Skocz do zawartości

A co tam moja wymarzona połówka

Gość AngeloYasmine

Rekomendowane odpowiedzi

Gość AngeloYasmine
Napisano

1. Moj wymarzony partner. Moja druga polowka. as mieczy--ktoś wygadany ,elokwentny o wspólnych zainteresowaniaich

2. Ja cesarz---stabilna kobieta o meskich cechach charakteru nieżłomna

3. Moje zyczenie wobec relacji partnerskiej koło---no nie wiem zdałam się na los?

4. Moje nieuswiadomione zyczenia wobec relacji partnerskiej 6 buław--chciałabym walczenej otwartej szybkiej relacji

5. Jak moge spotkac mojego wymarzonego partnera?rycerz pucharów---hmhmhmhm czy ja go czasem nie znam???

6. Po czym rozpoznam moja druga polowke?8 mieczy--po zablokowaniu jego? odosobnieniu?

7. Jakie wspolne zadanie jest nam pisane?7 pucharów--hmhm miłośc nieodwzajemniona niespłniona???

8. Jak bedzie wygladala najblizsza przyszlosc w kwestii szukania wymarzonego partnera? walet denarów---żę znajdę osobę któa da mi poczucie bezpieczeństwa ale to będzie bardziej związek przyjacielski i powoli wchodzenie w relację

Ale mam dziś głupawkę z tymi róznymi rozkładami ale wiele się nauczę na czymś innym ,szlifuję swój warsztat:)

Napisano (edytowane)
1. Moj wymarzony partner. Moja druga polowka. as mieczy[/b]

Facet musi byc przede wszystkim inteligentny, miec lotny umysl. Musi tez byc otwarty na to, co nowe, takze nie moze byc sztywny, uwieziony w schematach myslowych.

2. Ja cesarz

Ty sama jestes bardzo praktyczna osoba, stojaca obiema nogami na ziemi. Nie kierujesz sie uczuciami ani emocjami. Dla Ciebie licza sie suche fakty. Takze nikt nie zwiedzie Ciebie na czule slowka, jezeli te nie maja pokrycia w zyciu.

3. Moje zyczenie wobec relacji partnerskiej koło[/b]

Chcesz spotkac swoja druga polowke, kogos, kto jest Ci przeznaczony odgornie. Karmicznego chcesz.

4. Moje nieuswiadomione zyczenia wobec relacji partnerskiej 6 buław[/b]

Chcesz spelniac sie uczuciowo, chcesz, aby szlo po Twojemu. Nie chcesz relacji, ktora wymagalaby z Twojej strony poswiecen... a nie dawala nic w zamian. Jestes nastawiona na zaspokajanie wlasnych pragnien i oczekiwan.

5. Jak moge spotkac mojego wymarzonego partnera? rycerz pucharów

Tu do glowy przyszly mi kontakty z roznymi mezczyznami. Moze zaczac sie od takich powierzchownych kontaktow, zabawowych, flirtow bardziej. Pozniej z tego mogloby narodzic sie cos wiecej.

6. Po czym rozpoznam moja druga polowke? 8 mieczy

Chcesz inteligentnego. A facet w 8 Mieczy to megainteligentny gostek. Tzw. chodzaca encyklopedia. Ma info na wszelki temat. Takze mozna sie pyptac "skad on to wszystko wie? i jak on to katalogizuje, ze w tak genialny sposob z tego korzysta". :)

7. Jakie wspolne zadanie jest nam pisane?7 pucharów

Zejscie z oblokow na ziemie i urzeczywistnienie marzen. W przeciwnym razie... tu platoniczna milosc, bez realizacji.

8. Jak bedzie wygladala najblizsza przyszlosc w kwestii szukania wymarzonego partnera? walet denarów

Mozesz spotkac kogos, z kim bedzie laczyla Cie jakas spolna pasja, moze zbieranie wiedzy, nauka.

Aha... karta ciazowa jest... wiec uwazaj na ciaze... takze. :)

W kazdym razie mysle, ze moga Was polaczyc podobne zainteresowania. Znajomosc moze byc takze netowa... i dlugo nie wychodzic poza ramy netu. Facet mega inteligentny, taki, ze bedziesz odlatywac i on tez, ale jezeli znajomosc nie przejdzie do reala to sie zwyczajnie dalej nie rozwinie i umrze smiercia naturalna.

Edytowane przez SacralNirvana
Gość AngeloYasmine
Napisano

dzieki Sacral hehehe nieźle wychodzi ,fakt lubię inteligentnych i skomplikowanych ,nietuzinkowych i elokwentnych takich którzy nie pasują do żadnych ram i mają w sobię tą pasję:)

Napisano

1. Moj wymarzony partner. Moja druga polowka. as mieczy

2. Ja cesarz

- bardzo ciekawe zestawienie :)

Ten wymarzony jak piszesz będzie miał "specyficzne, nieakceptowane przez ciebie" poglądy, zdanie, mentalność i to będzie znak, że trafiła kosa na kamień.

Wy kompletnie nie będziecie się rozumieć, ale będzie ta iskra.

