panna.marta Napisano 22 Października 2013 Napisano 22 Października 2013 chciałabym się dostać na szkolenia, które będą organizowane w listopadzie. Nie jest łatwo,ale zapytałam kart czy uda mi się w tym roku dostać na takie szkolenia: 8 buław, mag I, król mieczy-> księżyc XVIII wydaje mi się ,że się nie uda. Widać tu dużo kombinowania jakby się dostać. Wydaje mi się,że kluczowy tu jest król mieczy, który surowo oceni i wybierze innych kandydatów... Cytuj
x-latek Napisano 23 Października 2013 Napisano 23 Października 2013 Właśnie, ten Król Mieczy. Odkąd mam doczynienia z Tarotem to on nigdy mi nie był życzliwy. 1 Cytuj
Trida Napisano 23 Października 2013 Napisano 23 Października 2013 no niestety - pomimo Twoich chęci, zaangażowania widać, ze 'czegoś'jest za mało, by przejść rekrutacje 1 Cytuj
werka81 Napisano 23 Października 2013 Napisano 23 Października 2013 czy uda mi się w tym roku dostać na takie szkolenia: 8 buław, mag I, król mieczy-> księżyc XVIII Ja też uważam ,że niestety nie uda się osiągnąć celu w czasie o który pytasz. 1 Cytuj
panna.marta Napisano 23 Października 2013 Autor Napisano 23 Października 2013 no król mieczy jest najgorszy, bo księżyc równie dobrze może być spełnieniem życzeń z kolei król mieczy jest kimś inteligentnym, godnym czegoś i autorytetm...więc już sama nie wiem. Może ktoś jeszcze by rzucił okiem? Cytuj
werka81 Napisano 23 Października 2013 Napisano 23 Października 2013 W tym księżycu mogą być też Twoje obawy i wątpliwości ,czy spełnisz wymagania postawione przez Króla mieczy. Cytuj
panna.marta Napisano 23 Października 2013 Autor Napisano 23 Października 2013 wymagań raczej nie ma-liczy się szybkość złoszenia Cytuj
niiwa Napisano 23 Października 2013 Napisano 23 Października 2013 wymagań raczej nie ma-liczy się szybkość złoszenia - właśnie, tu liczy się refleks - na zasadzie kto pierwszy ten lepszy /8 buł, MAG/ - jeśli więc znajdziesz się w tej grupie / a zakładam, że zgłosiłaś się już dawno/, to załapanie się będzie czystą formalnością/Król Mieczy/, jeśli jednak inni byli szybsi to nic z tego. 1 Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 23 Października 2013 Napisano 23 Października 2013 kurde ale chyba się nie dostaniesz na te szkolenia...........przykro mi Cytuj
iridos Napisano 23 Października 2013 Napisano 23 Października 2013 nie biore pod uwage podsum chociaz nie raz maja w sobie coś wiec obstawiam ze sie dostaniesz Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 23 Października 2013 Napisano 23 Października 2013 CZeść Iridios dawno cię nie było:) Cytuj
panna.marta Napisano 23 Października 2013 Autor Napisano 23 Października 2013 - właśnie, tu liczy się refleks - na zasadzie kto pierwszy ten lepszy /8 buł, MAG/ - jeśli więc znajdziesz się w tej grupie / a zakładam, że zgłosiłaś się już dawno/, to załapanie się będzie czystą formalnością/Król Mieczy/, jeśli jednak inni byli szybsi to nic z tego. no właśnie, masz rację może tu chodzi o refleks? 8 buław i mag-sprawne działanie. Zapisy dopiero ruszą na dniach Cytuj
panna.marta Napisano 31 Października 2013 Autor Napisano 31 Października 2013 udało mi się!!! ale jestem happy:) 8 buław zatem wskazywało na moją szybkość w dążeniu do celu:) Cytuj
iridos Napisano 2 Listopada 2013 Napisano 2 Listopada 2013 BRAWOOO GRATULACJE czy zależało to od faceta jakiegoś? 1 Cytuj
panna.marta Napisano 2 Listopada 2013 Autor Napisano 2 Listopada 2013 nie, widocznie mam cechy krola mieczy Cytuj
panna.marta Napisano 19 Listopada 2013 Autor Napisano 19 Listopada 2013 bylam dzis na szkoleniu. Bylo rewelacyjne, sporo sie nauczylam i nawet dostalam mala nagrode za aktywnosc Daje punkciki!! Cytuj
panna.marta Napisano 19 Listopada 2013 Autor Napisano 19 Listopada 2013 - właśnie, tu liczy się refleks - na zasadzie kto pierwszy ten lepszy /8 buł, MAG/ - jeśli więc znajdziesz się w tej grupie / a zakładam, że zgłosiłaś się już dawno/, to załapanie się będzie czystą formalnością/Król Mieczy/, jeśli jednak inni byli szybsi to nic z tego. Niiwa, idealna interpretacja-brawo. Cytuj
niiwa Napisano 20 Listopada 2013 Napisano 20 Listopada 2013 Niiwa, idealna interpretacja-brawo. - Cieszę się podwójnie i życzę Ci powodzenia POZDRAWIAM Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi