Destiny80 Napisano 22 Października 2013 Napisano 22 Października 2013 Hej.Proszę o pomoc.A mianowicie sen pamiętam od momentu jak wraz ze znajomymi wchodzę do pokoju w którym jest około 8 łóżek I nic poza tym.Pokój był raczej przytulny, nie było w nim okien ale nie zwracałam na to uwagi we śnie...Jestem pewna że były ze mną bliskie Mi osoby,przyjaciele I w tym moja siostra z mężem I mój narzeczony.Były same pary,a Ja się o wszystkich troszczyłam I dbałam o to aby wszyscy mieli łóżko,ale jedna sofa była rozwalona I martwiłam sie ze moja siostra z mężem nie będzie miała gdzie spać.Ale okazało się ze jednak wszyscy mają się gdzie położyć więc I Ja się położyłam bo byłam mega spiąca I już prawie odpłynełam ,było mi tak błogo ale narzeczony troskliwie powiedział nie dając mi zasnąć że muszę najpierw zmyć makijaż I rozebrać się:)Weśnie miałam poczucie że jestem ich przywódcą,takiem opiekunem. Bardzo proszę odpowiedzieć co oznacza we śnie taka senność.Z gory dziękuję Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi