pawel116 Napisano 21 Października 2013 Napisano 21 Października 2013 Wystawiłem książkę na Allegro - wprawdzie wartość niewielka, ale kasa zawsze się przyda Jak zrealizuje się oczekiwanie na jej zakup przez kogoś? As Mieczy, Kochankowie, Mag -> Siła myślę, że znajdzie się chętny, As Mieczy to umowa Cytuj
Iwka78 Napisano 21 Października 2013 Napisano 21 Października 2013 a to książka jakaś hobbistyczna? bo pomyślałam sobie, że to musi być jakiś pasjonata... Cytuj
pawel116 Napisano 21 Października 2013 Autor Napisano 21 Października 2013 Tak, przewodnik dla wycieczkowiczów ;P Dostałem kiedyś w prezencie od dziadka, ale że z niego nie korzystam, to pomyślałem, że go sprzedam zamiast wyrzucić. Cytuj
Iwka78 Napisano 21 Października 2013 Napisano 21 Października 2013 no tak sobie właśnie pomyślałam, że musi się trafić, ktoś konkretnie takim tematem zainteresowany:-) sprzedać się sprzeda, ale nie mam przekonania, czy to będzie akurat allegro... jeżeli allegro to chyba też nie w tym czasie jaki ustawiłeś.... spróbuj jeszcze tablice i gumtree tam duuużo szybciej można znaleźć klientów Cytuj
pawel116 Napisano 21 Października 2013 Autor Napisano 21 Października 2013 Niekoniecznie - wczoraj przed snem wystawiłem książkę o historii kolei, a już rano miałem kupca Cytuj
Iwka78 Napisano 21 Października 2013 Napisano 21 Października 2013 Niekoniecznie - wczoraj przed snem wystawiłem książkę o historii kolei, a już rano miałem kupca eee! to nieźle:-)))) Cytuj
werka81 Napisano 21 Października 2013 Napisano 21 Października 2013 (edytowane) Książkę wystawiłeś z opcją "kup teraz" ? Bo pierwsze co przyszło mi na myśl to,to że trafi się ktoś kto akurat czegoś takiego szukał. Kliknie "kup teraz"' aby nikt go nie uprzedził. Edytowane 21 Października 2013 przez werka81 Cytuj
SacralNirvana Napisano 21 Października 2013 Napisano 21 Października 2013 W sumowaniach 8 to Sprawiedliwosc, 11 to Moc. Tu masz Sprawiedliwosc. Mysle, ze uda sie ksiazke sprzedac. Zareklamowac ja jakos dodatkowo. Tym wieksze szanse beda, zeby udalo sie sprzedac. Cytuj
Iwka78 Napisano 21 Października 2013 Napisano 21 Października 2013 Książkę wystawiłeś z opcją "kup teraz" ? Bo pierwsze co przyszło mi na myśl to,to że trafi się ktoś kto akurat czegoś takiego szukał. Kliknie "kup teraz"' aby nikt go nie uprzedził. Też tak sobie pomyślałam - to właśnie pokazuje ten as mieczy-Przypadek- ktoś wchodzi na Allegro i akurat trafia na to, co leży w jego zainteresowaniach. Cytuj
x-latek Napisano 22 Października 2013 Napisano 22 Października 2013 (edytowane) Też tak sobie pomyślałam - to właśnie pokazuje ten as mieczy-Przypadek- ktoś wchodzi na Allegro i akurat trafia na to, co leży w jego zainteresowaniach. Przypomniałaś mi przez ten komentarz taką pewną frazę z interpretacji, a już o jej zapomniałem dawno. A spodobała mi się od razu gdy pierwszy raz przeczytałem. Ace of Swords - being in the right place at the right time. As Mieczy - będąc we właściwym miejscu o właściwym czasie. Edytowane 22 Października 2013 przez x-latek Cytuj
Trida Napisano 22 Października 2013 Napisano 22 Października 2013 wydaje mi sie, że wystawiasz książę albo rzadko spotykaną albo w fajnej cenie i kupiec sie na pewno znajdzie Cytuj
pawel116 Napisano 4 Listopada 2013 Autor Napisano 4 Listopada 2013 Póki co nikt nie kupił, wystawiłem przedmiot po raz drugi. Cytuj
x-latek Napisano 8 Lutego 2014 Napisano 8 Lutego 2014 Ale to było przez ten czas wystawione na allegro? Tak? Jeśli tak to spróbuj przez coś innego. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi