Ewitta Napisano 21 Października 2013 Napisano 21 Października 2013 Witam po dłuuugiej przerwie. Postawiłam sobie celta na uczucia do pół roku w przód. Pierwszy raz zastosowałam karty odwrócone, więc nie powiem, że świetnie go zinterpretowałam. Będę wdzięczna za pomoc w rozszyfrowaniu kart. 1,2 - to co jest 3 - nastawienie 4 - świadomość 5 - podświadomość 6 - mija 7 - nadchodzi 8 - obawy 9 - nadzieje 10 - wynik 1,2 - wisielec, 5 monet Tu raczej nie potrzeba komentarza. 3- 9 monet odwrócona 9 monet, to karta samotności, więc interpretuję to jako chęć przełamania tego stanu 4- król monet odwrócony skupiam się przesadnie na pracy i nauce 5- król mieczy może chodzi o przeszłość, która objawiała się w kontaktach z zimnymi facetami 6- 9 buław odwrócona strach, niepewność, wycofanie 7 - ad denarów odwrócona jakaś korzyść, szansa ale w sferze niematerialnej 8-as buław odwrócony strach, że nic się nie wydarzy. nadal będzie zastój 9- królowa denarów odwrócona ? 10- król buław, rycerz buław odwrócony, as mieczy = kapłan jakiś konflikt na horyzoncie z jakimś facetem chyba. albo coś rodzącego się w bólu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi