neo201 Posted March 16, 2009 Share Posted March 16, 2009 Od jakiegos czasu zacząłem medytować i próbowałem wielu sposobów chciałem miec jak najwiecej energii. Kiedys spróbowałem otworzyc rece i wtedy sie udało moje rece były coraz bardziej cieplejsze az mozna powiedziec gorące i wtedy nastapił dziwny moment miałem tyle energi ze czułem sie dziwnie jakby w jakims transie,czułem ogromna moc,to było naprawde dziwne uczucie,,,trudno to opisać jakby nagle przez chwile w swiecie nie było zadnej przeszkody dla mnie, Czy przy medytacji można uzyskac az tak wiele energii czy takie stany sa normalne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roseflame Posted March 16, 2009 Share Posted March 16, 2009 Jeśli prosisz o energię, skupiasz się na tym, to dostajesz... nie dziw się więc temu. Taka jest praca z energią - otwiera pozamykane i zadziwia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przegrany Posted March 16, 2009 Share Posted March 16, 2009 tez takie cos mam ale nie jak medytuje... poprostu samo przychodzi:] dziwna sprawa... a jak medytuje to straszne(nie straszne ale bardzo przyjemne uczucie) rozluznienie czuje jak zbieram energie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiflip Posted March 16, 2009 Share Posted March 16, 2009 Otwórz czakrę korony, na energię wszechświata. :] Po prostu się rozwijaj. Pracuj nad sobą. To wszystko się zmienia. :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts