Skocz do zawartości

zgoda

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Ścięłam się z moim kolegą - jest dla mnie jak bratnia dusza,ale narazie to pocieliśmy się na amen. Zapytałam kart czy do końca roku 2013 pogodzimy się?

9 denarów, mag I, król denarów-> gwiazda XVII

wygląda na to,że tak. Chyba to on wyciągnie rękę albo będzie szukał sposobu by ten kontakt odnowić.

Edytowane przez panna.marta
Gość AngeloYasmine
Napisano

on wyciągnie rękę do zgody ,przeszkadzam mu to już hehe taki machoo który myśli że z wszystkimi mu pójdzie łatwo i będzie wodził i zwodził...................pogodzicie się

Napisano (edytowane)

Pogodzicie się Martucha pogodzicie :icon_smile: Ta Gwiazdeczka z podsumy obiecuje Ci to.

EDIT: Aha, ale Ty też masz być ugodowo nastawiona do niego i nie stroić foch w razie czego.

Edytowane przez x-latek
Napisano

Tak, pogodzicie sie. I to Ty zadzialasz w duzej mierze. 9 Monet - to tzw. dobra partia. On jest Tobie zbyt wazny... W Magu... widac dzialania konkretne... Krol Monet... to on. Konkretny, fajny facet, na ktorym mozna polegac. Gwiazda z podsumu zacheca zwyczajnie do rozmowy... wyjscia poza swoj dotychczasowy punkt widzenia. Popatrz z perspektywy gwiazdy na niebie + potencjal Sprawiedliwosci - szukaj rozmowy. Wg HB Masz Kolo i Maga. Potraktuj sprawe powaznie. Jak zadanie zyciowe. Wykorzystaj swoj potencja... MAGA (Maga masz tez w rozkladzie)... i zrob cos z tym.

Jezeli uwazasz, ze znajomosc tego warta... nie zostawiaj tego tak, jak jest.

Czasem ludzie scinaja sie ze soba, bo nie chca wyjsc poza swoje standardowe poglody... nie sa wystarczajaco elastyczni.

Czasem wyjscie komus na przeciw, sprawia, ze i ta druga osoba staje sie bardziej sklonna do ustepstw.

PS. Opcja, ze ON ZADZIALA, jest mozliwa tez, jednak podsumy wg mnie zachecaja, aby nie czekac... na to, ze on zadziala, ale samej brac sprawy w swoje rece...

Znajomosc wazna dla Ciebie... wiec po co czekac, zamartwiac sie. Dzialac, chociaz nie pochopnie.

Napisano

9 denarów, mag I, król denarów-> gwiazda XVII, H.B. Koło, Mag

Myślę, że się pogodzicie. Masz pogodne karty, bardzo możliwe, że kolega pierwszy wyciągnie rękę na zgodę. Nie musisz jednak na to czekać, suma H.B. radzi wziąć sprawy w swoje ręce, podjąć działanie. Będzie dobrze, jest Gwiazda i Mag - załagodzicie spór ;)

• Maestro
Napisano

Pogodzicie się na bank, on wyciagnie ręke na zgode i uważam, że nawet Ciebie gdzies zaprosi

Napisano

ważniejsze jest to co było miedzy Wami niz jakieś spęcia- z pewnością bedziecie rozmawiać