Gość paulinqa123 Napisano 24 Października 2013 Napisano 24 Października 2013 Cześć, niedawno zadzwonił do mnie właściciel lokalu w którym byłam około roku temu na rozmowie kwalifikacyjnej. Zaproponował mi współpracę. Byłam tam dwa dni. Powiedział mi że przyjdzie jeszcze kilka dziewczyn a potem ustalimy grafik. Minęło już prawie 10 dni a on wciąż się nie odzywa. Dodam ,że zostawiłam tam swoje buty i zamierzam je odebrać. Stąd moje pytanie, czy będę pracować w tamtym lokalu czy mi podziękuje za współprace? 4 trefl(o), 8 kier, joker czerwony bez kropki- wygląda na to że będę tam pracować, 4 trfl (o) mówi o osiągnieciu celu i o stabilizacji w domu i w pracy, a nawet o awansie, 8 kier o rozstaniu ale też o pomyslnym załatwieniu spraw... a joker mówi o osobie wróżącej więc sądze że mnie, czyli pracodawca myśli że jestem miła, szczera pełna energi.. co sądzicie ? Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 25 Października 2013 Napisano 25 Października 2013 podbijam, spójrzcie prosze na rozkład Cytuj
koteczek29aw Napisano 25 Października 2013 Napisano 25 Października 2013 Mi sie wydaje ze powinnas sama tam zadzwonic i sie zapytac. Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 25 Października 2013 Napisano 25 Października 2013 totalnie sie zaplątałam w tym rozkładzie, stawiając karty już miałam założone że w poniedziałek tam dzwonie, i pytam kiedy moge odebrać swoje rzeczy no i powiem że rozumiem że nie chcą ze mną współpracować ? no i zobaczymy co odpowie. Nienawidze takich sytuacji... wole mieć wszystko jasne, czarno na białym. A nie czekać, dopytywać sie itp. Niech to szlag ! Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 27 Października 2013 Napisano 27 Października 2013 zadzwoniłam dziś do niego, mam przyjść jutro po rzeczy i się rozliczyć. Nie będziemy już współpracować... cały weekend mam do dupy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi