Gość AngeloYasmine Napisano 23 Października 2013 Napisano 23 Października 2013 Pan xxx odszedł dawno i wybrał Panią E ,choc ze mną utrzymuje kontakt i nawet bardzo moge na niego liczyć dziwnie się zachowuje w stosunku do mnie za bardzo ciepło pod maską przyjaźni i troskliwości ,dlatego go luknełam o co mu kamannn cel 7 buław---chce zawalczyć o mnie? co o Tobie myśli umiarkowanie as mieczy--nioo boi się rozmowy ,konfrontacji ze mną co czuje ksiezyc as pucharów---kurde on ukrywa cieple uczucia do mnie? jak się zachowuj krolowa pucharów 10 pucharów papież---jakbym byla jego kobietą??? co planuje zrobić gwiazda 10 mieczy 10 buław--odciąć się definitywnie ode mnie co ukrywa wieza 2 miecze as denarów---że coś mu nie wyszło a moż eże zerwał z panią e hehehe dlaczego pustelnik----bo czuje się samotny]zwariuje z tymi facetami,jak z dziećmi................myślą że my to zabawki i moge w nasze życie wchodzić kiedy chcą...........to się mylą Cytuj
Lulu86 Napisano 23 Października 2013 Napisano 23 Października 2013 Pan xxx odszedł dawno i wybrał Panią E ,choc ze mną utrzymuje kontakt i nawet bardzo moge na niego liczyć dziwnie się zachowuje w stosunku do mnie za bardzo ciepło pod maską przyjaźni i troskliwości ,dlatego go luknełam o co mu kamannncel 7 buław---chce zawalczyć o mnie? co o Tobie myśli umiarkowanie as mieczy--nioo boi się rozmowy ,konfrontacji ze mną co czuje ksiezyc as pucharów---kurde on ukrywa cieple uczucia do mnie? jak się zachowuj krolowa pucharów 10 pucharów papież---jakbym byla jego kobietą??? co planuje zrobić gwiazda 10 mieczy 10 buław--odciąć się definitywnie ode mnie co ukrywa wieza 2 miecze as denarów---że coś mu nie wyszło a moż eże zerwał z panią e hehehe dlaczego pustelnik----bo czuje się samotny]zwariuje z tymi facetami,jak z dziećmi................myślą że my to zabawki i moge w nasze życie wchodzić kiedy chcą...........to się mylą Cel chce coś Zrobić rozmawiać. Mysle ze sie trochę boi, mysle ze sam nie wie co chce, coś mi świta ale nie wiadomo co..? As kielichow to zalążek a nie uczucie. Planuje sie odseparowac jest zmęczony. Ukrywa ze mu coś nie idzie za dobrze nie wie co ma zrobić. Dlaczego. Bo chce przemyśleć. Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 23 Października 2013 Napisano 23 Października 2013 masz rację hehe a co mi tam dawno go już odpuściłam ,tylko dziwi mnie jego zainteresowanie i troska o mnie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi