Skocz do zawartości

tajna kieszeń an zapomnianego pana xxxxx

Gość AngeloYasmine

Rekomendowane odpowiedzi

Gość AngeloYasmine
Napisano

Pan xxx odszedł dawno i wybrał Panią E ,choc ze mną utrzymuje kontakt i nawet bardzo moge na niego liczyć dziwnie się zachowuje w stosunku do mnie za bardzo ciepło pod maską przyjaźni i troskliwości ,dlatego go luknełam o co mu kamannn

cel 7 buław---chce zawalczyć o mnie?

co o Tobie myśli umiarkowanie as mieczy--nioo boi się rozmowy ,konfrontacji ze mną

co czuje ksiezyc as pucharów---kurde on ukrywa cieple uczucia do mnie?

jak się zachowuj krolowa pucharów 10 pucharów papież---jakbym byla jego kobietą???

co planuje zrobić gwiazda 10 mieczy 10 buław--odciąć się definitywnie ode mnie

co ukrywa wieza 2 miecze as denarów---że coś mu nie wyszło a moż eże zerwał z panią e hehehe

dlaczego pustelnik----bo czuje się samotny]zwariuje z tymi facetami,jak z dziećmi................myślą że my to zabawki i moge w nasze życie wchodzić kiedy chcą...........to się mylą

Napisano
Pan xxx odszedł dawno i wybrał Panią E ,choc ze mną utrzymuje kontakt i nawet bardzo moge na niego liczyć dziwnie się zachowuje w stosunku do mnie za bardzo ciepło pod maską przyjaźni i troskliwości ,dlatego go luknełam o co mu kamannn

cel 7 buław---chce zawalczyć o mnie?

co o Tobie myśli umiarkowanie as mieczy--nioo boi się rozmowy ,konfrontacji ze mną

co czuje ksiezyc as pucharów---kurde on ukrywa cieple uczucia do mnie?

jak się zachowuj krolowa pucharów 10 pucharów papież---jakbym byla jego kobietą???

co planuje zrobić gwiazda 10 mieczy 10 buław--odciąć się definitywnie ode mnie

co ukrywa wieza 2 miecze as denarów---że coś mu nie wyszło a moż eże zerwał z panią e hehehe

dlaczego pustelnik----bo czuje się samotny]zwariuje z tymi facetami,jak z dziećmi................myślą że my to zabawki i moge w nasze życie wchodzić kiedy chcą...........to się mylą

Cel chce coś Zrobić rozmawiać. Mysle ze sie trochę boi, mysle ze sam nie wie co chce, coś mi świta ale nie wiadomo co..? As kielichow to zalążek a nie uczucie. Planuje sie odseparowac jest zmęczony. Ukrywa ze mu coś nie idzie za dobrze nie wie co ma zrobić. Dlaczego. Bo chce przemyśleć.

Gość AngeloYasmine
Napisano

masz rację hehe a co mi tam dawno go już odpuściłam ,tylko dziwi mnie jego zainteresowanie i troska o mnie