław jest na tak, Świat jest na tak. Głupiec - chyba jest ciekawy Ciebie.

Coś tam chyba będzie. Nie rozumiem tu tylko tej Królowej Mieczy. Że to Ty okażesz się na wstępie chłodna, niedostępna taka jakaś? Nie wiem.

Diabeł z podsumy - może być z tego wspaniały seks :okok:

To tylko tak moim zdaniem.

Nie zapomnij tylko zweryfikować tego później :icon_wink:

Napisano

Z tych kart tu pan powinien sie odezwac w momencie, jak bedzie mial wiecej luzu (praca).

Co do samej relacji. Ma szanse rozkrecac sie stopniowo. Ty mozesz byc ta osoba, ktora bedzie nieco studzic zapaly pana. Jednak w Paziu Kielichow + 2 Kielichow widac takie stopniowe otwieranie sie na siebie. Diabel w podsumie mowi o tym, znajomosc ma potencjal, ale sami (moze Ty jako Mieczowa) nie do konca pozwolicie (od razu?) na rozwoj taki, jak trzeba. Masz tez wg HB Kaplanke... czyli ogolnie - z wyczuciem, intuicyjnie podejsc. Ale i cierpliwie, nic na hurra, patrzec, co wyniknie dalej.

Napisano

Czy barman napisze do mnie? (Nie wiedziałam, ile kart wyciągnąć, pomyślałam o jednej, ale dociągnęłam dwie kolejne :) - 8 monet, 5 buław, świat

- 8 monet - takie sytuacje są u niego chyba na porządku dziennym - tzn. "wpisane" w pracę, którą wykonuje

- 5 buław - ale zaintrygowałaś go - tą szybką, bezpośrednią reakcją w postaci karteczki z nr tel - uznał, że stawiasz od razu sprawę jasno i nie owijasz w bawełnę,

po prostu chcesz mieć z nim kontakt

- ŚWIAT - chciałby, bo wpadłaś mu w oko, ale wydaje mi się, że facet jest zajęty i mimo chęci ogromnych da sobie spokój

Jak potoczy się nasza znajomość w ciągu 3 miesięcy? - królowa mieczy, paź pucharów, 2 pucharów

- Królowa Mieczy - będziesz rozmyślała, kalkulowała

- Paź Pucharów - będzie ci chodził po głowie, będziesz rozmarzona o nim

- 2 pucharów - zakombinujesz chyba, jakby tu w jakiś dyplomatyczny sposób jeszcze go zobaczyć - ot tak

Napisano

Hmmm, wydaje mi się, że koleś może sie długo zbierać do napisania i zanim coś zrobi, to Ty tam pójdziesz na obczajke jeszcze raz... Diabeł mi sugeruje, że chyba jednak tylko na flircie się skończy

Napisano
wydaje mi się, że koleś może sie długo zbierać do napisania i zanim coś zrobi, to Ty tam pójdziesz na obczajke jeszcze raz...

"Na obczajkę" :lol::lol::lol:

Podoba mi się to:)

Napisano

Czy barman napisze do mnie? (Nie wiedziałam, ile kart wyciągnąć, pomyślałam o jednej, ale dociągnęłam dwie kolejne :))

narazie to on jest zajęty pracą koleżanko i to się raczej prędko nie zmieni. Wydaje mi się, ze zawitasz jeszcze do tego klubu stąd 5 buław. I widac to w głupcu jako ponowienie czegos takie, spróbowanie jeszcze raz

coś się ruszy, jakieś spotkanie na pewno będzie ale podtrzymuje zdanie z poprzedniego rozkładu, ze pójdziesz ponownie do klubu i wtedy możliwe, ze on cos zagada. Mieczowa jako zrezygnowana Ty, paź pucharów -nadzieja i 2 kiele jako spotkanie ;) a diabeł no cóż... Uważaj, czy z niego nie jest jakiś figo fago ;)
Napisano

Nie odezwał się i już raczej tego nie zrobi ;) Ani ja nie pójdę go wyśledzać, bo nie jestem desperatką xD Może kiedyś przy okazji, jak wybiorę się ze znajomymi do tego pubu, ale na pewno nie prędko i nie ze względu na niego. No szkoda :P