Skocz do zawartości

rozprawa w sądzie, rozklad - rezultat

piu79

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W poniedziałek czeka mnie rozprawa. Walcze o alimenty dla corki. Ojciec ciagle sie uchylał od placenia. Polecono mi wniesienie sprawy przeciwko teściom. Dłuznik bardzo szybko uregulował zaległość zeby jego rodzice nie musieli placic alimentow ( tzn. oni za niego spłacili jak zwykle dług, on sie podpisał)

Zapytalam karty czy Sad oddali moje powództwo przeciwko teściom, czy jednak bedzie dobry wyrok.

1)obecna sytuacja XXI Swiat

2)Co ci psuje szyki Królowa Mieczy

3)Co nad toba 3Miecze

4) Co pod tobą Rycerz mieczy

5)Co za toba Rycerz Monet

6) co przed toba 8 Mieczy

7)co cię czeka 2 puchary

8)jak cię widza inni VI Kochankowie

9)Nadzieje i obawy Walet Pucharow

10)Podsumowanie 6 pucharów

Poczatek jest korzystny. Zapowiada uwolnienie od przeciwności. Królowa Mieczy to chyba moja teściowa, Zawsze obojetna. 3Miecze to ta trucizna ktora ma sie za chwile wylać chyba. rycerz Mieczy to zmiany, zycie owrocone dogóry nogami.. nigdy nie chciałam walczyć z teściami. rycerz monet, hmm,daje mi wytrwalość, wydarzenie ktore może pozwolic na realizacje planów. 8 Mieczy to moje obawy, dylemat co bedzie. 2 puchary nie sklaniają do przychylności ludzi, ale oznaczają moment kompromisu. Kochankowie mówią trochę o unieruchomieniu i rozczarowaniu. walet pucharów podpowiada mi niewinny początek z ktorym zwiazalam nadzieje. 6 pucharów daje spokój i bezpieczeństwo. Przeszlość która daje dowody na nierzetelność ojca dziecka wskazuje na wyrok, byc moze powodztwo nie bedzie oddalone i corka dostanie pomoc alimentacyjną ze strony dziadków. Inaczej mówiac zaspokojenie potrzeb. ogólnie i krotko, będzie cieżko tam stanąć ale warto.

Napisano

tu może byc ze mąż zobowiąże sie do płacenia albo sad oddali powództwo bo ty w 8 mieczy stajesz a to karta bezruchu i sprawa może wrócić za jakiś czas ponownie

• Lubię to! 1
Napisano

Cokolwiek się podzieje postep już jest. Wywołałam burze która już przyniosła rezultat (zwrot zaległości). Ale tak jak piszesz Iridosie , ze sprawa moze na nowo wypłynąc, chociazby dlatego,że ten czlowiek nie jest i niebył nigdy słowny a teraz poprostu ma pietra przed rodzicami, którzy jak zawsze go finansowali mogą ukrócić przywileje.