Farfalla209 Napisano 20 Października 2013 Napisano 20 Października 2013 (edytowane) 1. Jaki on jest: 9 Pucharów (O) - słowo "grumpy" dobrze to chyba opisuje.. niezadowolony, nie korzystający z tego co ma.. mój grumpy cat. 2. Mój stosunek do niego: Papież V - no rozpatruję go jako kandydata na swojego męża chyba 3. Jego świadomy stosunek wobec mnie: 2 buław (O) . 4 buław -> Kochankowie IV - chyba uważa, że nie jestem zbyt pewna siebie i zdolna do działania na większą skalę, ale potrafię być bardzo pracowita i dobrze zajmować się swoimi czterema kątami, dosłownie i metaforycznie jako pracą, studiami i że jestem ciepła i wyrozumiała. 4. Jego nieświadomy stosunek wobec mnie: Kapłanka II (O) . 0 głupiec -> Kapłanka II - nie jest świadomy, że chce żebym była jego żoną i chce mieć ze mną dzieci? 5. Przeszłość relacji: Śmierć XIII (O) . 8 buław -> Świat XXI - hm za wcześnie zaczęliśmy, połączył nas podobny sposób patrzenia na świat... tej śmierci odwróconej nie rozumiem... 6. Najbliższa przyszłość: 2 denarów . 3 denarów (O) -> Cesarzowa III - Będziemy się "docierać" i poza tym może być dość rutynowo i nudno niestety, poza tym w tle mój samorozwój 7. Jego intencje wobec naszej relacji: 5 mieczy (O) . 6 buław -> Siła / Żądza XI - chciałby poprawić naszą relację i wnieść w nią więcej życia, możliwe, że chciałby też ożywić życie seksualne 8. Wpływ innych osób na relację: 7 mieczy - no chyba jest pozytywny i równoważący 9. Jego lęki lub obawy wobec relacji: Diabeł XV . Rycerz Mieczy (O) . Pustelnik IX -> Pustelnik IX - hm... ciekawe rzeczy. Obawia się, że relacja przerodzi się w niezdrową i ograniczy go, zastanawia się, czy nie wolałby żyć samotnie jednak... Inna interpretacja jaka mi przyszła do głowy, to, że boi się, że go zdradzę i zostawię. 10. Dalsza przyszłość: 5 denarów (O) . Umiarkowanie XIV . Król Pucharów -> Księżyc XVIII - hm bez szału i fajerwerków, raczej umiarkowany stosunek do siebie nawzajem, ale Król Pucharów, więc chyba mój miły jednak się trochę postara i się zrobi może bardziej troszczący się i dbający. Będziemy mieć też niewielkie tajemnice przed sobą, być może coraz więcej rzeczy, których sobie nie mówimy. talia crowleya Edytowane 21 Października 2013 przez Farfalla209 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi