Skocz do zawartości

wrozby andrzejkowe

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Chcialabym zrobic wieczorek, podczas ktorego powroze moim znajomym. Czy uda mi sie zorganizowac taki wieczorek?

sprawiedliwość XI (odwr.), 7 pucharów, 8 denarów

na początku pojawią sie jakieś kłopoty,ale chyba powinno się udać

Gość AngeloYasmine
Napisano

coś będziesz miała problem z dograniem na jedną godzine ale zoorganizujesz 7 pucharów może byc tym wróżeniem życiem w 2 światach realnym i tym z marzeń

Napisano

Ta odwrócona Sprawiedliwość to może to że nie wszyscy z grona będą nastawieni na to pozytywnie (będą sceptyczni). Może będą odbierali Ciebie jako osobę niewiarygodną w tym, czy w ogóle jakąś tam szarlatankę. Tak tylko pomyślałem widząc tą odwróconą Spraw.

Ej! A od kiedy Ty stosujesz odwrócone karty?

Napisano
Ta odwrócona Sprawiedliwość to może to że nie wszyscy z grona będą nastawieni na to pozytywnie (będą sceptyczni). Może będą odbierali Ciebie jako osobę niewiarygodną w tym, czy w ogóle jakąś tam szarlatankę. Tak tylko pomyślałem widząc tą odwróconą Spraw.

Ej! A od kiedy Ty stosujesz odwrócone karty?

No właśnie nie stosuję i nie wiem jak to się stało,że ta była. Później jak sprawdzałam całą talię, to wszystkie były proste,tylko ta jedna małpka odwr. i akurat musiałam ją wyciągnąć- to znak:)

Napisano

Tutaj zgadzam się z X latkiem, jeśli chodzi o odwróconą sprawiedliwość, że może tu chodzić o jakąś surowa krytykę tego co robisz, krzywdząca opinię.. Sprawiedliwość to obiektywna opinia.

7 pucharów.. może mówić o jakiejś trudności z podjęciem decyzji, może żeby to jakoś pogodzić, lub że myślisz o planach które nie maja szans, na dzień dzisiejszy o jakiejkolwiek realizacji. Nie zapominajmy że 7 pucharów to stan upojenia alkoholowego (który u mnie nie raz się sprawdzał, wiec nie zdziw się jak ktoś wniesie flachę po kryjomu i odleci w 7 pucharów) hehehe. 8 denarów to porządkowanie sprzątanie.. narobisz się oj narobisz.. Zaplanuj wszystko.

Napisano

Wieczorek uda się zorganizować. Będziesz czuła ,że znajomi nie traktują Twoich wróżb poważnie,ale Ty postarasz się aby zmienili zdanie ;)

Napisano

haha no wiadomo ludzie do wróżenia mają różne podejście. Nie raz się spotkałam z pojazdem jakie to jest irracjonalne.

Napisano (edytowane)

to fakt,dlatego w tej 8 denarów widziałbym Twój wysiłek i cierpliwość włożoną w przebieg tego wieczorku w związku z właśnie takim nastawieniem innych.

Edytowane przez werka81
Napisano

Po rozwazeniu za i przeciw rzeczywiscie powinno sie udac. & kielichów to oderwanie od rzeczywissci,a zatem styl pracy jaki obierzesz wrozby to nei jest cos namacalnego ( 7 kielich + 8 denarów- widac prace ,ale nieco oderwana).

Napisano
Chcialabym zrobic wieczorek, podczas ktorego powroze moim znajomym. Czy uda mi sie zorganizowac taki wieczorek?

sprawiedliwość XI (odwr.), 7 pucharów, 8 denarów

Kochana nie wiem jak duzy ma byc ten wieczorek, istnieje mozliwosc,ze sasiedzi poskarza

sie,ze jest za glosno,za wesolo.Masz wszystkie zenskie karty wiec mysle,ze beda same:icon_smile:

dziewczyny.Z poczatku nie bardzo beda umialy wejsc w swiat marzen ale w koncu moze nawet

a raczej z pewnoscia przy pomocy np.alkoholu....bedziecie sie wspaniale bawic.Wlozysz duzo

pracy w zorganizowanie tego spotkania ale bedzie to tez pewnego rodzaju nuka dla ciebie

na przyszlosc.

Udanego wieczoru i wspanialych wrozb andrzeekowych:brum:

Napisano

w tych siedmiu pucharach jest problem... to wszystko są na razie tylko marzenia, fantazje o tym, jak Ty to wszystko szykujesz itd... Polecam ponowić rozkład za jakiś czas :)

• Maestro
Napisano

Wydaje mi się, że możesz mieć problem ze zorganizowaniem takiego wieczorku,może ktoś Ciebie potraktować niesprawiedliwie poprzez wydanie niekorzystnej opinii na Twój temat, 8 denarów mówi mi, że ciezka praca przed Tobą, być może będziesz musiała udowodnić niedowiarkom że znasz temat i to żadna ściema ten Tarot..