Skocz do zawartości

kupno

pawel116

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wystawiłem książkę na Allegro - wprawdzie wartość niewielka, ale kasa zawsze się przyda ;)

Jak zrealizuje się oczekiwanie na jej zakup przez kogoś?

As Mieczy, Kochankowie, Mag -> Siła

myślę, że znajdzie się chętny, As Mieczy to umowa

Napisano

a to książka jakaś hobbistyczna?

bo pomyślałam sobie, że to musi być jakiś pasjonata...

Napisano

Tak, przewodnik dla wycieczkowiczów ;P

Dostałem kiedyś w prezencie od dziadka, ale że z niego nie korzystam, to pomyślałem, że go sprzedam zamiast wyrzucić.

Napisano

no tak sobie właśnie pomyślałam, że musi się trafić, ktoś konkretnie takim tematem zainteresowany:-)

sprzedać się sprzeda, ale nie mam przekonania, czy to będzie akurat allegro...

jeżeli allegro to chyba też nie w tym czasie jaki ustawiłeś....

spróbuj jeszcze tablice i gumtree

tam duuużo szybciej można znaleźć klientów

Napisano

Niekoniecznie - wczoraj przed snem wystawiłem książkę o historii kolei, a już rano miałem kupca :D

Napisano
Niekoniecznie - wczoraj przed snem wystawiłem książkę o historii kolei, a już rano miałem kupca :D

eee! to nieźle:-))))

Napisano (edytowane)

Książkę wystawiłeś z opcją "kup teraz" ?

Bo pierwsze co przyszło mi na myśl to,to że trafi się ktoś kto akurat czegoś takiego szukał. Kliknie "kup teraz"' aby nikt go nie uprzedził.

Edytowane przez werka81
Napisano

W sumowaniach 8 to Sprawiedliwosc, 11 to Moc. Tu masz Sprawiedliwosc.

Mysle, ze uda sie ksiazke sprzedac.

Zareklamowac ja jakos dodatkowo. Tym wieksze szanse beda, zeby udalo sie sprzedac.

Napisano
Książkę wystawiłeś z opcją "kup teraz" ?

Bo pierwsze co przyszło mi na myśl to,to że trafi się ktoś kto akurat czegoś takiego szukał. Kliknie "kup teraz"' aby nikt go nie uprzedził.

Też tak sobie pomyślałam - to właśnie pokazuje ten as mieczy-Przypadek- ktoś wchodzi na Allegro i akurat trafia na to, co leży w jego zainteresowaniach.

Napisano (edytowane)
Też tak sobie pomyślałam - to właśnie pokazuje ten as mieczy-Przypadek- ktoś wchodzi na Allegro i akurat trafia na to, co leży w jego zainteresowaniach.

Przypomniałaś mi przez ten komentarz taką pewną frazę z interpretacji, a już o jej zapomniałem dawno. A spodobała mi się od razu gdy pierwszy raz przeczytałem.

Ace of Swords - being in the right place at the right time.

As Mieczy - będąc we właściwym miejscu o właściwym czasie.

Edytowane przez x-latek
Napisano

wydaje mi sie, że wystawiasz książę albo rzadko spotykaną albo w fajnej cenie i kupiec sie na pewno znajdzie :)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Póki co nikt nie kupił, wystawiłem przedmiot po raz drugi.

• 3 miesiące temu...
Napisano

Ale to było przez ten czas wystawione na allegro? Tak? Jeśli tak to spróbuj przez coś innego.