Skocz do zawartości

pracodawca

Gość paulinqa123

Rekomendowane odpowiedzi

Gość paulinqa123
Napisano

Cześć, niedawno zadzwonił do mnie właściciel lokalu w którym byłam około roku temu na rozmowie kwalifikacyjnej. Zaproponował mi współpracę. Byłam tam dwa dni. Powiedział mi że przyjdzie jeszcze kilka dziewczyn a potem ustalimy grafik. Minęło już prawie 10 dni a on wciąż się nie odzywa. Dodam ,że zostawiłam tam swoje buty :P i zamierzam je odebrać.

Stąd moje pytanie, czy będę pracować w tamtym lokalu czy mi podziękuje za współprace?

4 trefl(o), 8 kier, joker czerwony bez kropki- wygląda na to że będę tam pracować, 4 trfl (o) mówi o osiągnieciu celu i o stabilizacji w domu i w pracy, a nawet o awansie, 8 kier o rozstaniu ale też o pomyslnym załatwieniu spraw... a joker mówi o osobie wróżącej więc sądze że mnie, czyli pracodawca myśli że jestem miła, szczera pełna energi..

co sądzicie ?

Gość paulinqa123
Napisano

totalnie sie zaplątałam w tym rozkładzie, stawiając karty już miałam założone że w poniedziałek tam dzwonie, i pytam kiedy moge odebrać swoje rzeczy no i powiem że rozumiem że nie chcą ze mną współpracować ? no i zobaczymy co odpowie. Nienawidze takich sytuacji... wole mieć wszystko jasne, czarno na białym. A nie czekać, dopytywać sie itp. Niech to szlag !

Gość paulinqa123
Napisano

zadzwoniłam dziś do niego, mam przyjść jutro po rzeczy i się rozliczyć. Nie będziemy już współpracować...

cały weekend mam do dupy