Skocz do zawartości

Tarot i Dieta

zakretka23

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zrobiłam rozkład jak najefektywniej poprawić wygląd i zrzucić tłuszczyk z tali :)

Przełożenie 8 mieczy, Kochankowie, 4 puchary kładłam kartami Shadowscapes - karty radzą by trzymać się swoich wcześniejszych zamysłów, zebrać całe swoje siły i wytrwać przy swojej decyzji, nie skupiać się tylko na negatywach wadach swojego ciała, ale zauwazyć pozytywną strone.

1. Moje ciało jak wygląda teraz obiektywnie - 3 buławy - na pewno widzę dużą determinacje ...ale o wyglądzie nie wiele moge z tej karty powiedzieć

2. Jak pragnę wyglądać/takiej figury chce - 9 mieczy - bardzo dziwna karta na tej pozycji zupełnie się jej nie spodziewała ..może jak dziewczyny na zdjęciach z internetu :)

3. Moja motywacja teraz - 3 monety - mam plan, który systematycznie z ogromną determinacja realizuje i chce bardzo szybko zobaczyć rezulaty moich starań

4. Co robić by szybko zrzucić zbędne kilogramy - Cesarzowa - zadbać o siebie, ładnie się ubierać, pięknie pachnieć, mieć ułożone włosyc, jeść same rarytasy - owoce moża, owoce, warzywa, dobre samopoczucie przy moim trybie życia wystarczy by waga niemal zaczeła sama spadac

5. Jaka dieta jest dla mnie najlepsza - Giermek monet - mądra, zbilansowana dieta

6. Jaka aktywność jest dla mnie najlepsza - Dwa miecze - szermierki nie mam zamiaru uprawiac, może medytacja, joga

7. Jak będę wyglądała za miesiąc - As mieczy - kojarzy mi się ze szczupłością, ale może są to tylko zamysły

8. Jak za 3 miesiace - Wisielec - na mojej karcie to szczupły kolo

9. Jak będę wyglądała w kwietniu - 4 buławy, Diabeł, Gwiazda - widze tutaj ogromną satysfakcje z uzyskanych efektów ;)

Napisano

1. Moje ciało jak wygląda teraz obiektywnie - 3 buławy - wygląda fajnie i widać, że masz predyspozycje, by ładnie je wytrenować i jeszcze doszlifować, ale baza jest mocna

2. Jak pragnę wyglądać/takiej figury chce - 9 mieczy - takiej jakiej nie masz i za szczupła, bo miecze... Po pierwsze skojarzyło mi się to z nierealnymi oczekiwaniami, po drugie spędzanie snu z powiek. Dla mnie ta karta, t troche jak grafika Goyi "Kiedy rozum śpi budzą się demony". Wpadasz w kompleksy bo nie jesteś wyfotoszopowaną modelką z internetów, zauważasz mankamenty, których inni nie widzą... tak naprawdę to ta nieidealna figura to tylko Twoje utrapienie. Ale w głowie. I z taką kartą tu obawiam się, że efekty żadne Cię i tak nie zadowolą.

3. Moja motywacja teraz - 3 monety - mam plan, który systematycznie z ogromną determinacja realizuje i chce bardzo szybko zobaczyć rezulaty moich starań - no to widać

4. Co robić by szybko zrzucić zbędne kilogramy - Cesarzowa - dbac o siebie i nie forsować się. Raczej same regularne posiłki wystarczą, bo Cesarzowa to ruchliwa nie jest.

5. Jaka dieta jest dla mnie najlepsza - Giermek monet - mądra, zbilansowana dieta - ano

6. Jaka aktywność jest dla mnie najlepsza - Dwa miecze - żadna hahahaha:P jak chcesz schudnąć to żadna:P chyba sama dieta...

7. Jak będę wyglądała za miesiąc - As mieczy - chudo

8. Jak za 3 miesiace - Wisielec - utrzymasz ten sam stan co sprzed miesiąca, klasyczna zwiecha po tym jak nagle się chudnie, nie przestawaj wtedy jeść racjonalnie, bo będzie jojo

9. Jak będę wyglądała w kwietniu - 4 buławy, Diabeł, Gwiazda - a ja widzę tutaj satysfakcję ale tez jednak nabiezesz znow troche ciałka w stosunku do tego pierwszego wręcz wychudzenia w asie mieczy... i dobrze, bo będziesz mega sexy;)

powodzenia :slonko:

Napisano

Cornelia bardzo dziękuje, a ja nigdy nie byłam na diecie. Poprostu jak chce by brzuszek spadł - wchodzi zasada zero cukru. 2 mieczy myśle, że moja ciało ma za mało czasu na odpoczynek :) stąd karta Cesarzowej plus dwa miecze.

Napisano
4. Co robić by szybko zrzucić zbędne kilogramy - Cesarzowa

To co będziesz miała w diecie jeść to częściej a po trochu. W ten sposób unikniesz dyskomfortu związanego z dietą. Cesarzowa ze swej natury jest wygodną kobietą.

5. Jaka dieta jest dla mnie najlepsza - Giermek monet

Może oprócz samej diety jeszcze jakieś odżywki, witaminy? Może to co oplanujesz z dietą nie będzie Ci wystarczające pod względem pewnych witamin, makro i mikroelementów.

Napisano (edytowane)

Po przemyśleniu sądzę, że 2 miecze to przemyślana strategia, plan ćwiczeń. Ciało szybko przyzwyczaj się do ruchu i praktycznie, co dwa miesiące trzeba zmieniać treningi. Moje ciało ma predyspozycje do budowania mięśni, a ostatnio przesadziłam z ciężarami ;) powinnam wrócić do leciutkich obciążników.

Jeśli chodzi o pozycję jak chce wyglądać - 9 mieczy - chce czuć się swobodnie z moim ciałem w każdej sytuacji np. w bikini na plaży i nie zamartwiać się oponką ;)

Edytowane przez zakretka23
Napisano
Cornelia bardzo dziękuje, a ja nigdy nie byłam na diecie. Poprostu jak chce by brzuszek spadł - wchodzi zasada zero cukru. 2 mieczy myśle, że moja ciało ma za mało czasu na odpoczynek :) stąd karta Cesarzowej plus dwa miecze.

Znaczy nie rozumiem, dany sposób żywienia to jest dieta, więc jakąś masz i skoro wyszła cesarzowa to się jej trzymaj

Napisano

Dokładnie dieta to styl życia. Miałam na myśli - różnego typu diety odchudzające :)

Napisano

Karty z przelozenia mowia o tym, abys najpierw doprecyzowala wzgledem samej siebie, jakie konkretnie masz oczekiwania wobec wlasnej figury. No np. zrzucic brzuszek, zwiekszyc mase miesniowa na konto tluszczyku itd.

To wazne, zeby odpowiednio do tego dobra strategie dzialania. ;)

I odpowiednio do siebie, zeby nie bylo to meka pozniej i nie utknelo w martwym punkcie.

1. Twoje cialo wyglada dobrze, jest zgrabne, harmonijne, ma potencjal, zeby wygladac jeszcze lepiej. To kwestia czasu i pracy nad soba. Ale masz bardzo dobre podstawy, zeby cos ze soba robic. Bo juz teraz jest ladnie.

2. Co do pragnienia... jak bys chciala wygladac... to sa bezpodstawne stresy. Zameczas sie idealami, ktore nie istnieja a nie doceniasz tego, co juz masz. Pracuj nad tym... a wyciosasz prawdziwa boginie.

3. Motywacje masz spora. Zaczelas pewno juz cos robic ze soba, ale chcesz to jeszcze bardziej rozwinac... I to jest ok... :)

Ale pamietaj... patrz na siebie obiektywnie. Marzy Ci sie konkretna zmiana i masz podstawy, aby Ci sie udalo.

4. Co robic, zeby zrzucic zbedne kilogramy.

Jesc tyle, ile rzeczywiscie potrzebujesz. Cieszyc sie jedzeniem i jesc swiadomie. Dbac o to, aby posilki byly celebrowane, byly strawa i dla ciala i dla oka i dla duszy.

5. Jaka dieta? Ano taka, ktora nie zameczy Ciebie, ktora nadal da radosc dla Twoich zmyslow. Wiec wszystko musisz tak robic, zeby nie bylo meka, dalej abys mogla cieszyc sie, wrecz rozkoszowac jedzeniem... a jednoczesnie ma to byc madre i zbilansowane, jak piszesz.

6. Jaka aktywnosc. Mysle, ze taka, gdzie z kims razem wspolpracujesz. Masz trenera... itd.

7. No masz szanse ladnie wygladac. Przy okazji mysle, ze jak wezmiesz sie za siebie to nie tyle, ze kilogramy poleca, co masa miesniowa sie polepszy i bedziesz szczupla.... (wyglad), niekoniecznie kilogramami, ale ogolnie wyglad taki smukly bardzo.

Miecze - stal - dobre miesnie. :)

8. Za 3 Miechy... moze byc tak, ze przezyjesz zastoj.. jak to zwykle przy takich akcjach bywa...

Chyba, ze w ciaze zajdziesz i bedzie po ptokach z tym chudnieciem. :D

Ale tu widac uparte dzialania i taki zastoj... ale to norma, trzeba pchac dalej i nie poddawac sie.

9. Za rok... bedzie z Ciebie niezla laseczka...

Byc moze nawet tak, ze nie trzeba bedzie nic juz wiecej robic.

Jednak dbanie o siebie tak moze wejsc Ci w krew, ze bedziesz patrzyla dalej, jak to utrzymac... i moze byc, ze nadal bedziesz nad soba pracowala. :)

Napisano

SacralNirvana dziękuje ślicznie :) ja już jestem uzależniona od dbanie o siebie poprzez ruch :) Zastoje się zdarzają...najczęściej są spowodowane chorobą oczu i braniem przy tej okazji sterydów, które czasami (nie zawsze) burzą całą moją ciężką prace.

Napisano

No to isc dalej w tym kierunku.

Ja bym tu jeszcze widziala jakies fittnes studio i trenera np. albo jakas inna forma aktywnosci fizycznej z trenerem. :)

Ogolnie masz juz figure taka, ze niejedna moglaby Ci pozazdroscic...

reszta to juz tylko szlifierka bylaby... :)

nic wiecej.

Masz wieksze wymagania wobec siebie niz faktyczne potrzeby zmiany. Patrzysz na siebie nieco tak w krzywym zwierciadle :)

A potencjal masz spory.

Napisano

Chodzę regularnie do klubu fitness raz na jakiś czas inwestuję w indywidualne treningi, ale teraz mam dziurę budżetową :) Na szczęście mam kolegę, który jest trenerem, co prawda teraz miesza za granicą. Mam jednak nadzieje, że ułoży mi jakiś fajny plan działania.

Napisano

No to w tych 2 Mieczy mogl sie pojawic ten kolega trener i jakis fajny plan :)