3. Moje zyczenie wobec relacji partnerskiej koło

- ano poniesie cie ta znajomość, choć kompletnie nie będziesz wiedziała o co w niej chodzi, będzie to dla ciebie super doświadczenie

4. Moje nieuswiadomione zyczenia wobec relacji partnerskiej 6 buław

- wiesz co Angelo - wyszłaś z Cesarza - z tym Kołem i 6 buław będziesz pragnęła pójść na całość, ponieść się wbrew wszelkiemu rozsądkowi jaki jest w Cesarzu,

mimo, że twoje Ego będzie głośno huczało - opanuj zmysły

5. Jak moge spotkac mojego wymarzonego partnera?rycerz pucharów

6. Po czym rozpoznam moja druga polowke?8 mieczy

- jest/będzie to ktoś, kto marzy o tobie, ale nie okazuje swoich pragnień, emocji - może wynika to stąd, że ty masz bardzo racjonalne podejście/Cesarz/

i po prostu odstraszasz wszelkich romantyków/zakochanych/marzycieli itd.

- On więc jest/będzie na pewno - ale twoja rola aby go dojrzeć - bo w kartach Ryc.Puch i 8 mieczy trydno będzie mu sie przebić aby go Pani Cesarz dojrzała.

- zaznać tego, co wam się w głowie nie mieściło - to może być wręcz nadziemskie przeżycie

8. Jak bedzie wygladala najblizsza przyszlosc w kwestii szukania wymarzonego partnera? walet denarów

- dużo poszukiwań jeszcze przed tobą, potrzeba ci szacunku, pokory i cierpliwości do drugiej osoby - postaraj się najpierw poznać kogoś, zanim zaczniesz

go oceniać.

Gość AngeloYasmine
Napisano (edytowane)

Moj wymarzony partner. Moja druga polowka. as mieczy

2. Ja cesarz

- bardzo ciekawe zestawienie :)

Ten wymarzony jak piszesz będzie miał "specyficzne, nieakceptowane przez ciebie" poglądy, zdanie, mentalność i to będzie znak, że trafiła kosa na kamień.

Wy kompletnie nie będziecie się rozumieć, ale będzie ta iskra.[/b]

ciekawe spostrzeżenie ,jakby kogoś takiego już znała co doprowadza mnie swoimi poglądami do szewskiej pasji ,kompletnie z innej chorej bajki

3. Moje zyczenie wobec relacji partnerskiej koło

- ano poniesie cie ta znajomość, choć kompletnie nie będziesz wiedziała o co w niej chodzi, będzie to dla ciebie super doświadczenie

trudno mi będzie ponieść emocjom hehehe

4. Moje nieuswiadomione zyczenia wobec relacji partnerskiej 6 buław

- wiesz co Angelo - wyszłaś z Cesarza - z tym Kołem i 6 buław będziesz pragnęła pójść na całość, ponieść się wbrew wszelkiemu rozsądkowi jaki jest w Cesarzu,

mimo, że twoje Ego będzie głośno huczało - opanuj zmysły

ciekawe -zoabczymy heheh śmiałam się nieźle ..............

5. Jak moge spotkac mojego wymarzonego partnera?rycerz pucharów

6. Po czym rozpoznam moja druga polowke?8 mieczy

- jest/będzie to ktoś, kto marzy o tobie, ale nie okazuje swoich pragnień, emocji - może wynika to stąd, że ty masz bardzo racjonalne podejście/Cesarz/

i po prostu odstraszasz wszelkich romantyków/zakochanych/marzycieli itd.

- On więc jest/będzie na pewno - ale twoja rola aby go dojrzeć - bo w kartach Ryc.Puch i 8 mieczy trydno będzie mu sie przebić aby go Pani Cesarz dojrzała.

prawda cała prawda zazwyczaj nie dostrzegam adoratorów i nie ejden zwraca i uwage ze niedowidze

- zaznać tego, co wam się w głowie nie mieściło - to może być wręcz nadziemskie przeżycie

- dużo poszukiwań jeszcze przed tobą, potrzeba ci szacunku, pokory i cierpliwości do drugiej osoby - postaraj się najpierw poznać kogoś, zanim zaczniesz

go oceniać.

masz 100% racji bo mam przydomek krytykantka i szukająca dziury w całym oraz ciętą ripostę:P

Edytowane przez AngeloYasmine
  • Maestro
Napisano

1. Moj wymarzony partner. Moja druga polowka. as mieczy--mężczyzna - wyzwanie, szczery, inteligentny, mądry

2. Ja cesarz--jestes bardzo dominująca, silna

3. Moje zyczenie wobec relacji partnerskiej koło---zdajesz się na los,czekasz na swoje przeznaczenie,ponadto pragniesz, aby mężczyzna zmienił Twoje życie

4. Moje nieuswiadomione zyczenia wobec relacji partnerskiej 6 buław--chciałabys być ciagle zdobywana

5. Jak moge spotkac mojego wymarzonego partnera?rycerz pucharów--on sam zacznie do Ciebie wzdychać i Ciebie uwodzić

6. Po czym rozpoznam moja druga polowke?8 mieczy--po tym, że sama będziesz miała opory, zeby zagadać takie wrażenie na Tobie zrobi

7. Jakie wspolne zadanie jest nam pisane?7 pucharów--realizacja wspólnych marzeń

8. Jak bedzie wygladala najblizsza przyszlosc w kwestii szukania wymarzonego partnera? walet denarów---wydaje mi się, że z czasem on sam zacznie się do Ciebie zbliżać, sam powoli zacznie Ciebie poznawać

Gość AngeloYasmine
Napisano

nio ciekawe cy znajdę hehe tą wymarzoną połówkę .............