Skocz do zawartości

szkolenia

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

chciałabym się dostać na szkolenia, które będą organizowane w listopadzie. Nie jest łatwo,ale zapytałam kart czy uda mi się w tym roku dostać na takie szkolenia:

8 buław, mag I, król mieczy-> księżyc XVIII

wydaje mi się ,że się nie uda. Widać tu dużo kombinowania jakby się dostać. Wydaje mi się,że kluczowy tu jest król mieczy, który surowo oceni i wybierze innych kandydatów...

Napisano

Właśnie, ten Król Mieczy. Odkąd mam doczynienia z Tarotem to on nigdy mi nie był życzliwy.

• Lubię to! 1
Napisano

no niestety - pomimo Twoich chęci, zaangażowania widać, ze 'czegoś'jest za mało, by przejść rekrutacje

• Lubię to! 1
Napisano
czy uda mi się w tym roku dostać na takie szkolenia:

8 buław, mag I, król mieczy-> księżyc XVIII

Ja też uważam ,że niestety nie uda się osiągnąć celu w czasie o który pytasz.

• Lubię to! 1
Napisano

no król mieczy jest najgorszy, bo księżyc równie dobrze może być spełnieniem życzeń z kolei król mieczy jest kimś inteligentnym, godnym czegoś i autorytetm...więc już sama nie wiem. Może ktoś jeszcze by rzucił okiem?

Napisano

W tym księżycu mogą być też Twoje obawy i wątpliwości ,czy spełnisz wymagania postawione przez Króla mieczy.

Napisano
wymagań raczej nie ma-liczy się szybkość złoszenia :)

- właśnie, tu liczy się refleks - na zasadzie kto pierwszy ten lepszy /8 buł, MAG/ - jeśli więc znajdziesz się w tej grupie / a zakładam, że zgłosiłaś się już dawno/,

to załapanie się będzie czystą formalnością/Król Mieczy/, jeśli jednak inni byli szybsi to nic z tego.

• Lubię to! 1
Gość AngeloYasmine
Napisano

kurde ale chyba się nie dostaniesz na te szkolenia...........przykro mi

Napisano

nie biore pod uwage podsum chociaz nie raz maja w sobie coś

wiec obstawiam ze sie dostaniesz

Napisano
- właśnie, tu liczy się refleks - na zasadzie kto pierwszy ten lepszy /8 buł, MAG/ - jeśli więc znajdziesz się w tej grupie / a zakładam, że zgłosiłaś się już dawno/,

to załapanie się będzie czystą formalnością/Król Mieczy/, jeśli jednak inni byli szybsi to nic z tego.

no właśnie, masz rację może tu chodzi o refleks? 8 buław i mag-sprawne działanie. Zapisy dopiero ruszą na dniach :D

• 2 tygodnie później...
Napisano

udało mi się!!! ale jestem happy:) 8 buław zatem wskazywało na moją szybkość w dążeniu do celu:)

• 3 tygodnie później...
Napisano

bylam dzis na szkoleniu. Bylo rewelacyjne, sporo sie nauczylam i nawet dostalam mala nagrode za aktywnosc :) Daje punkciki!!

Napisano

Niiwa, idealna interpretacja-brawo.

Napisano
Niiwa, idealna interpretacja-brawo.

- Cieszę się podwójnie :) i życzę Ci powodzenia :)

POZDRAWIAM :)