Orchidea87 Napisano 21 Października 2013 Napisano 21 Października 2013 (edytowane) Poznałam kogoś, jutro chcę przejąć inicjatywę ;P Jaka będzie jego odpowiedź na moje zaproszenie? Kapłan – Królowa monet – 10 mieczy Nie zgodzi się, bo ma inną kobietę. (chociaż słyszałam, że on nikogo nie ma) Albo wytłumaczy mi, że między nami jest tylko przyjaźń. Edytowane 21 Października 2013 przez Orchidea87 Cytuj
Czarownica Napisano 21 Października 2013 Napisano 21 Października 2013 Eeee, ja myslę, że pokazało, że nie uda sie jutro tej inicjatywy przejąć 1 Cytuj
x-latek Napisano 22 Października 2013 Napisano 22 Października 2013 Poznałam kogoś, jutro chcę przejąć inicjatywę ;P Jaka będzie jego odpowiedź na moje zaproszenie? Kapłan – Królowa monet – 10 mieczy Nie zgodzi się, bo ma inną kobietę. (chociaż słyszałam, że on nikogo nie ma) Albo wytłumaczy mi, że między nami jest tylko przyjaźń. Takie luźne skojarzenie przyszło mi do głowy przez tego Papieża hehe. A może poczuć się on jakimś takim zgorszonym przez to? Z boku ta Królowa Monet, która namawia go do czegoś tam, być może w jego odczuciu czegoś niewłaściwego. Królowa Monet jest bardzo związana z Ziemią i jej dobrami, może też być zmysłowa. A Papież jak to Papież - przestrzega konwenansów, prawideł w obyczajowości itp. W ogóle jest taki sztywny, nie pasujący za bardzo do wesołego towarzystwa, a jeszcze towarzystwa o luźnym takim zachowaniu... oj! I woli spędzać czas poświęcając się nauce niż przykładowo przebywać na zabawach. A jeśli jest naprawdę sam to może i on szykuje się do seminarium, na księdza? Hehe, teraz trochę przeholowałem. Myślę, że może on to zaproszenie potraktować tak odgórnie, nie wiem jak to lepiej powiedzieć. Tak jakby niebyła to jemu jakaś wielka rzecz, może nawet i nie zastanawiać się nad nim za bardzo. Tam na końcu 10 Mieczy, chyba nie przejmiesz tej inicjatywy. Tam był Papież, tu 10 Mieczy. 10 Mieczy też związane jest i z nauką. Wnosząc właśnie po tych obydwu kartach to może będzie on wolał pouczyć się sobie niż iść na imprezę czy coś tam. Tak już zakładam, że jest on studentem czy coś takiego. Cytuj
Trida Napisano 22 Października 2013 Napisano 22 Października 2013 mi się wydaje, ze przez jego jakieś zachowanie przystopujesz i zamiast wylewać uczucia jak królowa kielichów będziesz zachowywała się neutralnie jak denarowa a 10 mieczy pokazuje, ze będziesz zawiedziona, ze nie zrobiłaś tego, co chciałaś. Wydaje mi się, ze 10 mieczy pokazuje też obmyślanie 'nowego' planu Cytuj
Czarownica Napisano 22 Października 2013 Napisano 22 Października 2013 Tak ją tu nastraszyliśmy, że już wiadomo czemu zrezygnuje Cytuj
x-latek Napisano 22 Października 2013 Napisano 22 Października 2013 Tak sobie pomyślałem, czy jednak on nie jest związany z tą Królową Monet? Ale jak Papież może być związany z kobietą? Papież żyje w celibacie. Chociaż w historii to różnie z tym było, o czym to ostatnio coraz więcej i częściej się mówi. Cytuj
Czarownica Napisano 22 Października 2013 Napisano 22 Października 2013 Kapłan bardzo często pokazuje mi małżeństwo, rodzinę, związek formalny, albo taki, który do tego zmierza, więc mogły pokazać, że facet jest zajęty. Cytuj
Gość gość5 Napisano 22 Października 2013 Napisano 22 Października 2013 Poznałam kogoś, jutro chcę przejąć inicjatywę ;P Jaka będzie jego odpowiedź na moje zaproszenie? Kapłan – Królowa monet – 10 mieczy Nie zgodzi się, bo ma inną kobietę. (chociaż słyszałam, że on nikogo nie ma) Albo wytłumaczy mi, że między nami jest tylko przyjaźń. odmówi - pewnie praca praca praca Cytuj
Orchidea87 Napisano 22 Października 2013 Autor Napisano 22 Października 2013 Nie zapytałam, bo sytuacja nie sprzyjała. Cały czas jacyś ludzie wokół, nawet na 2min. nie mogliśmy zostać sami Dosłownie. Strasznie mnie to irytowało. Aczkolwiek rzucałam mu dłuższe spojrzenia niż zwykle..ale jakoś instynktownie, niezamierzenie. A potem poczułam się jak taka "zła kobieta" co to zastawia sidła na niewinnego ;D I dałam spokój - dziś nie było na to szansy. Tak sobie pomyślałem, czy jednak on nie jest związany z tą Królową Monet? Ale jak Papież może być związany z kobietą? Papież żyje w celibacie. Chociaż w historii to różnie z tym było, o czym to ostatnio coraz więcej i częściej się mówi. Fajna koncepcja z tym Papieżem i celibatem Cytuj
x-latek Napisano 22 Października 2013 Napisano 22 Października 2013 Nie zapytałam, bo sytuacja nie sprzyjała. Cały czas jacyś ludzie wokół, nawet na 2min. nie mogliśmy zostać sami Dosłownie. Strasznie mnie to irytowało. Aczkolwiek rzucałam mu dłuższe spojrzenia niż zwykle..ale jakoś instynktownie, niezamierzenie. A potem poczułam się jak taka "zła kobieta" co to zastawia sidła na niewinnego ;D I dałam spokój - dziś nie było na to szansy. Czyli jakby dało tu znać o sobie te 10 Mieczy. Jóźwiak pisze że 10 Mieczy to takie "kręcenie się w kółko". Kapłan bardzo często pokazuje mi małżeństwo, rodzinę, związek formalny, albo taki, który do tego zmierza, więc mogły pokazać, że facet jest zajęty. To jeśli karty jednak pokazują że tak jest... to ze względu na żonę/rodzinę może on niezaakceptować tego zaproszenia. Wtedy mielibyśmy tu o wiele prostszą interpretację. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi