Skocz do zawartości

Rozklad rzymski (za Inezka) - do konca 2013 roku

SacralNirvana

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

2 Monet, 2 Kielichow, Paz Bulaw, 7 Kielichow, 4 Kielichow, 3 Monet, As Monet

8, 9, 10, 11, 12, 13, 14

As Bulaw, Krol Kielichow, I Mag, 8 Kielichow, 3 Mieczy, XVI Wieza, 4 Bulaw

15, 16, 17, 18, 19, 20, 21

7 Mieczy, 6 Mieczy, XVII Gwiazda, 2 Bulaw, Krol Mieczy, VII Rydwan, 6 Monet

1, 8, 15 - Niedaleka przeszlosc

2 Monet, As Bulaw, 7 Mieczy ---> XX Sad, HB X Kolo Fortuny i I mag

Tu bylo takie kombinowanie, rozwazanie roznych mozliwosci, mozliwe, ze przygladanie sie roznym znajomosciom tez a jednoczesnie trzymanie tego tak na dystans, takze w sumie nic z tego nie wynikalo.

2, 9, 16 - Emocje i milosc

2 Kielichow, Krol Kielichow, 7 Mieczy ---> VIII Sprawiedliwosc, HB IX Eremita

Znajomosc z Kielichowym, w ktorej sie lubimy i jest wszystko ok. Tylko nie do konca wiadomo, o co chodzi. Masa niedopowiedzen.

Z podsumow rada jest, zeby samej sie zastanowic, czego tu naprawde chce.

3, 10, 17 - Pragnienia

Paz Bulaw, I Mag, XVII Gwiazda ---> 0 Glupiec, HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita

Chcialabym, zeby wreszcie wyjsc z tej dotychczasowej, moze nie stagnacji, ale niepewnosci. Chce wiedziec, na czym stoje i chce patrzec optymistycznie w przyszlosc.

Z podsumow jednak wynika, ze chwile potrwa, zanim to sie ustabilizuje. Przede mna jeszcze czas chaosu, jak i niepewnosci i leku.

4, 11, 18 - To, czego mozna sie spodziewac

7 Kielichow, 8 Kielichow, 2 Bulaw ---> XV Diabel, HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc

Zmeczenie, wypalenie, moze w wyniku spraw rozwodowych. Poczucie porazki moze. Z podsumow zacheta, zeby nie ograniczac siebie takim nastawieniem i patrzec jednak w przyszlosc z nadzieja.

5, 12, 19 - To, czego sie nie spodziewam

4 Kielichow, 3 Mieczy, Krol Mieczy ---> IV Cesarz, HB VII Rydwan

Maz z czyms wyskoczy. Czyms mi dotlucze. Uff... Karty dosc ciezkie wyszly. Z podsumow rada, zeby konkretnie dzialac.

6, 7, 13, 14, 20, 21 - To, co sie wydarzy do konca roku 2014

3 Monet, As Monet, XVI Wieza, 4 Bulaw, VII Rydwan, 6 Monet ---> I Mag, HB X Kolo Fortuny i I Mag

Nie wiem, tu jakby moje jakies starania mialy runac w posadach. Jakas podroz mi sie szykuje. Czyjes wsparcie...

Jakas okazja sie pojawi, ktora bede musiala wykorzystac dla swojego dobra.

Napisano

będziesz miała jakąś szansę do wykorzystania i będziesz analizować, która lepsza dla Ciebie

dla mnie dokładnie to samo co w pierwszym, tylko chodzi o relacje z facetem... przeanalizować, co ona Ci daje, czy jest ważna, czy to tylko zwykły kolega...

3, 10, 17 - Pragnienia

chciałabyś w widoczny sposób pokazać swoje umiejętności, nie jako chciałabyś wyjść z ukrycia, ale nie bardzo wiesz jak to zrobić, bo bardzo długo byłaś zamknięta w swoim świecie

7 Kielichow, 8 Kielichow, 2 Bulaw ---> XV Diabel, HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc

marzenia spowodują, że coś będziesz chciała porzucić i będziesz bliska podjąć decyzję. Będziesz myśleć, co jest mniej lub bardziej wyczerpujące energetycznie dla Ciebie i co zostawić, a w czym się realizować

ojjjjj no niestety tu się też moim zdaniem mąż zaznacza... ciekawie i przyjemnie to to nie wygląda.... czy jest możliwe, aby chciał się wyprowadzić gdzieś dalej?

3 Monet, As Monet, XVI Wieza, 4 Bulaw, VII Rydwan, 6 Monet ---> I Mag, HB X Kolo Fortuny i I Mag

skupienie na pracy, na rozwoju własnym, trafi się jakaś okazja na większy zarobek, ale będziesz musiała bardzo dużo zmienić i znowu sobie pomyślałam o jakiejś przeprowadzce, że może ta szansa tego od Ciebie wymagać

• Maestro
Napisano

Przypomniałam sobie, że miałam w planie tez sobie rozłozyc kolejny:)

Nic wielkiego się nie działo, to nie są karty wielkich wydarzeń, ot wiązanie końca z końcem, kombinowanie, żeby w czymś tam wyjść na swoje,kontakty z ludźmi itp.

jest mężczyzna, który jest dla Ciebie ważny, co nie ulega wątpliwości, z tym, ze w rozmowach Waszych mogą pojawiać sie nieszczerości,albo uniki dotyczące konkretów, tzn. planowania przyszłosci itp.

3, 10, 17 - Pragnienia

chciałabys byc szczęsliwa w końcu, żeby Twoje zycie rozświetliła iskra miłości, która będzie prowadziła Ciebie po jego kres....:)

mogą się rozjechać jakieś kontakty netowe, podejrzewam tez, ze staniesz przed koniecznością jakiegoś wyboru, decyzji

możesz zostać zraniona przez mężczyznę, możliwe, ze o eksa chodzi, może Ci coś niemiłego powiedzieć lub tez bardzo Ciebie rozczarować

widac zakończenie czegoś, co mogło dobrze rokowac, to moze dotyczyć nie tylko relacji międzyludzkich,ale nawet kwestii zawodowych, widac u Ciebie też jakis bardzo pozytywny rozwój, możliwe, ze wejdziesz nawet w rokująca dobrze relację, ew. pojawi się korzystna oferta zarobkowania, w każdym razie po tej Wieży masz karty bardzo pomyslne

W tym rozkładzie ważną rolę odgrywa karta nr 11 czyli 8 kielichów w Twoim wypadku.Ja powiem to, co mi ta karta pokazała na ten rok,bo to jedna z bardziej istotnych kart tego roku dla mnie. Pokazała mi, ze osoby,które nie sa mi potrzebne do szczęścia odchodzą ode mnie, straciłam duzo znajomych, którzy wydawali sie być na zawsze, a tymczasem z nieznanych mi przyczyn odsunęli sie ode mnie dając mi tym samym szansę na poznawanie nowych osób. Bo faktycznie zaczęli pojawiac się nowi, tak jakby odejscie tamtych otworzyło nowe ścieżki.Bardzo prawdopodobne, że i u Ciebie może tez tak być:)

• Lubię to! 1
Napisano

Iwus... :bukiet:

Dziekuje.

Co do relacji z Kielichowym... to sama nie wiem... jak to do konca jest.

Co do meza natomiast... to jego wyprowadzka nie mialaby wplywu na mnie, jako ze zyjemy, mieszkamy osobno. On mnie nie utrzymuje. Takze trzyma nas na razie tylko papierek juz.

Czy sie bedzie chcial wyprowadzic. A kto go wie. Byl czas, ze pol roku gdzies wyjechal i widywal dzieci raz na 2 m-ce... kilka godzin, bo mu tak bylo wygodnie...

Takze nie mam pojecia.

Dzieki ogromne za interpretacje :bukiet:

Napisano

Dziekuje Inezko :bukiet:

Jak to sie mowi "stale sa tylko zmiany"... W zasadzie jestem w takim punkcie zycia... ze tylko juz patrze, co tam jeszcze sie zmienia...

Nic... zobaczymy... co tam przyniesie mi ten rok 2013 jeszcze...

Dziekuje za piekna interpretacje :bukiet: