Gość AngeloYasmine Napisano 24 Października 2013 Napisano 24 Października 2013 Chora jestem i mi się nudzi:) więc sprawdzam ogólne rozkłady ,uczę się nowych ...............ten mi się spodobał.Dzięki Gdzietairlandia sprawdzam na rok czasu do końca 2014 roku sprawy miłosne u mnie 1. Co było i nie wróci? królowa buław--nie wrócę ja ta energiczna ognista ,wyciszę się chyba i zmienię z walecznej babki 2.To co jest i przemija? 7 kielichów--- 3. To co pozostanie nadal?- 4 buławy--moje zamknięcie się na miłość??? 4.To co nadejdzie/nadchodzi?koło dołożyłam 9 buław-niespodziewanie los podsunie rozwiązanie 5. Najważniejsze wydarzenie-sprawiedliwosc--hm jakaś legalizacja oficjalny dojrzały związek??? 6.Na co wpływu mieć nie będe?rycerz kielichów--na pana który odszedł w niepamięć 7.Co szczególnie zaskoczy/ucieszy?rycerz monet--nowy mężczyna stabilny i rzeczowy 8.Co osiągnę a się nie spodziewam? - 3 miecze dołożyłam królowa kielichów--kurde źle to wygląda albo rozbije związek jakiś albo sama się uporam z blokowaniem uczuć 9.Dobra rada kart- papież ----hmhm znowu jakieś zasady stabilny związek A jak wy myślicie??? Cytuj
Gość Euterpe Napisano 24 Października 2013 Napisano 24 Października 2013 (edytowane) 1. Co było i nie wróci? królowa buław-- nie wróci już namiętność, szał, lekkie podchodzenie do spraw sercowych 2.To co jest i przemija? 7 kielichów--- mijają fantazje, marzenia 3. To co pozostanie nadal?- 4 buławy-- buławy to namiętność, 4 zaś to będzie ograniczać, Twoja 'energia' będzie nadal w ukryciu, zachowasz ją dla siebie, zwłaszcza, że królowa już odeszła 4.To co nadejdzie/nadchodzi?koło dołożyłam 9 buław- samotność, jeżeli chodzi o partnera, możesz mieć z kim pogadać, ale kogoś na 'chłopaka' może być ciężko znaleźć 5. Najważniejsze wydarzenie-sprawiedliwosc-- kalkulacja i wyrok. 6.Na co wpływu mieć nie będe?rycerz kielichów-- nie będziesz mieć wpływu na uczucia, w okazywaniu ich komuś albo ktoś Ciebie nimi obdaruje, przy czym nie koniecznie musi to być płeć przeciwna, np. rodzina Cię może wspierać, koleżanka zaproponuje wypad do kina itp... 7.Co szczególnie zaskoczy/ucieszy?rycerz monet-- jakby to jeszcze powiązać z poprzednim pytaniem, uznam, że czeka Cię miła niespodzianka, ale nie licz, że szybko się to stanie(to najpowolniejszy rycerz ze wszystkich) 8.Co osiągnę a się nie spodziewam? - 3 miecze dołożyłam królowa kielichów-- możesz przez kogoś płakać. Albo pogodzisz się ze złamanym sercem i zaczniesz znowu być otwarta na uczucia 9.Dobra rada kart- papież ---- zachowaj rozsądek, kształć się i pomagaj innym, np. udzielając korków. Skup się na sobie, nie zapominając, że inni też Cię mogą potrzebować. Edit: zerwałaś z kimś, przeżyłaś niedawno rozstanie? Edytowane 24 Października 2013 przez Euterpe Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 24 Października 2013 Napisano 24 Października 2013 wieczorem zajrze:* zapisuje sie:) Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 24 Października 2013 Napisano 24 Października 2013 nio cała prawda zerwałam znajomość ..............po wielu latach życia w kłamstwie i oszustwie......... mam nadzieję w końcu na normalne życie:) Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 24 Października 2013 Napisano 24 Października 2013 wieczorem zajrze:* zapisuje sie:) ok w końcu to twój rozkład hehehe Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 24 Października 2013 Napisano 24 Października 2013 Ja myślę,że to nie koniec tego zwiazku..chwilowo jest zamkniecie i przeczekanie..ale Pan jest troche rozchwiany,często dziala impulsywnie pod wpływem emocjii. Teraz jestes troche zamknieta w sobie ale uzyskasz spokój i równowage. Ja myślę,że Pana jeszcze najdzie impuls na prace nad tym zwiazkiem,ale do tego czasu zanim to nastąpi uleczysz swoje złamane serce(SPRAWIEDLIWOSC,3 mieczy,Królowa Kielichów) juz nie bedziesz taka podatna na zaloty.. Radą jest-trzymać sie swoich zasad,ale i pozwolić wypowiedziec sie drugiemu człowiekowi,wysłuchać i przeanalizować. Cytuj
niiwa Napisano 24 Października 2013 Napisano 24 Października 2013 1. Co było i nie wróci? królowa buław - no zanika w tobie pewność siebie i to, że wodziłaś facetów a oni tańczyli jak chciałaś -:brum: - 2.To co jest i przemija? 7 kielichów - teraz sama nie wiesz czego chcesz, czy romansu, czy stałego związku, czy tez wygranej w lotku :crazyangel: 3. To co pozostanie nadal?- 4 buławy - pragnienie aby znaleźć swoje miejsce na ziemi, w którym zaznasz szczęścia i poczucia bezpieczeństwa 4.To co nadejdzie/nadchodzi?koło dołożyłam 9 buław - los cię zaskoczy a ty? - zaczniesz się obawiać czy w to wejść? - odezwie się twoja ambicja 5. Najważniejsze wydarzenie-sprawiedliwosc - trzeba będzie się wykazać lojalnością, zachować poczucie rozsądku 6.Na co wpływu mieć nie będe?rycerz kielichów- - Pan będzie cię bajerował - a ty mu będziesz ulegała - jak liść na wietrze 7.Co szczególnie zaskoczy/ucieszy?rycerz monet - nom, że to może być ktoś z pracy ktoś z kim prowadzisz interesy albo ktoś doskonale ci znany na co dzień 8.Co osiągnę a się nie spodziewam? - 3 miecze dołożyłam królowa kielichów - uzmysłowisz sobie w końcu - zajarzysz o co kaman i z tej QBuław na początku przeistoczysz się w QPucharów - oj biada ci Angelo:serducho: możesz cierpieć i poczuć się niedoceniona.. 9.Dobra rada kart- papież - trzymaj się swoich zasad moralnych - one zachowają twoje poczucie godności wobec samej siebie - a i inni będą cię za to szanować Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 25 Października 2013 Napisano 25 Października 2013 1. Co było i nie wróci? królowa buław - no zanika w tobie pewność siebie i to, że wodziłaś facetów a oni tańczyli jak chciałaś -:brum: - ha ha ha dobre sobie 2.To co jest i przemija? 7 kielichów - teraz sama nie wiesz czego chcesz, czy romansu, czy stałego związku, czy tez wygranej w lotku :crazyangel:oj tak tej wygranej:P 3. To co pozostanie nadal?- 4 buławy - pragnienie aby znaleźć swoje miejsce na ziemi, w którym zaznasz szczęścia i poczucia bezpieczeństwa cała prawda 4.To co nadejdzie/nadchodzi?koło dołożyłam 9 buław - los cię zaskoczy a ty? - zaczniesz się obawiać czy w to wejść? - odezwie się twoja ambicja---oby to nie był powrót dawnego 5. Najważniejsze wydarzenie-sprawiedliwosc - trzeba będzie się wykazać lojalnością, zachować poczucie rozsądku 6.Na co wpływu mieć nie będe?rycerz kielichów- - Pan będzie cię bajerował - a ty mu będziesz ulegała - jak liść na wietrze---heheheh w to nie wierzę 7.Co szczególnie zaskoczy/ucieszy?rycerz monet - nom, że to może być ktoś z pracy ktoś z kim prowadzisz interesy albo ktoś doskonale ci znany na co dzień--pewn-ie pan znany i szukajacy swojej ścieżki 8.Co osiągnę a się nie spodziewam? - 3 miecze dołożyłam królowa kielichów - uzmysłowisz sobie w końcu - zajarzysz o co kaman i z tej QBuław na początku przeistoczysz się w QPucharów - oj biada ci Angelo:serducho: możesz cierpieć i poczuć się niedoceniona.. 9.Dobra rada kart- papież - trzymaj się swoich zasad moralnych - one zachowają twoje poczucie godności wobec samej siebie - a i inni będą cię za to szanować Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 25 Października 2013 Napisano 25 Października 2013 Ja myślę,że to nie koniec tego zwiazku..chwilowo jest zamkniecie i przeczekanie..ale Pan jest troche rozchwiany,często dziala impulsywnie pod wpływem emocjii. Teraz jestes troche zamknieta w sobie ale uzyskasz spokój i równowage. Ja myślę,że Pana jeszcze najdzie impuls na prace nad tym zwiazkiem,ale do tego czasu zanim to nastąpi uleczysz swoje złamane serce(SPRAWIEDLIWOSC,3 mieczy,Królowa Kielichów) juz nie bedziesz taka podatna na zaloty..Radą jest-trzymać sie swoich zasad,ale i pozwolić wypowiedziec sie drugiemu człowiekowi,wysłuchać i przeanalizować. niooo ten pan zawsze jest wtedy gdy go potrzebuje ,poprostu zjawia się znikąd gotów nieś pomoc ,dziwne to ale i miłe................masz rację może w końcu uleczę wszystkie rany serca swojego Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 28 Października 2013 Napisano 28 Października 2013 ktoś jeszcze zerknie? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi