Skocz do zawartości

rozmowa o pracę-czy będzie ?

werka81

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

W pewnej firmie ,którą mam już od jakiegoś czasu na oku zwolniło się miejsce pracy na stanowisku przedstawiciela handlowego.

Właściciel firmy zapytał dziś swoich pracowników czy mają kogoś chętnego do pracy "na już" . Pracuje tam moja bratowa więc jutro mnie zgłosi :)

W związku z tym zapytałam kart:

Jak zrealizuje się moje oczekiwanie ,że zostanę zaproszona na rozmowę kwalifikacyjną ?

2 mieczy, 6 buław, Król denarów

Wydaje mi się ,że dojdzie do taj rozmowy. Jednak nie bardzo wiem jak mam rozumieć 2 mieczy...może to że dość mocno się obawiam się tej rozmowy,bo nie mam doświadczenia w tej branży .

Będę wdzięczna za każdą pomoc w interpretacji tych kart :)

Rozmowa miałaby się odbyć czw/pt. więc zweryfikuję na koniec tygodnia.

Edytowane przez werka81
Napisano

tak, myślę, że zostaniesz zaproszona na rozmowę i masz szansę ją dostać.

2 mieczy czasami pokazuje blokady, a czasami też podpisanie umowy.....

dalej też masz ładne karty 6 buław, jako sukces, a król denarów to też często nowa praca.

moim zdaniem na pewno zostaniesz zaproszona:-)

Napisano

Witaj, 2 miecze może tu mówić o czekaniu na rozwój sytuacji, bo w gruncie rzeczy to czekasz? O obawie też.

6 buław, bardzo pozytywna karta. Zapowiada dobre nowiny, osiągniecie celu, w tym przypadku spotkanie się z mężczyzną w typie Króla denarów.

• Maestro
Napisano

Powinno do niej dojść, po chwili wahań i wątpliwości:)

Napisano

gdybyś zapytała o pracowanie tam to skłonna byłabym być na tak

natomiast pytasz o rozmowę ja jestem na nie

daj znać w każdym razie

• Lubię to! 1
Napisano
Jak zrealizuje się moje oczekiwanie ,że zostanę zaproszona na rozmowę kwalifikacyjną ?

Wg tych kart moim zdaniem zostaniesz zaproszona :)

Napisano (edytowane)

Dziekuję za pomoc :)

gdybyś zapytała o pracowanie tam to skłonna byłabym być na tak

natomiast pytasz o rozmowę ja jestem na nie

daj znać w każdym razie

Taka wersja też mi przeszła przez myśl. Ze będę musiała się wycofać z tego pomysłu,bo właściciel znalazł może kogoś ze swojego otoczenia na to miejsce.

poczekamy zobaczymy...zweryfikuję na pewno ;)

Edytowane przez werka81
Napisano

w podsumie masz księżyc z połączeniem tych kart może być pół na pół. Sama karta na wejściu 2 mieczy to konflikt lub niemożność podjęcia decyzji, zatem początek powinien być gorszy,potem tylko lepiej.

Napisano
w podsumie masz księżyc z połączeniem tych kart może być pół na pół. Sama karta na wejściu 2 mieczy to konflikt lub niemożność podjęcia decyzji, zatem początek powinien być gorszy,potem tylko lepiej.

Na pewno księżyc?

• Maestro
Napisano
Na pewno księżyc?

Suma Kapłan, z HB masz Sprawiedliwość:)

Napisano
Suma Kapłan, z HB masz Sprawiedliwość:)

zatem ,zanim kogoś wybierze na to stanowisko -raczej spotka się na rozmowie z każdym chętnym zgłoszonym w tym tyg. tak ?

Napisano

tak, racja- nie wiem czemu mi się pomyliło. Chyba pomyliłam wątki. Więc jeśli kapłan, to ktoś może się długo zastanawiać zanim Cię zaprosi albo zaufać komuś, kto Cię poleca

Napisano

Witam.

Po części mogę zweryfikować już dziś :)

Właściciel firmy przyjął jakąś dziewczynę wczoraj. Ma ona zacząć w poniedziałek ,a po trzech dniach ma zdecydować co z nią będzie dalej. Jeśli się okaże ,ze się nie nadaje-ma zadzwonić do mnie.

Tak więc pozostaje mi czekanie do środy.

Napisano

..i 6 bulaw. ot porot kogos z przeszlosci....wiec trzymam za Ciebie kciuki! :D

Napisano

ja bym w tej sytuacji położyła nowe karty. Bo tu widać,że pytanie wypełniło się do końca. Podejmuje decyzję 2 mieczy, że już znalazł 6 buław i krol denarów, to szef.

Napisano
ja bym w tej sytuacji położyła nowe karty. Bo tu widać,że pytanie wypełniło się do końca. Podejmuje decyzję 2 mieczy, że już znalazł 6 buław i krol denarów, to szef.

No tak,ale on umówił się z nią zanim dowiedział się o mnie czyli nie miał żadnego dylematu kogo zatrudnić. Czy to ma jakieś znaczenie w tej sytuacji?

Napisano

No może ma, bo teraz jest inna nowa sytuacja, ale jak nie chcesz kłaść kart,to przecież nikt Cię do tego nie zmusza.

Napisano
No może ma, bo teraz jest inna nowa sytuacja, ale jak nie chcesz kłaść kart,to przecież nikt Cię do tego nie zmusza.

Masz rację, położę nowe ale wcześniej chciałam dokładnie zrozumieć te,dlatego pytałam czy ta sytuacja mogłaby mieć jakieś znaczenie :)

Napisano

Weryfikacja

Nie zaproszono mnie na tą rozmowę,podpisano 3-miesięczną umowę z tą dziewczyną którą wzięli na trzydniową próbę.

Bardzo dziękuję wszystkim za pomoc :)