Skocz do zawartości

Rozkład Rzymski do końca 2013 r.

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano (edytowane)

8 buław, Giermek Monet, Głupiec, Królowa Buław,3 monet Giermek Mieczy 7 mieczy

As buław 8 kielichów As mieczy Pustelnik 9 mieczy 2 mieczy 5 buław

9 kielichów Cesarzowa Śmierć 2 kielichów 2Monet 7 Monet Mag

1, 8, 15 - Niedaleka przeszlosc 8 buław As buław 9 kielichów suma Kochankowie HB Księzyc/Pustelnik duzo kontaktów, sporo rozmów,ogólnie wesoło

2, 9, 16 - Emocje i milosc Giermek Monet 8 kielichów Cesarzowa suma Diabeł HB Siła/Kapłanka powracające kontakty z panem,pojawia sie i znika

3, 10, 17 - Pragnienia Głupiec As Mieczy Śmierć suma Umiarkowanie HB Umiarkowanie/Kapłan mam dośc dziecinnych zagrywek i urywanych kontaktów, chcę być traktowana powaznie

4, 11, 18 - To, czego mozna sie spodziewac Królowa Buław Pustelnik 2 kielichów suma Mag HB Siła/Kapłanka nie wiem, samotność w związku,czy jakas głębsza relacja z kimś?

5, 12, 19 - To, czego sie nie spodziewam 3 monet 9 mieczy 7 monet suma Kapłan HB Słońce/Koło/Mag trudny rozwój jakiejs relacji, sporo przeszkód po drodze i duzo cierpliwości

6, 7, 13, 14, 20, 21 - To, co sie wydarzy do końca 2013 r. Giermek Mieczy 7 mieczy2 mieczy 5 buław 7 monet Mag suma Wieża HB Głupiec/Cesarz

jeszcze mnie czeka sporo nieporozumień, dociekań,kłamstw, może ktos sie będzie do mnie dobijał, nie wiem, w Magu wyczuwam poprawę

Karta 11 Pustelnik chyba sugeruje mi wejście wgłab siebie

Edytowane przez Inez2503
  • Lubię to! 1
Napisano
1, 8, 15 - Niedaleka przeszlosc 8 buław As buław 9 kielichów suma Kochankowie HB Księzyc/Pustelnik

dużo fajnych i miłych kontaktów, będziesz zadowolona

2, 9, 16 - Emocje i milosc Giermek Monet 8 kielichów Cesarzowa suma Diabeł HB Siła/Kapłanka
tutaj ktoś młodszy się zaznacza, jakieś chwilowe odejście z Twojej strony, będziesz się jakoś ukrywać chyba....

3, 10, 17 - Pragnienia Głupiec As Mieczy Śmierć suma Umiarkowanie HB Umiarkowanie/Kapłan
pragniesz nowego, absolutnie czegoś nowego, świeżego, chcesz, żeby wszystko się zmieniło, żeby zaszła jakaś totalna transformacja i nareszcie upragniona stabilizacja, normalność

4, 11, 18 - To, czego mozna sie spodziewac Królowa Buław Pustelnik 2 kielichów suma Mag HB Siła/Kapłanka
chyba będziesz pomagać jakiejś przyjaciółce, albo z kimś pogłębisz relacje
5, 12, 19 - To, czego sie nie spodziewam 3 monet 9 mieczy 7 monet suma Kapłan HB Słońce/Koło/Mag
pomyślałam sobie o tym, że coś zgłębisz w związku ze snami...że może nauczysz się je lepiej obserwować...
6, 7, 13, 14, 20, 21 - To, co sie wydarzy do końca 2013 r. Giermek Mieczy 7 mieczy 2 mieczy 5 buław 7 monet Mag suma Wieża HB Głupiec/Cesarz
no niestety jakieś nieporozumienia, kłamstwa, przepychanki...
Karta 11 Pustelnik
- spojrzenie w głąb siebie, ale też starać się być poza problemami...
  • Lubię to! 1
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • Maestro
Napisano

WERYFIKACJA

1, 8, 15 - Niedaleka przeszlosc 8 buław As buław 9 kielichów suma Kochankowie HB Księzyc/Pustelnik duzo kontaktów, sporo rozmów,ogólnie wesoło

Sporo kontaktów, zabaw, ale i propozycji bez pokrycia (np.pan chciał się spotkac i....uciekał nagle, potem znowu i znowu...

2, 9, 16 - Emocje i milosc Giermek Monet 8 kielichów Cesarzowa suma Diabeł HB Siła/Kapłanka powracające kontakty z panem,pojawia sie i znika

3, 10, 17 - Pragnienia Głupiec As Mieczy Śmierć suma Umiarkowanie HB Umiarkowanie/Kapłan mam dośc dziecinnych zagrywek i urywanych kontaktów, chcę być traktowana powaznie

4, 11, 18 - To, czego mozna sie spodziewac Królowa Buław Pustelnik 2 kielichów suma Mag HB Siła/Kapłanka nie wiem, samotność w związku,czy jakas głębsza relacja z kimś?

moja relacja z panem, ktory zabiega w zasadzie weszła na wyższy poziom,ale ja chyba jej nie chcę, stąd moja izolacja w Pustelniku

5, 12, 19 - To, czego sie nie spodziewam 3 monet 9 mieczy 7 monet suma Kapłan HB Słońce/Koło/Mag trudny rozwój jakiejs relacji, sporo przeszkód po drodze i duzo cierpliwości

6, 7, 13, 14, 20, 21 - To, co sie wydarzy do końca 2013 r. Giermek Mieczy 7 mieczy2 mieczy 5 buław 7 monet Mag suma Wieża HB Głupiec/Cesarz

jeszcze mnie czeka sporo nieporozumień, dociekań,kłamstw, może ktos sie będzie do mnie dobijał, nie wiem, w Magu wyczuwam poprawę

tak jak pisałam, zostałam przez kogos oszukana, tzn. nie mówił mi całej prawdy,pojawiali sie rózni koło mnie, nie wiem co ten Mag, może ktoś znowu zacznie coś..

Karta 11 Pustelnik chyba sugeruje mi wejście wgłab siebie

duzo bardziej słucham siebie niż kiedykolwiek wczesniej