Gość AngeloYasmine Napisano 23 Października 2013 Napisano 23 Października 2013 jestem chora i sprawdziłam stan swoich czakr Czakra podstawy –5 kielichów--oj źle źle źłe jestem zmęczona życiem przeżyciami ogólnie wypalona i nieszczęśliwa Czakra sakralna 8 mieczy--zamknełam się na przyjemności Czakra splotu slonecznego – walet mieczy--ktoś mnie wkurwiał i tutaj też jest źle Czakra serca – moc---serce choc dobrze mocno grzeje ciepłe ogniste albo tutaj coś się dzieje gorącego Czakra gardla –6 denarów--hmhm dobrze funkcjonuje ile daje tyle dostaje Czakra trzeciego oka – wisielec---hmhmm niedowidzę czegoś albo widzę wiecej niz mi się wydaje bo odwrócony ten wisielec czyli trafiają do mnie myśli niekoniecznie dla innych dostępne Czakra korony –gwiazda--super otwarta na niebiosa za wesoło to nie jest Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 23 Października 2013 Maestro Napisano 23 Października 2013 Jesteś po okropnym rozczarowaniu, nieporozumieniu, widać, ze Twoja pewność siebie została zachwiana bardzo, moc w sercu mówi o tym, ze próbujesz hamowac swoje emocje, nie chcesz im pozwolić na ujście, w mowie starasz się byc rzeczowa i sprawiedliwa, wydaje mi się, że jakbyś usiadła i dała sobie pozwolenie na łzy, to te ryzy by pękły i powoli uwolniłabyś energię.. Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 23 Października 2013 Napisano 23 Października 2013 Jesteś po okropnym rozczarowaniu, nieporozumieniu, widać, ze Twoja pewność siebie została zachwiana bardzo, moc w sercu mówi o tym, ze próbujesz hamowac swoje emocje, nie chcesz im pozwolić na ujście, w mowie starasz się byc rzeczowa i sprawiedliwa, wydaje mi się, że jakbyś usiadła i dała sobie pozwolenie na łzy, to te ryzy by pękły i powoli uwolniłabyś energię.. kurde kochana masz 100% racjii,jakbym się wyryczała porządnie to by mi się wszystko odblokowało:) hehe ale dam radę Cytuj
Iwka78 Napisano 23 Października 2013 Napisano 23 Października 2013 dużo bólu i rozczarowania, moc w sercu to dla mnie taki skurcz, który trzyma i puścić nie chce... czakra gardła - nie wszystko wypowiedziane, albo za dużo powiedziane... trzecie oko - wisielec - myślę, że jest w zawieszeniu przez zatrzymanie energii poniżej czakra korony - otwarta Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi