Skocz do zawartości

konie i jezioro

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam

myslę już nad tym snem kilka dni,i jeśli może mi ktos pomóc to prosiłbym o takową pomoc:

śniło mi się że pływałem ze stadem koni w jeziorze lub stawie- na pewno nie morzu

konie były różnej maści,na jednym nawet kawałek się przepłynełem,był to spokojny sen czułem się w ich towarzystwie bezpiecznie

czy ktoś z tu obecnych wie co on on oznacza,bo żaden sennik mi nie pomógł

Napisano

myslę, że tutaj konie występuja jako zwierzęta mocy. polecam Ci filmik Marii Bucardi, własnie o zwierzętach mocy.

masz tu link

• Lubię to! 1
Napisano

dzięki bardzo- coś o tym słyszałem,to chyba daimony o ile się nie mylę

ale czemu akurat całe stado?

Napisano

zwróć uwagę na masć, na zachowanie koni. też miałam to zwierze mocy swojego czasu w swoim otoczeniu jako bardzi znaczące. w oparciu o tamten film zrozumiałam, że byc może faktycznie należy się zebrac w sobie i być wybitnie silnym w danym okresie czasu, niezłomnym, niezaleznym silnym jak koń. a zaowocuje to podziwem ze strony otoczenia. w końcu to niezależne, dzikie zwierzę więc i Tobie byc może potrzeba wolności. zauważ, że Tobie towarzyszył spokój a to bardzo wazne. nie bałes się koni. nawet na jednym płynąłeś. w moim odczuciu- chociaż Cie nie znam, powinienes bardziej przyjżec sie ich życiu, zastanowić sie nad tym co Ci w nich imponuje i na co wybitnie zwracasz w nich uwagę, a byc może powinieneś to odwzorowac w swoim życiu.

dlaczego całe stado? moze to po prostu potęguje znaczeni snu, a z drugiej strony koń jest zwierzęciem stadnym więc trzymaj sie blisko przyjaciół?

Napisano

nie mam pojęcia........... myślałem bardziej w stronę mego znaku zodiaku bo jestem Strzelcem