panna.marta Napisano 24 Października 2013 Napisano 24 Października 2013 Chcialabym zrobic wieczorek, podczas ktorego powroze moim znajomym. Czy uda mi sie zorganizowac taki wieczorek? sprawiedliwość XI (odwr.), 7 pucharów, 8 denarów na początku pojawią sie jakieś kłopoty,ale chyba powinno się udać Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 25 Października 2013 Napisano 25 Października 2013 coś będziesz miała problem z dograniem na jedną godzine ale zoorganizujesz 7 pucharów może byc tym wróżeniem życiem w 2 światach realnym i tym z marzeń Cytuj
x-latek Napisano 25 Października 2013 Napisano 25 Października 2013 Ta odwrócona Sprawiedliwość to może to że nie wszyscy z grona będą nastawieni na to pozytywnie (będą sceptyczni). Może będą odbierali Ciebie jako osobę niewiarygodną w tym, czy w ogóle jakąś tam szarlatankę. Tak tylko pomyślałem widząc tą odwróconą Spraw. Ej! A od kiedy Ty stosujesz odwrócone karty? Cytuj
panna.marta Napisano 25 Października 2013 Autor Napisano 25 Października 2013 Ta odwrócona Sprawiedliwość to może to że nie wszyscy z grona będą nastawieni na to pozytywnie (będą sceptyczni). Może będą odbierali Ciebie jako osobę niewiarygodną w tym, czy w ogóle jakąś tam szarlatankę. Tak tylko pomyślałem widząc tą odwróconą Spraw. Ej! A od kiedy Ty stosujesz odwrócone karty? No właśnie nie stosuję i nie wiem jak to się stało,że ta była. Później jak sprawdzałam całą talię, to wszystkie były proste,tylko ta jedna małpka odwr. i akurat musiałam ją wyciągnąć- to znak:) Cytuj
Cicha23 Napisano 25 Października 2013 Napisano 25 Października 2013 Tutaj zgadzam się z X latkiem, jeśli chodzi o odwróconą sprawiedliwość, że może tu chodzić o jakąś surowa krytykę tego co robisz, krzywdząca opinię.. Sprawiedliwość to obiektywna opinia. 7 pucharów.. może mówić o jakiejś trudności z podjęciem decyzji, może żeby to jakoś pogodzić, lub że myślisz o planach które nie maja szans, na dzień dzisiejszy o jakiejkolwiek realizacji. Nie zapominajmy że 7 pucharów to stan upojenia alkoholowego (który u mnie nie raz się sprawdzał, wiec nie zdziw się jak ktoś wniesie flachę po kryjomu i odleci w 7 pucharów) hehehe. 8 denarów to porządkowanie sprzątanie.. narobisz się oj narobisz.. Zaplanuj wszystko. Cytuj
werka81 Napisano 25 Października 2013 Napisano 25 Października 2013 Wieczorek uda się zorganizować. Będziesz czuła ,że znajomi nie traktują Twoich wróżb poważnie,ale Ty postarasz się aby zmienili zdanie Cytuj
panna.marta Napisano 25 Października 2013 Autor Napisano 25 Października 2013 haha no wiadomo ludzie do wróżenia mają różne podejście. Nie raz się spotkałam z pojazdem jakie to jest irracjonalne. Cytuj
werka81 Napisano 25 Października 2013 Napisano 25 Października 2013 (edytowane) to fakt,dlatego w tej 8 denarów widziałbym Twój wysiłek i cierpliwość włożoną w przebieg tego wieczorku w związku z właśnie takim nastawieniem innych. Edytowane 25 Października 2013 przez werka81 Cytuj
Cicha23 Napisano 25 Października 2013 Napisano 25 Października 2013 Też bym mogła zgadzać sie co do 8 denarów z Werką ;p Cytuj
Gość Nayala Napisano 25 Października 2013 Napisano 25 Października 2013 Po rozwazeniu za i przeciw rzeczywiscie powinno sie udac. & kielichów to oderwanie od rzeczywissci,a zatem styl pracy jaki obierzesz wrozby to nei jest cos namacalnego ( 7 kielich + 8 denarów- widac prace ,ale nieco oderwana). Cytuj
slawa Napisano 25 Października 2013 Napisano 25 Października 2013 Chcialabym zrobic wieczorek, podczas ktorego powroze moim znajomym. Czy uda mi sie zorganizowac taki wieczorek? sprawiedliwość XI (odwr.), 7 pucharów, 8 denarów Kochana nie wiem jak duzy ma byc ten wieczorek, istnieje mozliwosc,ze sasiedzi poskarza sie,ze jest za glosno,za wesolo.Masz wszystkie zenskie karty wiec mysle,ze beda same:icon_smile: dziewczyny.Z poczatku nie bardzo beda umialy wejsc w swiat marzen ale w koncu moze nawet a raczej z pewnoscia przy pomocy np.alkoholu....bedziecie sie wspaniale bawic.Wlozysz duzo pracy w zorganizowanie tego spotkania ale bedzie to tez pewnego rodzaju nuka dla ciebie na przyszlosc. Udanego wieczoru i wspanialych wrozb andrzeekowych:brum: Cytuj
Gość Euterpe Napisano 25 Października 2013 Napisano 25 Października 2013 w tych siedmiu pucharach jest problem... to wszystko są na razie tylko marzenia, fantazje o tym, jak Ty to wszystko szykujesz itd... Polecam ponowić rozkład za jakiś czas Cytuj
panna.marta Napisano 25 Października 2013 Autor Napisano 25 Października 2013 dziekuje za wszystkie wpisy:) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 25 Października 2013 Maestro Napisano 25 Października 2013 Wydaje mi się, że możesz mieć problem ze zorganizowaniem takiego wieczorku,może ktoś Ciebie potraktować niesprawiedliwie poprzez wydanie niekorzystnej opinii na Twój temat, 8 denarów mówi mi, że ciezka praca przed Tobą, być może będziesz musiała udowodnić niedowiarkom że znasz temat i to żadna ściema ten Tarot.. Cytuj
pretoria Napisano 26 Października 2013 Napisano 26 Października 2013 Myślę, że zorganizujesz ten wieczorek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi