Skocz do zawartości

Co mnie dobrego spotka? Z weryfikacja:)

GdzieTaIrlandia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Co mnie dobrego spotka w miesiącu.. po dwie karty na każdy miesiąc:) Rozklad z weryfikacja:)

Pażdziernik-3 kielichów,6 monet-tutaj radosna nowina,wiadomosc?

Listopad-As buław,Królowa Mieczy-Pragnienie wpowadzenia jakiś zmian do swojego życia. Może przestane byc taka perfekcyjna i zarazem surowa?

Grudzień-GWIAZDA,Paż Buław-jakas możliwość kształcenia? ten msc wydaje mi się spokojnym,poświecenie czasu córce.

Styczeń-As Kielichów,Paż monet-Chyba zdam sobie sprawę z tego,ze u mnie emocje biorą górą i muszę się jeszcze wiele nauczyć?

Luty-7 kielichów,SAD-jakiś powrót do pierwotnych planów,albo jakas dobra pozytywna propozycja która mi sie natrafi.

Marzec-10 mieczy, Rycerz monet-coś się skończy,ale nie zabije to mojej motywacji..

Kwiecień-KOCHANKOWIE,2 monet-Będę postawiona przed dokonaniem jakiegos wyboru,albo ktos pojawi sie w moim zyciu?

Maj-Rycerz Mieczy,SWIAT,10 monet->7 monet-Nie wiem,ale tutaj skojarzyło mi się to z nagłą zmiana miejsca zamieszkania i ogólnie przychylny czas.

Proszę o pomoc i sugestie:)

Dziekuję serdcznie

• Lubię to! 1
Napisano

Rozkład ogólnie jest pozytywny.Widać , że nadejdą zmiany -zadziałasz w tym kierunku.

Możliwe, że pojawi się mężczyzna w twoim życiu. Będziesz postawiona przed jakimś wyborem-uczucia, wyjazd ?Może to być bezpośrednio ze sobą związane.

Napisano
Pażdziernik-3 kielichów,6 monet-

Wspólny wypad + wydatek pieniężny, np. wyjście ze znajomymi na pizzę. Albo i też ktoś Ci odda dług.

Listopad-As buław,Królowa Mieczy-

początek, ale zachowasz zdrowy rozsądek

Grudzień-GWIAZDA,Paż Buław-

będziesz mieć nadzieję na spotkania pana/Don Juana, który nie będzie Ci obojętny, przy którym nie będziesz się nudzić

Styczeń-As Kielichów,Paż monet-

początek uczucia z dozą rozsądku(monety)

Luty-7 kielichów,SAD-

marzenie o odrodzeniu się(siebie, znajomości itd...)

Marzec-10 mieczy, Rycerz monet-

nie lubię 10 mieczy, ale cokolwiek się stania, poczujesz się przybita, nie będzie do końca tak źle(rycerz monet). Czasami nam się zdaje, że źle się stało, np. rozstaliśmy się z kimś, ale czas później pokazuje, że w ostatecznym rozrachunku wyszło nam to na dobre :)

Kwiecień-KOCHANKOWIE,2 monet-

połączenie, możliwe na poziomie zawodowym(monety), współpraca z kimś, wątpliwości, należałoby podjąć decyzję.

Maj-Rycerz Mieczy,SWIAT,10 monet->7 monet-

szybkie działanie za pomocą słów+intelektu w obrębie własnego świata, miłe spotkanie w gronie najbliższych, możliwe, że uda Ci się coś zaoszczędzić(7monet - mnie ta karta wypadła na dzień, w którym wpadłam na pomysł, co zrobić, aby dużo nie wydać, a być zadowolonym :) )

Napisano

Pażdziernik- 3 kielichów, 6 monet- Urodziny od szwagra,fajny rodzinny czas:)

• 2 miesiące temu...
Napisano

Weryfikacja

Listopad-As buław,Królowa Mieczy-

Grudzień-GWIAZDA,Paż Buław-

troszkę pracy było i generalnie swoiste tłumaczenia,ze bedzie dobrze,wygladanie racjonalnie za nowymi lądami. Grudzien-tak jak myślalam,czas poświecony córce,dobrze spędzone swieta:)
Napisano

Styczeń-As Kielichów,Paż monet w styczniu dostrzeżesz szasne na uczucie może to być chęć pracy nad relacją z kimś z przeszłości

Luty-7 kielichów,SAD pełen uczuciowości i marzeń (bardzo dobry pod względem uczuć miesiąc)

Marzec-10 mieczy, Rycerz monet w marcu skupisz się na solidnych relacjach i zaczniesz skupiać się na trwałości i tym co daje bezpieczeństwo

Kwiecień-KOCHANKOWIE,2 monet w kwietniu znów stan zakochania i rozważanie co zrobić

Maj-Rycerz Mieczy,SWIAT,10 monet->7 monet maj sprawi że otworzysz się na świat, zaczniesz cieszyć się tym co masz, zaczniesz zauważać to co masz :))