Skocz do zawartości

4rty kwartał .. lekko opóźniony jak mój powrót tutaj

gethard

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Hej

Czas płynie nieubłaganie a życie nie oszczędza :icon_smile:

Pytanie: Co mnie czeka w tej końcówce roku Co ma dla mnie Pan Czas - może rozumie wszystko ale skrupułów też nie ma :)

Rozkład 3 rzędy w/g Pani Jaśniak

Przeszłość - co było, co mnie tu przywiodło

Rycerz Kielichów, 7 Mieczy, Kochankowie odwróceni, Gwiazda odwrócona, 6 kielichów

Teraźniejszość - co ma wpływ teraz

4 kielichów odwrócone, 2 kielichy, Królowa Mieczy odwrócona, Diabeł odwrócony, 8 mieczy

Przyszłość - co wyniknie z tego

6 buław, 8 buław, 5 kielichów, Cesarzowa, 3 mieczy odwrócone

Przeszłość

w tym rycku kielichów to chyba trochę ja .. z nadzieją na zmiany na to że intuicja mnie nie zawiedzie i wszystko jest możliwe Że niosę przed sobą otwarte chęci i jasno mówię dążeniach nie ukrywam chęci ... ale chyba to nie był dobry pomysł w tych 7 mieczach bo ktoś z otoczenia to źle przyjął, zinterpretował, a właściwie wykorzystał żeby osiągnąć swoje cele. A w tych odwróconych wielkich arkanach widać że z tego rozdroża nie było drogi powrotnej moje plany były nierealne nie do osiągnięcia ... mamiłem się marzeniami z 6 kielichów .. licząc że będzie dobrze jak dawniej że nie stracę tego co już osiągnąłem.

Teraźniejszość

Rozczarowanie tym co się dzieje zamknęło mnie w tych 4 kielichach To o co walczyłem czy finansowo czy uczuciowo mnie jakoś zawiodło ale odwrócone - czas na zmianę ! .. czas na 2 kielichy Jednak może czekają mnie nowe możliwości nowe perspektywy Czas nadejścia czegoś nowego. Choć w odwróconej królowej widać że to ciężka sytuacja zatruwana oskarżeniami intrygami i kombinacjami Ktoś będzie bruździł ... Dalej w odwróconym diable widać że jest to ostra walka która prowadzi do destrukcji Będą ofiary i trudne sytuacje. Co w 8 mieczy spowodowało odcięcie i izolację od tego wszystkiego błędne koło powtarzające się sytuacje ale jednocześnie jakieś wyparcie i szanse na dalsze konkretne decyzje.

Przyszłość

Czas na wyjście z marazmu pozostawienie przeszłości za sobą i krok do przodu co będzie miało sens w 8 buław prowadzących do celu choć pociągnie konsekwencje w 5 kielichów -zranienie i ból które zada cesarzowa patrząc na to wszystko z góry i nie mająca skrupułów przed wykorzystaniem sytuacji, oszczerstwami i pomówieniami w 3 mieczach ... będą zmiany ale będą wiele kosztować...

Natłok kielichów, buławy i miecze ... Wielkie arkana głównie w pozycji odwróconej .. wszystko kręci się wokół zmian które mają korzenie w przeszłości i muszą nastąpić ale będą nieść za sobą bolesne konsekwencje Zmiany zmiany zmiany niewiele o sprawach doczesnych całością rządzi sfera uczuciowa - od niej wszystko zależy. Jednocześnie gdzieś w tym wszystkim widzę przestrogę przed chorobą i problemami .. ale nie potrafię tego umiejscowić

Co sądzicie .. bo ja szczerze mówiąc w interpretacji dla samego siebie popełniam wiele błędów kierując się swoimi chęciami i emocjami ...

Będę wdzięczny za inne neutralne spojrzenie na te karty i ten krótki czas przed nowym rokiem ...

Edytowane przez gethard
zdanie więcej :)
Napisano

Rycerz Kielichów, 7 Mieczy, Kochankowie odwróceni, Gwiazda odwrócona, 6 kielichów

było pragnienie spełnienia się uczuciowego, aczkolwiek w Tobie tkwiły też zadry, jakaś forma nieufności, a może bardziej przezorności (7 mieczy) mimo pragnienia czegoś fajnego. Przywiodło Cię tu rozczarowanie,poczucie emocjonalnej bezsilności, ale przede wszystkim tracenie nadzieji (odw Gwiazda), jednak wciąż przed oczyma masz dobre mysli i wspomnienia z dobrych czasów i to one wciaż tzrymają Cię i tchną wiarę w sens działań.

4 kielichów odwrócone, 2 kielichy, Królowa Mieczy odwrócona, Diabeł odwrócony, 8 mieczy

aktualnie troszkę jesteś zniechęcony, zniesmaczony, ale wykazujesz cierpliwość z uwagi na uczucie jakim darzysz kobietę inteligentną, ale i budzącą wiele emocji w Tobie. Sprawy uczuć w tych karatch dominują i nawet jeśli wyciągałes je ogólnie to wyszły sprawy dla Ciebie najistotniejsze.

niesiony pozytywnymi pragnieniami i walecznością podejmiesz sie dalszych działań, pojawi sie zadowolenie, aczkolwiek po pewnym czasie pewne pomysły czy własne wizje mogą spotkać się z dezaprobatą co może zrodzić poczucie rozczarowania. Kobieta może zapragnąć postawić na swoim, dlatego należy zwrócić uwagę na formę przekazu i reakcje wybranki. Uważać także na własną wybuchowość, wyciszać się bo pierwsze karty pokazują skuteczne dzialanie, ale może to być też energia nagła (8 buław) jakieś nieprzemyslane działanie. Ważne by akceptować odmienne zdanie drugiej osoby, by nie rodziło to konfliktu czy smutku...po prostu akceptować...na ile możliwe...bez emocji to może pomóc ustrzec Cię przed konsekencjami nadmiernej spontaniczności w dzialaniach lub słowach :)

Powodzenia - trzymam kciuki :okok:

Napisano

jak zawsze trafnie Daffne choć troszeczkę w interpretacji przyszłości sie rozbiegamy .. ale to standard Jak pisałem ja mam problem z czytaniem dla siebie :) a Twoje interpretacje zawsze był celne :)

:poklon:

Napisano

no dobra jakoś Ci wybaczę :) tylko ze względu na te setki kilometrów No i oczywiście uczucia Igi :)))

Napisano

Przywiodla Cie intuicja, może wręcz serce... ale też potrzeba wybadania terenu, zdobycie informacji (7 mieczy),

moze takich ktore ulatwiły by podjecie decyzji, która chyba nie została ostatecznie podjęta (Kochankowie + Gwiazda).

6 kielichw mowi w sasiedztwie odwroconej Gwiazdy mowi o braku perspektywy, zyciu przeszloscia, wspomnieniami.

Brak patrzenia w przyszlosc.

Niespelnienie, pragnienie uczucia, mozliwe ze kobiety, ktora zostala utracona (2 kieli + Krolowa Mieczy + Diabel),

Teraz tak szarpiesz sie troche w tym Diable, masz zwiazane rece i brak mozliwosci ruchu (Diabel plus 8 mieczy).

Nie wiesz na czym stoisz, a emocje w Tobie moga buzowac. Mozliwe, ze dochodza tutaj manipulacje i granie na emocjach.

(przypuszczalnie Pani).

COs ruszy do przodu. Netowa znajomosc moze rozkwitnac, mimo zaloby emocjonalnej, smutku i bolu ktory w sobie masz.

Przypuszczalnie jest to kobieta majaca dwoje lub troje dzieci. Po przejsciach.

Ogolnie w obojgu Was duzy strach przed anagazowaniem się, zdradą, ciosem w serce.

Ale mysle ze jest w tych kartach szansa na cos lepszego.

Napisano

Dzięki Cal trafnie to ująłeś. Weryfikacja, przynajmniej częściowa, podejrzewam nastąpi wcześniej niż na koniec kwartału ... bo już właśnie zaczyna sie dziać ...

Napisano (edytowane)

Niespelnienie, pragnienie uczucia, mozliwe ze kobiety, ktora zostala utracona (2 kieli + Krolowa Mieczy + Diabel),

Teraz tak szarpiesz sie troche w tym Diable, masz zwiazane rece i brak mozliwosci ruchu (Diabel plus 8 mieczy).

Nie wiesz na czym stoisz, a emocje w Tobie moga buzowac. Mozliwe, ze dochodza tutaj manipulacje i granie na emocjach.

(przypuszczalnie Pani).

No i trochę zweryfikować już można ... Niestety Cal trafiłeś tutaj w samo sedno. Strata już się dokonała w piątek (tak przy 1 listopada klimatycznie) -skasowane-.

Zobaczymy jak sprawdzi się ta przyszłość i co mnie tam czeka.

Edytowane przez gethard
zbyt prywatna wypowiedź jak na forum
  • 3 miesiące temu...
Napisano

Daffne

niesiony pozytywnymi pragnieniami i walecznością podejmiesz sie dalszych działań, pojawi sie zadowolenie, aczkolwiek po pewnym czasie pewne pomysły czy własne wizje mogą spotkać się z dezaprobatą co może zrodzić poczucie rozczarowania. Kobieta może zapragnąć postawić na swoim, dlatego należy zwrócić uwagę na formę przekazu i reakcje wybranki. Uważać także na własną wybuchowość, wyciszać się bo pierwsze karty pokazują skuteczne dzialanie, ale może to być też energia nagła (8 buław) jakieś nieprzemyslane działanie. Ważne by akceptować odmienne zdanie drugiej osoby, by nie rodziło to konfliktu czy smutku...po prostu akceptować...na ile możliwe...bez emocji to może pomóc ustrzec Cię przed konsekencjami nadmiernej spontaniczności w dzialaniach lub słowach :)

Powodzenia - trzymam kciuki

Caliel

COs ruszy do przodu. Netowa znajomosc moze rozkwitnac, mimo zaloby emocjonalnej, smutku i bolu ktory w sobie masz.

Przypuszczalnie jest to kobieta majaca dwoje lub troje dzieci. Po przejsciach.

Ogolnie w obojgu Was duzy strach przed anagazowaniem się, zdradą, ciosem w serce.

Ale mysle ze jest w tych kartach szansa na cos lepszego.

Czas na weryfikację ..

W aspekcie pracy faktycznie karty nie mogły nic pokazać .. bo nic się nie zmieniło. Jak było tak jest, jakieś drobne zmiany czy zawirowania ale kompletna stagnacja. A co do reszty .. niestety.. nic nie dało się uratowac ani nic nowego się nie pojawiło. Niestety Cal tym razem nie wyszło.. myślę że Daff była bliżej. Może popełniłem jakiś błąd mimo że pilnowałem się jak potrafiłem choć postawiłem na samokontrolę i akceptację. Tak czy inaczej posypało się wszystko co mogło. Być może sam jestem sobie winny

Gość Daffne
Napisano

przykro mi Gethardzie.... :(

trzymałam za Was mocno kciuki