beatrycze18 Napisano 24 Października 2013 Napisano 24 Października 2013 Zrobiłam, rozkład na pytanie, czy w przyszłości wrócę do swojego eks męża? Cesarzowa, cesarz, 7 denarów. Niesamowite! Oby, to nie były jakieś karty życzeniowe? Cesarzowa, cesarz-dla mnie to para, małżeństwo.7 denarów plany na przyszłość... Co myślicie. Cytuj
Gość bakea Napisano 24 Października 2013 Napisano 24 Października 2013 Hehehe no sama zobacz. .. pytałas przed chwilą o uczucia w 2014.. wyszedł chyba tam eks ... a tutaj chyba nie ma co juz komentowac .. się uśmiałam hehe Cytuj
beatrycze18 Napisano 24 Października 2013 Autor Napisano 24 Października 2013 Hehehe no sama zobacz. .. pytałas przed chwilą o uczucia w 2014.. wyszedł chyba tam eks ... a tutaj chyba nie ma co juz komentowac .. się uśmiałam hehe Niezłe jaja hehe! Cytuj
Gość Euterpe Napisano 24 Października 2013 Napisano 24 Października 2013 A ja tutaj nie widzę powrotu. Na każdej karcie osoby są same. 7 monet też o powrotach nie mówi, osoba na kracie obserwuje/kalkuluje swój krzak z pieniędzmi. Nie ma tutaj ani działania, ani uczuć. W podsumowaniu wychodzi II Kapłanka, a to też osoba samotna. Cytuj
iridos Napisano 24 Października 2013 Napisano 24 Października 2013 nie wrócisz w świetle tych kart Cytuj
slawa Napisano 24 Października 2013 Napisano 24 Października 2013 Kochana nie chce byc niedyskretna,ale dlaczego chcesz wracac do ex-meza? 7 denarow owszem jest planami na przyszlosc ale bardzej w sferze finansowej a nie milosnej.Chcesz z nim byc dla pieniedzy?. Ta III to moze byc rowniez "ta druga". Miej oczy otwarte! Pozdrowienia:brum: Cytuj
Gość Nayala Napisano 24 Października 2013 Napisano 24 Października 2013 Karty wskazują...........na "oczekiwanie" ze cos się moze zrobi "samo"... karty moga wskazyac po rpostu wasza pozycje zwiazku malzenskiego rowniez.( z kiedys) pozdrawiam Cytuj
niiwa Napisano 24 Października 2013 Napisano 24 Października 2013 Obydwoje wyszliście w kartach osób, które mają urządzone swoje życie oraz mają twarde osobowości. 7 denarów to zastanawianie się w tym wypadku nad tym, co dalej zrobić ze swoim życiem - i to pytanie chyba sobie właśnie zadajesz? Może uważasz, że dałby ci poczucie bezpieczeństwa?, że miałabyś wygodniejsze przy nim życie? - chyba ci się już po prostu nie chce na nowo startować, szukać, zaczynać itp. - Cesarzowa lubi wygodę, ale doskonale potrafi tak się urządzić w życiu, że nie musi się napracować aby tę wygodę osiągnąć. Ta karta mówi, że posiadasz "warunki i wszelkie okoliczności ci sprzyjają" aby doskonale sobie dać radę bez p. Cesarza. Cytuj
Iwka78 Napisano 24 Października 2013 Napisano 24 Października 2013 myślę, że powrotu tutaj nie ma, raczej obserwowanie siebie na wzajem gdybyście mieli wrócić do siebie to chyba potrzebny byłby Sąd albo może 6 pucharów... tak mi się kojarzy... Cytuj
Tarocistka_doradca Napisano 24 Października 2013 Napisano 24 Października 2013 Zrobiłam, rozkład na pytanie, czy w przyszłości wrócę do swojego eks męża? Cesarzowa, cesarz, 7 denarów. Niesamowite! Oby, to nie były jakieś karty życzeniowe? Cesarzowa, cesarz-dla mnie to para, małżeństwo.7 denarów plany na przyszłość... Co myślicie. Witaj, Mozliwe ze tarot pokazal sygnifikatory was (ciebie - cesarzowa) jego (cesarza) a 7 monet, to karta czekania bardziej a nie dzialania w tym kierunku aby do siebie wrocic, wyczekiwania, brak pospiechu. Na karcie mamy mezczyzne, ktory jakby sie zatrzymal w swojej pracy, i czeka na jakies efekty albo dzialanie. To tez karta ciezkiej pracy (7 monet), na karcie mezczyzna musi jeszcze sie tyle napracowac, wiec mozliwe ze powrot do tego zwiazku wiazalby sie ponownie z jakims obciazeniem i wielka praca nad tym zwiazkiem. To karta cierpliwosci, powolnego rozwoju. Ale ta karta tez moze sugerowac ze to wymaga duzej cierpliwosci badz czekania, aby sie tak stalo. Trudno oczekiwac po tej karcie jakiego konkretnego dzialania, inicjatywy, ty albo on tego teraz nie wykazujecie. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 24 Października 2013 Napisano 24 Października 2013 ja myśle że nie ma powrotu,karty pokazały stan obecny ,owszem jakby cesarz i cesarzowa była później a nie na samym początku to może ...... wyciągnięcie 7 denarów jest ostrzeżeniem: przestrzega przed tym, że widzimy własne wyobrażenia na jakiś temat, a nie rzeczywistość. raczej nie ma powrotu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi