Gość bakea Napisano 25 Października 2013 Napisano 25 Października 2013 Zapytałam kart.. co czeka mnie w pierwszej połowie roku 2014. PRACA - 4 MIECZY, AS MIECZY, 6 KIELICHÓW... hmm czy może chodzi tu o to że to co zostało przeciete i uspione wróci? może wrócę do zawodu? UCZUCIA - RYCERZ DENARÓW, KRÓL DENARÓW, KRÓL KIELICHÓW... nie wiem.. 2 panów koło mnie? nie jestem zainteresowana mężczyznami na chwilę obecna... FINANSE - ŚWIAT, PAZIK DENARÓW, 6 MIECZY - może zrobie jakies dodatkowe kursy szkolenia co by mogło poprawic moją sytuacje finansową.. chyba ze szykuje mi sie jakis wyjazd zwiazany z praca... ech... RODZINA - 5 DENARÓW, SPRAWIEDLIWOSC , SIŁA... no tu chyba jasne.. doprowadze do rozpadu .. jestem w trakcie rozwodu.. NIESPODZIANKA - KRÓL MIECZY , KROLOWA KIELICHÓW, 3 KIELICHÓW... jakis mężczyzna się pojawi i bedzie bajerowal?... wrr Kto pomoże? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 25 Października 2013 Maestro Napisano 25 Października 2013 PRACA - 4 MIECZY, AS MIECZY, 6 KIELICHÓW...po okresie przestoju i siedzenia w domu szykuje się powrót do czegoś co juz robiłaś, to będzie impuls, wyzwanie UCZUCIA - RYCERZ DENARÓW, KRÓL DENARÓW, KRÓL KIELICHÓW... masz tych samych facetów co ja zazwyczaj:lol: widać, ze będzie ich trzech, na nudę nie masz co narzekać, jeden może być z pracy, mąż i jakiś zakochany;) FINANSE - ŚWIAT, PAZIK DENARÓW, 6 MIECZY - wyjedziesz za pracą, zresztą w kartach na pracę masz świat w podsumie RODZINA - 5 DENARÓW, SPRAWIEDLIWOSC , SIŁA...zmagania finansowe, ale widać, ze sobie swietnie sobie poradzisz, komuś mocno zaimponujesz NIESPODZIANKA - KRÓL MIECZY , KROLOWA KIELICHÓW, 3 KIELICHÓW... prawdopodobny romans z męzczyzną, którego możesz juz znać Cytuj
Gość bakea Napisano 25 Października 2013 Napisano 25 Października 2013 PRACA - 4 MIECZY, AS MIECZY, 6 KIELICHÓW...po okresie przestoju i siedzenia w domu szykuje się powrót do czegoś co juz robiłaś, to będzie impuls, wyzwanie UCZUCIA - RYCERZ DENARÓW, KRÓL DENARÓW, KRÓL KIELICHÓW... masz tych samych facetów co ja zazwyczaj:lol: widać, ze będzie ich trzech, na nudę nie masz co narzekać, jeden może być z pracy, mąż i jakiś zakochany;) FINANSE - ŚWIAT, PAZIK DENARÓW, 6 MIECZY - wyjedziesz za pracą, zresztą w kartach na pracę masz świat w podsumie RODZINA - 5 DENARÓW, SPRAWIEDLIWOSC , SIŁA...zmagania finansowe, ale widać, ze sobie swietnie sobie poradzisz, komuś mocno zaimponujesz NIESPODZIANKA - KRÓL MIECZY , KROLOWA KIELICHÓW, 3 KIELICHÓW... prawdopodobny romans z męzczyzną, którego możesz juz znać Chrysteeee !! hehe dzięki ... Cytuj
SacralNirvana Napisano 25 Października 2013 Napisano 25 Października 2013 Wieczorem pointerprece... Zaklepuje sie. Cytuj
Gość bakea Napisano 25 Października 2013 Napisano 25 Października 2013 Wieczorem pointerprece... Zaklepuje sie. Bedę zobowiązana kochana :* Cytuj
SacralNirvana Napisano 25 Października 2013 Napisano 25 Października 2013 PRACA - 4 MIECZY, AS MIECZY, 6 KIELICHÓW ---> XXI Swiat, HB XI Pasja i II Kaplanka Tu widac powrot do tego, co jest Ci nie tylko znane, ale co wrecz jest Twoja pasja i co zwyczajnie czujesz. Mozliwe, ze na razie wstrzymywalas sie z czyms... bo wymagalo to uporzadkowania pewnych spraw czy tez podejscia do tej sprawy... i teraz do tego wrocisz. UCZUCIA - RYCERZ DENARÓW, KRÓL DENARÓW, KRÓL KIELICHÓW ---> III Cesarzowa Moze byc dwoch panow, ale ja to czuje jako co innego jeszcze. Prace nad juz istniejacym zwiazkiem. Rycerz Monet to nowe soki w stare galezie, wiec praca, ozywianie czegos, co juz istnieje. Malzenstwo? Krol Monet to bedzie maz... w Krolu Kielichow... wiesz... wychodzicie sobie na przeciw. Krol Kielichow potrafi sie wczuc w druga osobe... i potrafi jej pomoc, wesprzec ja. Ale tez tego samego wymaga. Wiec tu widac ladne wyjscie sobie na przeciw. Masz Cesarzowa w podsumie, wiec jak najbardziej masz mozliwosc, aby ten rok byl dobry dla Ciebie w kwestii uczuc bardzo dobry... i plodny. FINANSE - ŚWIAT, PAZIK DENARÓW, 6 MIECZY ---> XXI Swiat, HB IX Eremita Tak, tu widac dalsze doszkalanie sie. Jak najbardziej kurszy i wlasna praktyka, wykorzystywanie tego, zbieranie wiedzy. Czy podroz. Mozliwe, ze tak, zwiazana wlasnie ze zdobywaniem wiedzy. RODZINA - 5 DENARÓW, SPRAWIEDLIWOSC , SIŁA ---> XII Wisielec, HB VI Kochankowie Na pewno postawisz tu na swoim. Ale czy rozwod, nie wiem. O cos zawalczysz. Nie widze tu rozwodu ani rozpadu. Jedynie teraz sytuacje, gdzie czujesz sie bardzo niepewnie, Twoj swiat chwieje sie w posadach. Jednak... przychodzi Sprawiedliwosc. Postawi sie pewne sprawy jasno i o cos, co dla Ciebie wazne, zawalczysz. Na pewno rady tu sa, aby nie podarzac ta droga, ktora idziesz teraz. Dotychczasowe dzialania nie przyniosa oczekiwanych skutkow... Pozwol tu dzialac swojemu sercu. NIESPODZIANKA - KRÓL MIECZY , KROLOWA KIELICHÓW, 3 KIELICHÓW ---> XII Wisielec, HB III Cesarzowa Wyzej nie chcialam pisac... ale przyszla mi do glowy CIAZA. Tu takze. Tu Krol Mieczy... to moze byc maz... mimo wszystko. Nie widze tu tego rozpadu. Beda proby ratowania zwiazku... i czy aby ciazy nie mialo byc... Cytuj
Gość bakea Napisano 25 Października 2013 Napisano 25 Października 2013 Z moim mężem nie mam zblizen juz od wielu wielu miesiecy wiec ciaza odpada.. maż chce rozwodu i jest z tego bardzo zadowolony tak samo jak i ja... zobaczymy co dalej ... w kazdym razie juz sobie znalazl mieszkanie Cytuj
Lulu86 Napisano 25 Października 2013 Napisano 25 Października 2013 Zapytałam kart.. co czeka mnie w pierwszej połowie roku 2014. PRACA - 4 MIECZY, AS MIECZY, 6 KIELICHÓW... hmm czy może chodzi tu o to że to co zostało przeciete i uspione wróci? może wrócę do zawodu? UCZUCIA - RYCERZ DENARÓW, KRÓL DENARÓW, KRÓL KIELICHÓW... nie wiem.. 2 panów koło mnie? nie jestem zainteresowana mężczyznami na chwilę obecna... FINANSE - ŚWIAT, PAZIK DENARÓW, 6 MIECZY - może zrobie jakies dodatkowe kursy szkolenia co by mogło poprawic moją sytuacje finansową.. chyba ze szykuje mi sie jakis wyjazd zwiazany z praca... ech... RODZINA - 5 DENARÓW, SPRAWIEDLIWOSC , SIŁA... no tu chyba jasne.. doprowadze do rozpadu .. jestem w trakcie rozwodu.. NIESPODZIANKA - KRÓL MIECZY , KROLOWA KIELICHÓW, 3 KIELICHÓW... jakis mężczyzna się pojawi i bedzie bajerowal?... wrr Kto pomoże? praca wrocisz do czegos z przeszlosci bedzie to intelektualne i generalnie ja tu widz ejakas nauke i jakies zajecie uczenie innych. uczucia... pan ktory nie wiedzial co chce przerodzi sie w króla ktory bedzie cie zdobywal, do tego jakis 2 pan, fizjoterapeuta lekarz nauczycie, ktos inny rowniez dojrzaly finanse ... widac ze sie otworzysz na nowe mozliwosci, swiat to jednak rowniez stagnacja, widac mozliwosci w paziku denarow, rodzina... widac ruszenie do przodu widac jakas namietnosci sile ale tez sprawy urzedowe inne sprawy byc moze urzedowe niespodzianka ... kurde romans z panem i to takim z jajami,,, krol mieczy.... zdizwisz sie laska. Cytuj
Lulu86 Napisano 25 Października 2013 Napisano 25 Października 2013 Zapytałam kart.. co czeka mnie w pierwszej połowie roku 2014. PRACA - 4 MIECZY, AS MIECZY, 6 KIELICHÓW... hmm czy może chodzi tu o to że to co zostało przeciete i uspione wróci? może wrócę do zawodu? UCZUCIA - RYCERZ DENARÓW, KRÓL DENARÓW, KRÓL KIELICHÓW... nie wiem.. 2 panów koło mnie? nie jestem zainteresowana mężczyznami na chwilę obecna... FINANSE - ŚWIAT, PAZIK DENARÓW, 6 MIECZY - może zrobie jakies dodatkowe kursy szkolenia co by mogło poprawic moją sytuacje finansową.. chyba ze szykuje mi sie jakis wyjazd zwiazany z praca... ech... RODZINA - 5 DENARÓW, SPRAWIEDLIWOSC , SIŁA... no tu chyba jasne.. doprowadze do rozpadu .. jestem w trakcie rozwodu.. NIESPODZIANKA - KRÓL MIECZY , KROLOWA KIELICHÓW, 3 KIELICHÓW... jakis mężczyzna się pojawi i bedzie bajerowal?... wrr Kto pomoże? praca wrocisz do czegos z przeszlosci bedzie to intelektualne i generalnie ja tu widz ejakas nauke i jakies zajecie uczenie innych. uczucia... pan ktory nie wiedzial co chce przerodzi sie w króla ktory bedzie cie zdobywal, do tego jakis 2 pan, fizjoterapeuta lekarz nauczycie, ktos inny rowniez dojrzaly finanse ... widac ze sie otworzysz na nowe mozliwosci, swiat to jednak rowniez stagnacja, widac mozliwosci w paziku denarow, rodzina... widac ruszenie do przodu widac jakas namietnosci sile ale tez sprawy urzedowe inne sprawy byc moze urzedowe niespodzianka ... kurde romans z panem i to takim z jajami,,, krol mieczy.... zdizwisz sie laska. Cytuj
Gość bakea Napisano 5 Grudnia 2013 Napisano 5 Grudnia 2013 Jeszcze się nie zaczął 2014 rok a u mnie juz zmiany w rodzinie... juz jestem po rozwodzie .... Cytuj
Gość Daffne Napisano 30 Grudnia 2013 Napisano 30 Grudnia 2013 PRACA - 4 MIECZY, AS MIECZY, 6 KIELICHÓW->ŚWIAT/CESARZOWA w pracy nie będzie źle, skupisz sie na obowiązkach, troszke może być drętwo albo Ty będziesz mieć taki nastrój na początku roku, ale przejdzie to i na nowo zaczniesz dbać o swoje interesy, kwestia czasu ^^ UCZUCIA - RYCERZ DENARÓW, KRÓL DENARÓW, KRÓL KIELICHÓW->CESARZOWA w uczuciach będzie parę znajomości z panami, dość trwałe rgularne rozmowy, które moga przeistoczyć się w coś powaznijeszego z czasem FINANSE - ŚWIAT, PAZIK DENARÓW, 6 MIECZY->ŚWIAT/CESARZOWA na pieniążki nie będziesz narzekać, możliwe dodatkowe środki z wróżenia albo innego źródła RODZINA - 5 DENARÓW, SPRAWIEDLIWOSC , SIŁA->WISIELEC/CESARZOWA a no początek roku mało rodzinny, będziesz skupiać sie na tym czego nie masz ,a miałaś zamiast na pozytywnach ale to nic, minie jak wszystko i będzie super. Nastanie Twój dobry czas zdecydowanie w tym roku. Będzie to wręcz zauwazalne oczętami. NIESPODZIANKA - KRÓL MIECZY , KROLOWA KIELICHÓW, 3 KIELICHÓW->WISILEC/CESARZOWA w drugiej połowie roku albo juz nawet w okolicach kwietnia/maja czeka Cię zauroczenie zakochanie...i dzięki temu ruszysz przed siebie ze zdwojoną siłą )) Cytuj
Gość Euterpe Napisano 30 Grudnia 2013 Napisano 30 Grudnia 2013 PRACA - 4 MIECZY, AS MIECZY, 6 KIELICHÓW uspokoisz się, odpoczniesz, odetniesz się, aby następnie otworzyć się bardziej emocjonalnie, wychodzić do ludzi, zacząć okazywać uczucia, wyjdziesz z uśpienia UCZUCIA - RYCERZ DENARÓW, KRÓL DENARÓW, KRÓL KIELICHÓW nie tylko pan, ale też Ty możesz się tak zachować, być stanowcza, konkretna, wiedzieć czego chcesz od innych, będziesz o kimś myśleć(pewnie o jakimś panu), ktoś może przyjść z ważną informacją FINANSE - ŚWIAT, PAZIK DENARÓW, 6 MIECZY Będziesz na początku siedzieć w swoim świecie, nic nie wyjdzie ani nie wejdzie, później coś może wlecieć do kieszeni, zaczniesz się dokształcać, zobaczysz coś cennego, co warto mieć i wyruszysz w tym kierunku RODZINA - 5 DENARÓW, SPRAWIEDLIWOSC , SIŁA na początku bieda(finanse, uczucia, towarzystwo), następnie nastąpi wyrok, to Co ma być i nieuniknione, ale będziesz silniejsza, dasz sobie radę NIESPODZIANKA - KRÓL MIECZY , KROLOWA KIELICHÓW, 3 KIELICHÓW możesz spędzić mile czas z drugą osobą, iść na zabawę, ktoś wyjdzie do Ciebie z propozycją(może koleżanka) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi