september1974 Posted March 16, 2009 Share Posted March 16, 2009 witam, jesli ktos mógłby zinterpretowac mój sen byłoby bardzo sympatycznie bedac w windzie zamiast odpowiedniego przycisku na pietro ( chyba 3) wcisnelam inny . zorientowalam sie po chwili i przestraszylam , bo byl to jakby boczny tor (nie znajdujacy sie w budynku) , jechalam dosc szybko , wiedzialam ze nie moge jej zatrzymac .troche bylam ciekawa jak to sie skonczy...w czasie tej szybkiej jazdy drzwi zaczely sie otwierac ,przez nie wpadalo swiatlo dzienne, spojrzalam w tamtym kierunku i zobaczylam mezczyzne w roboczym stroju , byl on jakby mechanikiem windy ( nie tylko tej ,sprawial wrazenie czlowieka ktory decyduje - lagodnie i stanowczo ) wyjal specjalny klucz i skierowal winde na wlasciwe tory. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest winteer Posted March 16, 2009 Share Posted March 16, 2009 Chyba życie Ci się pokręci, pobłądzisz trochę.. jesteś odpowiedzialną osobą (mechanik we śnie to Ty) - mądrymi decyzjami osiągniesz sukces i Twoje życie znów będzie przebiegać zgodnie z Twoimi wyobrażeniami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
september1974 Posted March 16, 2009 Author Share Posted March 16, 2009 nigdy nie pomyslalabym ze mechanik to ja, mam teraz o czym myslec. dziekuje za wskazowke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest winteer Posted March 16, 2009 Share Posted March 16, 2009 Tutaj mechanik to Twoja męska (logiczna) strona osobowości. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts