werka81 Napisano 22 Października 2013 Napisano 22 Października 2013 (edytowane) W pewnej firmie ,którą mam już od jakiegoś czasu na oku zwolniło się miejsce pracy na stanowisku przedstawiciela handlowego. Właściciel firmy zapytał dziś swoich pracowników czy mają kogoś chętnego do pracy "na już" . Pracuje tam moja bratowa więc jutro mnie zgłosi W związku z tym zapytałam kart: Jak zrealizuje się moje oczekiwanie ,że zostanę zaproszona na rozmowę kwalifikacyjną ? 2 mieczy, 6 buław, Król denarów Wydaje mi się ,że dojdzie do taj rozmowy. Jednak nie bardzo wiem jak mam rozumieć 2 mieczy...może to że dość mocno się obawiam się tej rozmowy,bo nie mam doświadczenia w tej branży . Będę wdzięczna za każdą pomoc w interpretacji tych kart Rozmowa miałaby się odbyć czw/pt. więc zweryfikuję na koniec tygodnia. Edytowane 22 Października 2013 przez werka81 Cytuj
Iwka78 Napisano 22 Października 2013 Napisano 22 Października 2013 tak, myślę, że zostaniesz zaproszona na rozmowę i masz szansę ją dostać. 2 mieczy czasami pokazuje blokady, a czasami też podpisanie umowy..... dalej też masz ładne karty 6 buław, jako sukces, a król denarów to też często nowa praca. moim zdaniem na pewno zostaniesz zaproszona:-) Cytuj
Cicha23 Napisano 22 Października 2013 Napisano 22 Października 2013 Witaj, 2 miecze może tu mówić o czekaniu na rozwój sytuacji, bo w gruncie rzeczy to czekasz? O obawie też. 6 buław, bardzo pozytywna karta. Zapowiada dobre nowiny, osiągniecie celu, w tym przypadku spotkanie się z mężczyzną w typie Króla denarów. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 22 Października 2013 Maestro Napisano 22 Października 2013 Powinno do niej dojść, po chwili wahań i wątpliwości:) Cytuj
iridos Napisano 22 Października 2013 Napisano 22 Października 2013 gdybyś zapytała o pracowanie tam to skłonna byłabym być na tak natomiast pytasz o rozmowę ja jestem na nie daj znać w każdym razie 1 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 22 Października 2013 Napisano 22 Października 2013 Jak zrealizuje się moje oczekiwanie ,że zostanę zaproszona na rozmowę kwalifikacyjną ? 2 mieczy, 6 buław, Król denarów Wg tych kart moim zdaniem zostaniesz zaproszona Cytuj
panna.marta Napisano 22 Października 2013 Napisano 22 Października 2013 dostaniesz zaproszenie, ale coś nie dokońca Ci się tam spodoba Cytuj
werka81 Napisano 23 Października 2013 Autor Napisano 23 Października 2013 (edytowane) Dziekuję za pomoc gdybyś zapytała o pracowanie tam to skłonna byłabym być na taknatomiast pytasz o rozmowę ja jestem na nie daj znać w każdym razie Taka wersja też mi przeszła przez myśl. Ze będę musiała się wycofać z tego pomysłu,bo właściciel znalazł może kogoś ze swojego otoczenia na to miejsce. poczekamy zobaczymy...zweryfikuję na pewno Edytowane 23 Października 2013 przez werka81 Cytuj
panna.marta Napisano 23 Października 2013 Napisano 23 Października 2013 w podsumie masz księżyc z połączeniem tych kart może być pół na pół. Sama karta na wejściu 2 mieczy to konflikt lub niemożność podjęcia decyzji, zatem początek powinien być gorszy,potem tylko lepiej. Cytuj
Cicha23 Napisano 23 Października 2013 Napisano 23 Października 2013 w podsumie masz księżyc z połączeniem tych kart może być pół na pół. Sama karta na wejściu 2 mieczy to konflikt lub niemożność podjęcia decyzji, zatem początek powinien być gorszy,potem tylko lepiej. Na pewno księżyc? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 23 Października 2013 Maestro Napisano 23 Października 2013 Na pewno księżyc? Suma Kapłan, z HB masz Sprawiedliwość Cytuj
werka81 Napisano 23 Października 2013 Autor Napisano 23 Października 2013 Suma Kapłan, z HB masz Sprawiedliwość zatem ,zanim kogoś wybierze na to stanowisko -raczej spotka się na rozmowie z każdym chętnym zgłoszonym w tym tyg. tak ? Cytuj
panna.marta Napisano 23 Października 2013 Napisano 23 Października 2013 tak, racja- nie wiem czemu mi się pomyliło. Chyba pomyliłam wątki. Więc jeśli kapłan, to ktoś może się długo zastanawiać zanim Cię zaprosi albo zaufać komuś, kto Cię poleca Cytuj
werka81 Napisano 24 Października 2013 Autor Napisano 24 Października 2013 Witam. Jak zrealizuje się moje oczekiwanie ,że zostanę zaproszona na rozmowę kwalifikacyjną ? 2 mieczy, 6 buław, Król denarów Po części mogę zweryfikować już dziś Właściciel firmy przyjął jakąś dziewczynę wczoraj. Ma ona zacząć w poniedziałek ,a po trzech dniach ma zdecydować co z nią będzie dalej. Jeśli się okaże ,ze się nie nadaje-ma zadzwonić do mnie. Tak więc pozostaje mi czekanie do środy. Cytuj
iridos Napisano 24 Października 2013 Napisano 24 Października 2013 stad te zamknięte oczy na początku Cytuj
Gość Nayala Napisano 24 Października 2013 Napisano 24 Października 2013 ..i 6 bulaw. ot porot kogos z przeszlosci....wiec trzymam za Ciebie kciuki! Cytuj
panna.marta Napisano 24 Października 2013 Napisano 24 Października 2013 ja bym w tej sytuacji położyła nowe karty. Bo tu widać,że pytanie wypełniło się do końca. Podejmuje decyzję 2 mieczy, że już znalazł 6 buław i krol denarów, to szef. Cytuj
werka81 Napisano 24 Października 2013 Autor Napisano 24 Października 2013 ja bym w tej sytuacji położyła nowe karty. Bo tu widać,że pytanie wypełniło się do końca. Podejmuje decyzję 2 mieczy, że już znalazł 6 buław i krol denarów, to szef. No tak,ale on umówił się z nią zanim dowiedział się o mnie czyli nie miał żadnego dylematu kogo zatrudnić. Czy to ma jakieś znaczenie w tej sytuacji? Cytuj
panna.marta Napisano 24 Października 2013 Napisano 24 Października 2013 No może ma, bo teraz jest inna nowa sytuacja, ale jak nie chcesz kłaść kart,to przecież nikt Cię do tego nie zmusza. Cytuj
werka81 Napisano 25 Października 2013 Autor Napisano 25 Października 2013 No może ma, bo teraz jest inna nowa sytuacja, ale jak nie chcesz kłaść kart,to przecież nikt Cię do tego nie zmusza. Masz rację, położę nowe ale wcześniej chciałam dokładnie zrozumieć te,dlatego pytałam czy ta sytuacja mogłaby mieć jakieś znaczenie Cytuj
werka81 Napisano 31 Października 2013 Autor Napisano 31 Października 2013 Weryfikacja Nie zaproszono mnie na tą rozmowę,podpisano 3-miesięczną umowę z tą dziewczyną którą wzięli na trzydniową próbę. Bardzo dziękuję wszystkim za pomoc Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi