Skocz do zawartości

moje czakry

Gość AngeloYasmine

Rekomendowane odpowiedzi

Gość AngeloYasmine
Napisano

jestem chora i sprawdziłam stan swoich czakr

Czakra podstawy –5 kielichów--oj źle źle źłe jestem zmęczona życiem przeżyciami ogólnie wypalona i nieszczęśliwa

Czakra sakralna 8 mieczy--zamknełam się na przyjemności

Czakra splotu slonecznego – walet mieczy--ktoś mnie wkurwiał i tutaj też jest źle

Czakra serca – moc---serce choc dobrze mocno grzeje ciepłe ogniste albo tutaj coś się dzieje gorącego

Czakra gardla –6 denarów--hmhm dobrze funkcjonuje ile daje tyle dostaje

Czakra trzeciego oka – wisielec---hmhmm niedowidzę czegoś albo widzę wiecej niz mi się wydaje bo odwrócony ten wisielec czyli trafiają do mnie myśli niekoniecznie dla innych dostępne

Czakra korony –gwiazda--super otwarta na niebiosa

za wesoło to nie jest

• Maestro
Napisano

Jesteś po okropnym rozczarowaniu, nieporozumieniu, widać, ze Twoja pewność siebie została zachwiana bardzo, moc w sercu mówi o tym, ze próbujesz hamowac swoje emocje, nie chcesz im pozwolić na ujście, w mowie starasz się byc rzeczowa i sprawiedliwa, wydaje mi się, że jakbyś usiadła i dała sobie pozwolenie na łzy, to te ryzy by pękły i powoli uwolniłabyś energię..

Gość AngeloYasmine
Napisano
Jesteś po okropnym rozczarowaniu, nieporozumieniu, widać, ze Twoja pewność siebie została zachwiana bardzo, moc w sercu mówi o tym, ze próbujesz hamowac swoje emocje, nie chcesz im pozwolić na ujście, w mowie starasz się byc rzeczowa i sprawiedliwa, wydaje mi się, że jakbyś usiadła i dała sobie pozwolenie na łzy, to te ryzy by pękły i powoli uwolniłabyś energię..

kurde kochana masz 100% racjii,jakbym się wyryczała porządnie to by mi się wszystko odblokowało:) hehe ale dam radę

Napisano

dużo bólu i rozczarowania, moc w sercu to dla mnie taki skurcz, który trzyma i puścić nie chce...

czakra gardła - nie wszystko wypowiedziane, albo za dużo powiedziane...

trzecie oko - wisielec - myślę, że jest w zawieszeniu przez zatrzymanie energii poniżej

czakra korony - otwarta