beatrycze18 Napisano 24 Października 2013 Napisano 24 Października 2013 Jak potoczy się moje życie uczuciowe w 2014 roku? Sąd ostateczny, król mieczy, cesarz Ja, to widzę tak , powrót do jakiegoś byłego[mieczowego, cesarz? może to eks mąż on był zodiakalną wagą Prześladuje mnie ten mieczowy! Ta karta w rozkładach na pytania o mężczyznę, związek cały czas pojawia się. Proszę zerknijcie na to:prosi: Cytuj
Gość Euterpe Napisano 24 Października 2013 Napisano 24 Października 2013 odżyje relacja z kimś, kogo już znasz. Możesz też spotkać kogoś, dzięki czemu odżyjesz. Oczywiście nad tym wszystkim będzie kontrola - król mieczy, cesarz. Przy czym jeden z nich może oznaczać Ciebie. Wielkiego szału tu nie ma. Z sumowania wychodzi XI Sprawiedliwość - jak się mylę, niech ktoś poprawi Zbyt wiele tutaj kalkulacji i rozsądku, aby poddać się uczuciom. Cytuj
Gość bakea Napisano 24 Października 2013 Napisano 24 Października 2013 Kurcze .. możliwe że się odrodzi relacja właśnie z ex... cesarz na końcu zawsze pokazuje mi partnera tego docelowego czyli właściwego ( mąż, ojciec) Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 24 Października 2013 Napisano 24 Października 2013 Sprawiedliwosc oznacza zgode Cytuj
Gość Euterpe Napisano 24 Października 2013 Napisano 24 Października 2013 albo i kalkulację, opłaca się to czy nie...??? Cytuj
beatrycze18 Napisano 24 Października 2013 Autor Napisano 24 Października 2013 Sprawiedliwosc oznacza zgode Sprawiedliwość wyszła w podsumie? Cytuj
iridos Napisano 24 Października 2013 Napisano 24 Października 2013 a juz po rozwodzie ?czy ten rozwód dopiero będzie bo karty o tym mogą traktować Cytuj
beatrycze18 Napisano 24 Października 2013 Autor Napisano 24 Października 2013 a juz po rozwodzie ?czy ten rozwód dopiero będzie bo karty o tym mogą traktować Po rozwodzie 4 lata. Cytuj
iridos Napisano 24 Października 2013 Napisano 24 Października 2013 to tu może jakaś kwestia formalna wyjść z przeszłości ewentualnie prawne tu udanego życia uczuciowego nie widać coś z przeszłości wróci ale nie uczucie Cytuj
slawa Napisano 24 Października 2013 Napisano 24 Października 2013 Ja tu widze rowniez,ze cos powroci z przeszlosci ale bardziej sprawy urzedowe. Cytuj
Gość Nayala Napisano 24 Października 2013 Napisano 24 Października 2013 mnei ten mieczowy kojarzy sie z tym cesarzem w odnieseniu do innego rozkladu ...ktos z ki m wiazaly Cie jakies sprawy formalne...a zatem maz. krol to czesto prawnik jakies wazne dokumenty... ktos kto nimi zarzada, na stanowisku... odzyje relacja z eks? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi