x-latek Napisano 22 Października 2013 Napisano 22 Października 2013 7 Buław/Mag/Rycerz Mieczy podsumy Diabeł, HB>>Sprawiedliwość 7 Buław mój trud, może praca. Że Mag jest to fajnie, ale co ma znaczyć ta finalna karta - Rycerz? To będą jakieś pieniądze czy nie? Cytuj
panna.marta Napisano 22 Października 2013 Napisano 22 Października 2013 Będziesz o coś zaciekle walczył, kombinował z całych sił. Diabeł....mam wrażenie,że pojawić się może jakaś niewygodna dla Ciebie sytuacja i potrzebna tu będzie konfrontacja z jakimś dotychczasowym przyzwyczajeniem. Cytuj
niiwa Napisano 23 Października 2013 Napisano 23 Października 2013 7 buław z Diabłem kojarzy mi się, że ktoś cię może oszukać, nie wywiązać się z tego, co wcześniej ci obiecywał - w Ryc.Mieczy będziesz się dopominał o swoje, może nawet kłócił się - nie odpuszczaj, walcz o swoje - tu może być ostre starcie/Diabeł, Ryc.Mieczy/ Cytuj
iridos Napisano 23 Października 2013 Napisano 23 Października 2013 tu kasy nie widać w ogole jeśli już to odpływ nie jej przypływ Cytuj
Gość Euterpe Napisano 23 Października 2013 Napisano 23 Października 2013 7 Buław/Mag/Rycerz Mieczypodsumy Diabeł, HB>>Sprawiedliwość Też tu nie widzę kaski... Ale fajnie by było gdyby wyskoczyła tutaj chociaż jedna karta z denarów... Widzę tutaj działanie. Nie tylko czyny(7 buław), ale też słowa w połączeniu z inteligencją(Rycerz mieczy). Wszystko odbędzie się gwałtownie(Rycerz mieczy). Do tego dochodzi Mag. Powinno coś ruszyć A w jaką stronę, to zadaj konkretne pytanie Cytuj
beatrycze18 Napisano 24 Października 2013 Napisano 24 Października 2013 Widać twoja walkę i zmagania w jakiejś sprawie.Może w jakiś sprytny, inteligentny sposób coś wywalczysz! Cytuj
slawa Napisano 24 Października 2013 Napisano 24 Października 2013 7 Buław/Mag/Rycerz Mieczypodsumy Diabeł, HB>>Sprawiedliwość Ja tu pieniazkow nie widze.Raczej jakas walke o nowe zadania. 7Bulaw twoja dzialalnosc(moze zawodowa,moze starasz sie oprace) Jestes pewny ze postepujesz slusznie. Mag mowi o pertraktacjach zawieraniu umow,skladaniu papierow.Jezeli pracujesz powinienes poprosic o podwyzke.Jestes otwarty na nowe idee wiec moze spotkasz kogos kto ci pomoze. Podsumy mowia o walce,ktorej nie powinienes poddac valkowerem moze skorzystasz z porady adwokata. Powodzenia!:brum: Cytuj
x-latek Napisano 1 Listopada 2013 Autor Napisano 1 Listopada 2013 Weryfikacja Faktycznie, guzik co było. Zaledwie tam troszkę pieniędzy ktoś mi dał za przysługę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi