Gość Noa20 Napisano 21 Października 2013 Napisano 21 Października 2013 (edytowane) Mój chłopak w śnie nazwał mnie najpierw po nazwisku potem imieniu nie pamiętam w jakim kontekście, był przy tym mój jakiś chyba znajomy i zapytał czy słyszałam jak mój chłopak mnie nazwał? Odparłam z arogancją, że owszem słyszałam bo tak przecież się nazywam ale w głębi duszy trochę mnie zraniło, że najpierw wymówił nazwisko a dopiero potem imię. Co to może oznaczać? Edytowane 21 Października 2013 przez Noa20 Cytuj
transpolmar Napisano 22 Października 2013 Napisano 22 Października 2013 (edytowane) Mnie ten sen skojarzył się z dystanem w związku wkońcu osoby bliskie rzadko kiedy a własciwie nigdy nie nazywają się imieniem i nazwiskiem a już nazwisko na początku to taki właśnie dystans tworzy. I ten znajomy jakby chciał Ci coś uświadomić pytając Cię czy słyszałaś. Ale to tylko sen może przejaw Twoich obaw jakiś wewnętrznych, nieuświadomonych być może i bezzasadnych. Głowa do góry Luna:) Edytowane 22 Października 2013 przez transpolmar Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi